Gravures kind

Collier médaille ronde enfant 10mm

€ 55,00

Militaire kraag kindplaat douane zilver

€ 150,00

Kind aanpasbare zilveren hartarmband

€ 70,00
  • Out of stock

Gepersonaliseerd zilveren engelkettingkind

€ 60,00

Gepersonaliseerd zilveren engelenbandbandkind

€ 50,00

De douane zilveren vliegtuigarmband van het kind

€ 50,00

Gepersonaliseerd zilveren paardkettingkind

€ 60,00
  • Out of stock

Personalisatie van gravures kind

Heeft u een gave om te geven en zou willen dat het uniek en origineel? Art'emi sieraden heeft een compleet assortiment aanpasbare sieraden voor kinderen gecreëerd. Wij bieden verschillende stijlen van sieraden die een beroep op meisjes en jongens. Ontdek onze collectie gravures kinder zowel online als in onze werkplaats in Brussel.

Gravure kind: maak uw aangepaste sieraden

Ons kinderassortiment om te graveren bestaat uit sieraden allemaal in massief zilver 925 of 18 karaats goud. Deze aanpasbare sieraden voor kinderen zijn geweldige geschenken. Ze worden zeer gewaardeerd voor een geboorte, een doop, een verjaardag, een communie, door zowel meisjes als jongens. Maak dit cadeau uniek door het schrijven van een notitie, of een datum, om dit juweel een mooi souvenir te maken.

Bovendien is de gravure van uw juweel volledig gratis. Je hebt de keuze tussen verschillende schrijfstijlen en voor sommige van onze creaties kun je het juweel aan beide kanten graveren. U uw aankoop online of in de winkel doen, maar vergeet niet de tekst op te geven die u wilt maken, weergegeven op het juweel.

Onze aanpasbare collectie bestaat uit kettingen en armbanden voor kinderen. Onze creaties zijn zorgvuldig ontworpen om u kwaliteit sieraden te garanderen.

Bestel uw gegraveerde juweel

Als u wilt een sieraad te branden kopen, moet u opgeven wanneer u bestelt. Zorg ervoor dat u de gekozen schrijfstijl en de grootte van het gewenste juweel aangeeft. Veel van onze modellen zijn beschikbaar, zodat u zich hetzelfde juweel veroorloven dat u uw kind maakt. Het enige wat u hoeft te doen is de "grootte" criteria te wijzigen voordat u uw bestelling plaatst.

Als u meer informatie wilt ontvangen over de personalisatie van onze producten, u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.