Hoe het allemaal begon

Om Art'emi's inspiratie en originele creaties te begrijpen, gaan we een paar jaar terug in de tijd. Artemi Vasilakis houdt al van jongs af aan van juwelen. Haar passie voor juwelen ontstond in Griekenland. Het kleine meisje dat zij was herinnert zich inderdaad dat zij gefascineerd was door de juweliersateliers die zij tijdens haar wandelingen tegenkwam. Avontuurlijk en nieuwsgierig van jongs af aan, hield zij ervan om alles te zien wat er gebeurde. Stel je voor dat je als kind in Griekenland (een ronduit magisch eiland) in een juweliersatelier werkt... Je ogen moeten wel fonkelen, nietwaar ?

Een grote verscheidenheid aan juwelen om het juiste stuk voor u te vinden

Art'emi biedt u een grote verscheidenheid aan juwelen die u naar wens kunt combineren: armbanden, ringen, halskettingen, medailles, oorbellen, manchetknopen, sleutelhangers, kraagstekers, geldclips, enz.

U vindt de ideale pendel in Brussel tussen onze verschillende modellen. 

De collecties zijn beschikbaar voor mannen, vrouwen en kinderen. 

Ontdek onze volledige selectie van juwelen op onze online shop. Bij Art'emi juwelen kunt u uw juwelen ook gratis laten graveren om ze nog unieker te maken.

Ons begin in juwelen

Na te zijn afgestudeerd aan de Kunstacademie van Brussel en het Gemmologisch Instituut van Antwerpen (HRD), besloot Artemi Vasilakis juwelen te gaan maken en haar dromen waar te maken. Zij creëerde het merk Art'emi in 2002 en betrad een wereld die voorheen onbekend was.

Artemi, gevestigd in het centrum van België in Brussel, wijdt zich nu volledig aan de creatie van handgemaakte juwelen. Aanvankelijk gefascineerd en geïnspireerd door zilver, bood zij later juwelen aan in goud, leder, vermeil... Zilver is inderdaad een metaal dat gemakkelijk te bewerken is, maar ook en vooral een materiaal voor alle smaken en alle budgetten, wat perfect aansluit bij de waarden van het merk.

Bovendien zijn de natuur en actuele en tijdloze vormen ook inspiratiebronnen voor de ontwerper. Bovendien kan zij gemakkelijk overschakelen van damessieraden op kindersieraden en herensieraden. Men kan zeggen dat ze elk genre aanraakt, maar er altijd voor zorgt tijdloze juwelen te creëren die op u lijken.

Art'emi : een juwelierszaak in het tijdperk van de tijd

Artemi Vasilakis is juweelontwerper sinds 1995. Haar scherpe oog stelt haar in staat om originele en tijdloze ontwerpen te creëren. 

De ontwerper volgt de laatste trends en materialen op de voet en biedt u collecties die bij de tijd passen. 

Haar passie voor juwelen komt tot uiting in het raffinement van haar juwelen, die u gemakkelijk kunt combineren tot een ensemble naar keuze.

Een verhaal in verschillende hoofdstukken

Haar eerste paradepaardje waren zilveren juwelen in de vorm van een 'druppel'. Dit is nog steeds een thema dat vandaag als een rode draad door haar creaties loopt. Het is de Art'emi aanraking. Deze collectie is verkrijgbaar in verschillende modellen, die wij u hier willen laten ontdekken. Dit is het eerste hoofdstuk van het Art'emi avontuur.

Het tweede hoofdstuk opent met de koraalverzameling. Een eenvoudige, tijdloze collectie die elegant en origineel blijft. Eens te meer staat de natuur centraal in haar juwelen en is dat wat de ontwerpster zo inspireert.

Tenslotte is het de combinatie van kwarts en zilver die in het derde hoofdstuk van Art'emi wordt geëerd. Tijdloos en tijdloos, deze combinatie zal u verrassen en u omhullen in zachtheid.

Kortom, Art'emi is vooral een verhaal van passie, tijdloosheid en nieuwsgierigheid. De mix van materialen, authenticiteit en knowhow zijn de sleutelwoorden van het merk. Art'emi neemt u mee in haar creatieve impuls door eenvoudige zilveren juwelenreeksen aan te bieden, maar ook collecties bezet met gekleurde edelstenen of diamanten. Zij combineert moeiteloos sublieme hedendaagse creaties met zeer delicate fijne juwelen.

Artemi staat tot uw beschikking voor alle informatie over zijn juwelen of voor de medewerking aan een gepersonaliseerde realisatie: contact@artemi.be

Kwaliteitsmateriaal dat voldoet aan uw verwachtingen voor uw juwelen in Brussel

De kwaliteit van onze materialen wordt zorgvuldig geselecteerd om u een juweel te bieden dat u lang zal vergezellen. Al onze sieraden zijn gemaakt van 925 zilver, ook wel sterling zilver genoemd. 

Dit betekent dat het stevig zal zijn, niet zal oxideren en lang mee zal gaan. Onze collectie biedt ook juwelen van 18-karaats goud met fijne stenen zoals agaat, turkoois of toermalijn. U vindt er een collectie kwaliteitsjuwelen die een prachtig geschenk zullen zijn. 

Gratis levering in heel België

Op maat gemaakte juwelen voor een unieke armband in Brussel

Wilt u een gepersonaliseerd verjaardagscadeau geven? Of wilt u uw geliefde een ronde armband aanbieden waarin een lief woord is gegraveerd? Onze werkplaats kan aan al uw wensen voor personalisering voldoen. 

U kunt de verschillende juwelen raadplegen die kunnen worden gepersonaliseerd, een woord, een datum of zelfs een afbeelding kiezen die moet worden gegraveerd en wij zorgen voor de rest zonder extra kosten. Bied een armband met een gegraveerde geboortedatum aan voor de doop van uw neefje of een vrouwenhalsketting met het dierenriemteken van uw vriendin. De mogelijkheden voor personalisatie zijn eindeloos.

Gratis gravure

Zie voorbeelden van gravures 

Gratis levering in heel België

Uw armband wordt ontworpen in Brussel en kan overal in België geleverd worden

Onze juwelen worden in het atelier in Brussel op artisanale wijze ontworpen. Bovendien maken wij er een erezaak van Europese grondstoffen te gebruiken. Opdat u van onze collecties zou kunnen genieten waar u ook bent, leveren wij gratis overal in Brussel. 

Of u nu in de buurt van de vijvers van Elsene woont of in de buurt van het Josaphatpark in Schaarbeek, u kunt onze juwelen ontvangen. Behalve in deze gemeenten leveren wij ook in Ukkel, Sint-Agatha-Berchem en Sint-Gillis. Woont u buiten Brussel? Wij leveren ook gratis in heel België. Laat u verleiden door onze verschillende collecties en bestel nu uw hanger in Brussel.

Bel ons op: +32 475 500 510

Maandag tot vrijdag van 09u tot 18u