Oorbellen shell vermeil
  search
  • Oorbellen shell vermeil
  • Oorbellen shell vermeil
  • Oorbellen shell vermeil

  Oorbellen schelpen vermeil

  € 49,00

  Shell-vormige oorbellen

  18-karaats geel verguld

  Afmeting: 7x7,5 mm

  Gewicht: 1,1 g

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Hoeveelheid

   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Vermeil shell oorbellen: een trendy paar

  De vermeil shell oorbellen zijn de 3e schakel in de kustcollectie. Het is de perfecte keuze om je zomerse outfits aan te kleden. Perfect geschikt voor uw zomergarderobe, zullen ze een vleugje frisheid en originaliteit brengen. Licht en makkelijk te dragen, je laat ze niet achter! Ze zijn het essentiële accessoire voor vrouwen die niet kunnen staan overdreven opzichtige, lange en bewegende oorbellen. En trouwens, kers op de taart, kleine oorbellen zijn super trendy!

  Art'emi synoniem met kwaliteit

  De sieraden art'emi benadrukt de kwaliteit sieraden gemaakt van uitzonderlijke materialen. Hier worden vermeil shell oorbellen gemaakt van vermeil. Dit is zilver 925 met een gouden plaat met een minimale dikte van 3 micron. Het goud dat wordt gebruikt voor beplating is 18 karaats goud, bestaande uit minstens 75% puur goud. Bovendien is vermeil een materiaal met verschillende voordelen. Ten eerste, het geeft geen allergie, omdat het zilver bedekt met goud, twee anallergische metalen! Dan, de verbinding tussen de twee metalen die het maken geeft een ongewone weerstand.

  Waarom bezwijken voor vermeil shell oorbellen?

  Suggestief van de middagen doorgebracht door de zee bewonderen van de prachtige scholen van vis, de vermeil shell oorbellen neemt u mee terug naar het warme zand van afgelopen zomer. Net als die lichte zeebries die je benen streelde en je gezicht kietelde, zal het een frisse wind naar je outfits brengen. Aan de andere kant, u al onze creaties geleverd voor gratis en die, over de hele wereld. Tot slot blijft de #happyfamilyartemi tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

  Voor een echte matroos look, combineer deze oorbellen met de marine armband.

  7 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  543292523548
  EAN-13
  5467558800424

  Misschien vind je dit ook interessant