Chanel damesketting
search
  • Chanel damesketting
  • Chanel damesketting
  • Chanel damesketting

Chanel damesketting

€ 250,00

Jumper lengte: 100cm

Bloemdiameter in de vorm van roos in reps stoffen: 8cm

Gekweekte pareldiameter: 12 mm

Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

Aantal

  Privacy - Beveiligingsbeleid

uw persoonsgegevens

  Leveringsbeleid

Alles wat u moet weten over levering

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

Chanel vrouwen springkraag: een uitnodiging tot onderscheiding

De Chanel dames springkraag is een emblematische en karakter ketting. Zeer elegant, het wordt geleverd in zwart-wit. Het bestaat uit een stoffen deel en een deel gemaakt van delicate parelmoer kralen. Het zal de perfecte weerspiegeling zijn van de persoonlijkheid van sterke, vastberaden en ambitieuze vrouwen. Het is een tijdloze ketting die bij alle gelegenheden wordt gedragen.

Geld en originele creaties vanart'emi

Brusselse sieraden art'emi kwaliteitsjuwelen van unieke materialen aanbiedt. Hier zijn de kralen van de Chanel dames springketting gemaakt van parelmoer. Parelmoer is een biocomposiet, gesynthetiseerd door weekdieren gedurende hun hele bestaan door de binnenkant van hun schelpen te bekleden. Het woord "parelmoer" komt van het Arabische "naqqara". In het Engels wordt het genoemd naar de naam die het kreeg van de eerste koningin Elizabeth: parelmoer (parelmoer).

De rest van de ketting is gemaakt van een zachte witte of zwarte stof (op uw gemak). Deze stof heeft witte of zwarte stiksels, wat contrasteert met de rest van het juweel en het een heel bijzonder karakter geeft. Het zal ook worden opgemerkt de aanwezigheid van een grote bloem aan de linkerkant van de kraag. Het breekt de te strenge en klassieke uitstraling van de sautoir.

De Chanel dames springkraag, een Frans klasse concentraat (Belgisch-achtig)

Grote klassieker en symbool van Franse luxe, deze sautoir zal sublimeren uw mooiste toiletten. Pareljuwelen hebben bijna een magische kracht. Wij herinneren u eraan dat u al onze creaties wereldwijd gratis bij u kunt laten bezorgen. Daarnaast wordt het pakket geleverd met een certificaat van echtheid en een jaar garantie. Tot slot staan wij tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

Aarzel dus niet langer en bezwijk ook voor de onweerstaanbare charme van onze prachtige oorbellen druppels zilver.

4 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in