Je had het moeilijk om je familiejuwelen toe te vertrouwen aan iemand om op te ruimen? Artemy laat je zien hoe je je sieraden reinigt met professionele trucs. Dit zijn de vruchten van kwaliteitswerk.

Hoe maak je je juweel schoon door te polijsten?

Waarom je favoriete sieraad poetsen? Dit is inderdaad de laatste stap in de vervaardiging van een juweel om het al zijn schoonheid te brengen en dit glanzende uiterlijk te geven aan het metaal dat wordt gebruikt.

Polijsten wordt ook veel gebruikt om uw juweel de schittering van zijn vroege dagen te geven. Daarom stelt Art'emi zichzelf tot uw dienst door u operaties aan te bieden die de jeugd en schittering van uw ring, armband, ketting en elk ander accessoire dat u na aan het hart ligt, doen herleven, maar die zijn bewerkt met edele materialen zoals zilver, goud en platina.

Complete reiniging met professionele producten, maar ook dankzij de polijstmachine, zal uw ontwerper glans en elegantie herstellen in elk van de juwelen die door haar handen gaan. Het repareren, verzorgen en koesteren van je wonderen zijn de sleutelwoorden van Art'emi.

Door rhodiage

Hebben uw witgouden sieraden de neiging om hun glans door de jaren heen te verliezen? Rhodiage kan dit probleem verhelpen.

Inderdaad, deze techniek maakt het mogelijk om ze nieuw leven in te blazen na een goede polijstbeurt. Dit is te danken aan de afzetting van een dunne laag rhodium,een zeldzaam metaal, op het oppervlak van het juweel. Maar de rhodiage bij Art'emi stopt daar niet!

Het veranderen van de kleur van uw juweel kan een ander gebruik zijn:

  • Een witgouden juweel kan veranderen in geelgoud (en vice versa).
  • Een witgouden juweel kan een roségouden juweel worden (en vice versa).
  • Maar ook rhodiage kan het mogelijk maken om van een dof witgoud naar een glanzende en felgouden bank te gaan.

Dankzij haar vele ervaringen in de sieradenwereld vindt onze ontwerper alle manieren om uw sieraden door de eeuwen heen te laten reizen. Daarom mag je je kindersieraden je hele leven bewaren.

Uw juwelier beantwoordt graag al uw vragen over de technieken die in onze werkplaats in Brussel worden gebruikt. Uit je telefoontje of bericht krijg je een voorproefje van Artemi Vasilakis' passie voor sieraden, maar ook van alle technieken die ze gebruikt om al je sieraden een tweede leven te geven.

Door echografie

Juweliers geven de voorkeur aan ultrasone sieradenreiniging om vuil in de diepte te verwijderen. Sommige delen van het juweel zijn niet toegankelijk voor handmatige reiniging, daarom wordt de techniek veel gebruikt. Deze technologie kan uw ringen, armbanden, oorbellen en kettingen tot aan elk hoekje en gaatje reinigen.