Maak kennis met een ontwerper met een bewezen talent en grenzeloze creativiteit: Artémi Vasilakis. Een echte liefhebber, biedt een selectie van verleidelijke sieraden geïnspireerd door de natuur en de huidige trends. Ieper Sieraden: unieke creaties, maar ook aanpasbaar en internationaal gratis geleverd.

Aanpasbare sieraden

Zin in unieke sieraden en jouw imago? De art'emi juwelierszaak biedt een hele collectie tijdloze sieraden met eindeloze mogelijkheden van personalisatie. Onze sieraden zijn versierd met felgekleurde stenen of schitterende diamanten. Hun ontwerpen zijn modern en gedurfd. Het extraatje? Uw persoonlijke touch die het stuk creëert zodra het is gegraveerd met de inscriptie van uw keuze perfectioneert. Dus laat uw creativiteit worden uitgedrukt door middel van onze sieraden en prints. Trakteer uzelf of een geliefde op een origineel en persoonlijk geschenk met een elegant design.

Wij bieden daarom een breed scala aan aanpasbare sieraden en accessoires. Onze mannenprints, damesafdrukken en kinderprints zullen je gelukkig maken. Onze aanpasbare aanbod komen in kettingen, armbanden, fijnproevers, sleutelhangers en andere accessoires. We passen ook de cash clips, manchetknopen en kraag walvissen.

U een belangrijke datum laten graveren, een voornaam of een woord met een speciale betekenis. Een originele manier om een boodschap van liefde of vriendschap over te brengen aan uw dierbaren.

Ieper Sieraden: kwaliteitssieraden en accessoires bij art'emi

Wij bieden gedurfde en elegante sieraden, terwijl ervoor te zorgen dat het houdt voor een lange tijd. Hiervoor gebruiken we alleen uitzonderlijke materialen. We werken onder andere met 9 of 18 karaats goud, 925 massief zilver en vermeil. De stenen die eraan worden toegevoegd zijn altijd kostbaar of semi-kostbaar. We gebruiken ook katoenen groentevezel, leer, parelmoer en andere edele materialen. Al onze composities weerspiegelen zo het beeld van art'emi : een kwaliteit van materialen en een unieke knowhow voor een uitzonderlijk juweel.

Als afgestudeerde aan de Brusselse Academie voor Beeldende Kunsten en het Instituut voor Gemmologie in Antwerpen, gebruikt Artémi Vasilakis al haar knowhow om haar sieraden te maken met professionele precisie en artistieke creativiteit.

Bijouterie YpresBijouterie Ypres Bijouterie YpresBijouterie Ypres