Ontdek de Belgische ontwerper: Artemi

Achter het Belgische merk Art'emi schuilt een moderne, ambitieuze en actieve vrouw in haar dagelijks leven. De stichter en artistieke schepper van het merk, Artemi Vasilakis, is afgestudeerd aan de Brusselse Academie voor Schone Kunsten en aan het Antwerpse Gemmologisch Instituut (HRD). Het is aan de HRD dat zij cursussen heeft gevolgd over de classificatie van diamanten, de gemmologie van gekleurde stenen, het sorteren van ruwe en geslepen diamanten, het ontwerpen en verkopen van juwelen...

Zij werkte verschillende jaren in de wereld van juwelen en diamanten. In 2002 besloot ze haar eigen juwelenmerk te creëren, dat ze Art'emi noemde.

Een grote verscheidenheid aan juwelen om het juiste stuk voor u te vinden

Art'emi biedt u een grote verscheidenheid aan juwelen die u naar wens kunt combineren: armbanden, ringen, halskettingen, medailles, oorbellen, manchetknopen, sleutelhangers, kraagstekers, geldclips, enz.

U vindt de ideale pendel in Brussel tussen onze verschillende modellen. 

De collecties zijn beschikbaar voor mannen, vrouwen en kinderen. 

Ontdek onze volledige selectie van juwelen op onze online shop. Bij Art'emi juwelen kunt u uw juwelen ook gratis laten graveren om ze nog unieker te maken.

Zijn inspiraties

Artemi Vasilakis, gevestigd in Brussel, creëert haar eigen juwelenlijnen, in goud, zilver, vermeil, halfedelstenen... evolueren tussen hedendaagse creaties en fijne juwelen, geïnspireerd door de natuur en actuele of tijdloze vormen. Haar creaties beantwoorden allemaal aan dezelfde zorg voor elegantie en kwaliteit.

Artemi's juwelen zijn niet het soort dat in een doos uit het zicht blijft. In feite zijn het juwelen die leven, net zoals de vrouwen en mannen die ze dragen leven. Met hun finesse en soberheid hebben ze ongetwijfeld dat vleugje tijdloosheid.

Artemi is ervan overtuigd dat een juweel een weerspiegeling is van de persoonlijkheid van de drager en is een van de pioniers van de gravure in België. Daarom staat het sinds 2003 de personalisatie van zijn juwelen toe, zodat ze op u lijken. Dit is ongetwijfeld haar handelsmerk, dat haar creaties zo origineel maakt. Bovendien zijn alle voorgestelde gravures gratis en worden ze uitgevoerd volgens een hoge know-how.

Art'emi : een juwelierszaak in het tijdperk van de tijd

Artemi Vasilakis is juweelontwerper sinds 1995. Haar scherpe oog stelt haar in staat om originele en tijdloze ontwerpen te creëren. 

De ontwerper volgt de laatste trends en materialen op de voet en biedt u collecties die bij de tijd passen. 

Haar passie voor juwelen komt tot uiting in het raffinement van haar juwelen, die u gemakkelijk kunt combineren tot een ensemble naar keuze.

Zijn samenwerkingen

Artemi is in de eerste plaats ontwerper, maar voert ook specifieke verzoeken uit. Of het nu zilver is en/of halfedelstenen, of goud en edelstenen. Zij probeert altijd het juiste evenwicht te vinden tussen haar creativiteit en de persoonlijkheid van de persoon die het juweel zal dragen.

Een ander aspect van haar carrière is de samenwerking met grote merken. Zoals Donaldson, Baton Rouge, Talking, French, Céline, Nathan, Wood Work, Jack & Rose... Ook hier heeft zij ervoor gezorgd te werken met respect voor het merk, maar ook voor het imago en de persoonlijkheid ervan.

Vandaag worden haar creativiteit, haar luisterbereidheid en haar professionalisme ten zeerste gewaardeerd door professionals en haar persoonlijke cliënten.

Artemi staat tot uw beschikking voor alle informatie over zijn juwelen of voor de medewerking aan een gepersonaliseerde realisatie: contact@artemi.be

Kwaliteitsmateriaal dat voldoet aan uw verwachtingen voor uw juwelen in Brussel

De kwaliteit van onze materialen wordt zorgvuldig geselecteerd om u een juweel te bieden dat u lang zal vergezellen. Al onze sieraden zijn gemaakt van 925 zilver, ook wel sterling zilver genoemd. 

Dit betekent dat het stevig zal zijn, niet zal oxideren en lang mee zal gaan. Onze collectie biedt ook juwelen van 18-karaats goud met fijne stenen zoals agaat, turkoois of toermalijn. U vindt er een collectie kwaliteitsjuwelen die een prachtig geschenk zullen zijn. 

Gratis levering in heel België

Op maat gemaakte juwelen voor een unieke hanger in Brussel

Wilt u een gepersonaliseerd verjaardagscadeau geven? Of wilt u een hartenhanger met een lief woord erin gegraveerd aan uw geliefde schenken? Onze werkplaats kan aan al uw wensen voor personalisering voldoen. 

U kunt de verschillende juwelen raadplegen die kunnen worden gepersonaliseerd, een woord, een datum of zelfs een afbeelding kiezen die moet worden gegraveerd en wij zorgen voor de rest zonder extra kosten. Bied een armband met een gegraveerde geboortedatum aan voor de doop van uw neefje of een vrouwenhalsketting met het dierenriemteken van uw vriendin. De mogelijkheden voor personalisatie zijn eindeloos.

Gratis gravure

Zie voorbeelden van gravures 

Gratis levering in heel België

Uw hanger wordt ontworpen in Brussel en kan overal in België geleverd worden

Onze juwelen worden in het atelier in Brussel op artisanale wijze ontworpen. Bovendien maken wij er een erezaak van Europese grondstoffen te gebruiken. Opdat u van onze collecties zou kunnen genieten waar u ook bent, leveren wij gratis overal in Brussel. 

Of u nu in de buurt van de vijvers van Elsene woont of in de buurt van het Josaphatpark in Schaarbeek, u kunt onze juwelen ontvangen. Behalve in deze gemeenten leveren wij ook in Ukkel, Sint-Agatha-Berchem en Sint-Gillis. Woont u buiten Brussel? Wij leveren ook gratis in heel België. Laat u verleiden door onze verschillende collecties en bestel nu uw hanger in Brussel.

Bel ons op: +32475500510

Maandag tot vrijdag van 09u tot 18u