Bent u op zoek naar het mooiste cadeau te geven aan iemand die je de zorg over? Art'emi sieraden is gebonden aan je hart te vullen. Unieke stukken vind je in onze e-shop voor zowel mannen als vrouwen en kinderen. Ixelles Sieraden: bezwijken voor de charme van onze zilveren sieraden en accessoires.

Een origineel geschenk om uw genegenheid te symboliseren

Art'emi sieraden biedt een uitzonderlijke personalisatie service, volledig gratis. Met deze service u een 100% uniek geschenk aanbieden, gegraveerd met een boodschap naar keuze. U een gedenkwaardige datum, een persoonlijke tekening, een belangrijk citaat, een voornaam opgeschreven... Al uw wensen zullen worden voldaan door alle mogelijkheden die worden geboden. Voor nog meer personalisatie bieden we zelfs twee soorten belettering aan. U dan kiezen tussen Engelse typografie of klassieke typografie. Personaliseer je juweel of accessoire nu met de live preview, beschikbaar in alle aanpasbare sieraden categorieën.

Ixelles Jewellery: Focus op kwaliteit en uitmuntendheid

Wilt u een sieraad of accessoire vinden dat op tijd meegaat? Net als uw genegenheid, art'emi creaties - Elsene sieraden - zijn ontworpen om te gaan door de jaren heen. Gemaakt van massief zilver 925, onze sieraden voor altijd behoudt zijn eerste dag schitteren. De edele materialen die ze vormen zorgen ervoor dat je veerkrachtig bent.

Ixelles Sieraden: voor vrouwen en mannen

Wilt u een uniek en uniek cadeau geven aan een vrouw? De keuze van onze sieraden zal u sprakeloos laten. Onder onze vlaggenschip stukken, ontdek bijvoorbeeld de gravures vrouw. U vindt er kettingen, armbanden, fijnproevers en accessoires. Wil je een aangepaste ketting aanbieden? De zilveren hartketting en ronde medailleketting zijn perfect voor elke gelegenheid. Heb je liever een armband? Aarzel niet om de touwdoelarmbandte raadplegen, u ook de kleur van het koord van uw juweel kiezen. In de categorie van aanpasbare accessoires vrouwen, vindt u vele alledaagse accessoires. De ovale zilveren sleutelhanger of zilveren hart sleutelhanger zal hem begeleiden elke dag van zijn week. Op deze manier zal de vrouw aan wie je het aanbiedt, je liefde dagelijks herinneren.

Mannen worden niet buitengesloten in de juwelenindustrie. Vandaag de dag verfraaien ze hun outfits net zo graag als vrouwen. Daarom art'emi ze niet vergeten en biedt ze een even gevarieerde collectie trendy sieraden en accessoires. Bekijk al onze herenstukken in de speciale categorie, zoals de essentiële vierkante manchetknopen.

Ixelles Jewellery: ook voor kinderen

Op zoek naar een cadeau om aan een kind te geven? Bezoek de kindersieraden of kinderprints sectie van onze site. U vindt sieraden voor alle leeftijden en voor alle persoonlijkheidstypes. Uw kind is een avonturier, hij droomt van reizen en exploratie? U iets vinden om het te vullen met onze zilveren boot ketting,gekoppeld aan de zilveren boot armband. De zilveren vliegtuigkraag en zilveren vliegtuigarmband kunnen hem net zo goed gelukkig maken. Is uw kind meer als eenvoudige genoegens en dromen van een elegant sieraad? Laat hem ontdekken de aangepaste slaaf armband,of de militaire ketting kind zilveren plaat. Tot slot, de jongen karakter armband en het meisje karakter armband zal perfect zijn als hij wil een juweel in zijn beeltenis. U ook zijn voornaam, geboortedatum of een van zijn tekeningen laten graveren.

Levering aangeboden waar u ook bent in België

Art'emi sieraden levert gratis overal in België, Frankrijk en zelfs buiten de Europese Unie. U uw geschenk ook rechtstreeks bij de ontvanger thuis laten bezorgen. Het enige wat u hoeft te doen is zijn adres in het leveringsonderdeel en uw adres in de factureringssectie in te voeren. Geniet dus zoveel van onze bezorgservice als gratis gravure en bied een kunstjuweel aan iemand van wie je houdt.

Bijouterie IxellesBijouterie Ixelles Bijouterie IxellesBijouterie Ixelles