De Belgische ontwerper vanArt'emi ontdekken

Achter het Belgische merk art'emi schuilt een moderne vrouw, ambitieus en actief in haar dagelijks leven. Luisterend naar nieuwe trends, is de oprichter en artistiek maker van het merk, Artemi Vasilakis, afgestudeerd aan de Brusselse Academie van Kunsten en het Instituut voor Gemmologie in Antwerpen (HRD). Het is bij HRD dat ze cursussen volgt over de classificatie van diamanten, de gemologie van gekleurde stenen, het sorteren van ruwe en gepolijste diamanten, het ontwerp en de verkoop van sieraden...

Ze werkte enkele jaren in de wereld van sieraden en diamanten. In 2002 besloot ze het avontuur aan te gaan en haar eigen sieradenmerk te creëren, dat ze art'emi noemde.


Zijn inspiraties

Artémi Vasilakis, gevestigd in Brussel, is toegewijd aan het creëren van zijn eigen sieradenlijnen, in goud, zilver, vermeil, halfedelstenen ... evolueren tussen hedendaagse creaties en fijne sieraden, geïnspireerd door de natuur en hedendaagse of tijdloze vormen. Zijn creaties spelen allemaal in op dezelfde zorgen van elegantie en kwaliteit.

Artemi's sieraden zijn er niet een die uit het zicht in een doos blijft. Inderdaad, het zijn juwelen die leven, net zoals de vrouwen die ze dragen leven. Door hun finesse en soberheid hebben ze ongetwijfeld dit kleine vleugje tijdloosheid.

Ervan overtuigd dat een juweel een weerspiegeling is van de persoonlijkheid van de drager, is Artémi een van de pioniers in het graveren in België. Daarom maakt het al in 2003 het aanpassen van zijn sieraden mogelijk, zodat deze op jou lijken. Het is ongetwijfeld zijn handelsmerk dat alle originaliteit van zijn creaties maakt. Bovendien zijn alle aangeboden gravures gratis en gemaakt volgens een hoge knowhow.


Zijn samenwerkingen

Artemi is vooral een maker en doet ook specifieke verzoeken. Of het nu gaat om zilveren sieraden en/of halfedelstenen, of gouden sieraden en edelstenen. Inderdaad, het is elke keer van toepassing om de juiste balans te vinden tussen zijn creativiteit en de persoonlijkheid van de persoon die het juweel zal dragen.

Daarnaast is een ander aspect van zijn carrière het werken met grote merken. Voorbeelden zijn Donaldson, Baton Rouge, Talking, French, Céline, Nathan, Wood Work, Jack en Rose... Ook hier zorgde ze ervoor dat ze werkte met respect voor het merk, maar ook met haar imago en persoonlijkheid.

Tegenwoordig worden zijn creativiteit, zijn gevoel voor luisteren en zijn professionaliteit zeer gewaardeerd door professionals en zijn persoonlijke klantenkring.

Artemi is beschikbaar voor alle informatie over haar sieraden of de samenwerking van een gepersonaliseerde realisatie: [email protected]