Juweelontwerp : alle materialen

De juwelen van de Belgische juwelier Art'emi bestaan voornamelijk uit authentieke en natuurlijke materialen. Onze ontwerper kan ze met grote zorg en deskundigheid behandelen. Elk stuk is dus uniek en wordt met de hand gemaakt door onze juwelier. Het is het resultaat van hoogwaardige materialen, zorgvuldig geselecteerd op hun kwaliteit, esthetiek en design. In onze juwelencollectie vindt u stukken voor alle gelegenheden. Voor een chique look of een meer sobere.

Alle juwelen van Art'emi zijn duurzaam en stevig en dragen keurmerken die de echtheid ervan garanderen als ze bestaan. Ringen, hangers, horloges, armbanden, halskettingen en kettingen zijn meer dan alleen maar handgemaakte juwelen; ze zijn een kunstvorm waar u ongetwijfeld verliefd op zult worden. Van materialen tot metalen en stenen, u zult onvermijdelijk het juweel vinden dat bij u past en dat u niet onverschillig zal laten.

Stap onze backstage binnen en ontdek de creatie van juwelen en modeaccessoires met deze uitzonderlijke grondstoffen. Via deze pagina kunt u kennismaken met de verschillende materialen die bij de vervaardiging van onze juwelen worden gebruikt.

Gratis levering in heel België

Om te beginnen laten wij u kennismaken met de materialen die onze juwelier gebruikt. Voor Art'emi's juwelencreaties worden authentieke en natuurlijke materialen gebruikt. Ze zijn allemaal zorgvuldig geselecteerd en door onze juwelier met de grootste zorg gebruikt. Onze armbanden, halskettingen, ringen, manchetten en oorbellen zijn gemaakt van natuurlijk hout, katoen, leer of polyester. Dit garandeert een onvergelijkbare levensduur van uw juwelen. Het is dus door zich te laten inspireren door deze natuurlijke landschappen dat het merk zijn creaties creëert en ontwikkelt.

Een edelmetaal is een zeldzaam, natuurlijk metaalhoudend chemisch element met een hoge economische waarde. De winkel gebruikt hoofdzakelijk tijdloze metalen zoals zilver, goud en vermeil. Dit garandeert een bijna onbeperkte levensduur van onze juwelen, dankzij de sterkte van deze edele metalen. In onze winkel vindt u massief zilveren sieraden voor dames, heren en kinderen. Dankzij de diversiteit van onze collectie kunt u elke outfit versieren, van glamoureus tot meer sober. Wij raden u aan te kiezen voor een gouden en zilveren look, erg trendy op dit moment.

Uw juwelier besteedt veel zorg aan de keuze van zijn materialen. Daarom maakt hij veel van zijn juwelen van halfedelstenen. Een mooie steen om uw hals, een juweel gezet aan uw vinger, zal zeker elegantie brengen in uw hele look. Onze juwelensets zijn dus zowel schitterend als bestendig. Ontdek hier de verschillende edelstenen voorgesteld door onze juwelierszaak, om de steen te vinden die bij u past. U zult alle verhalen en voordelen van de zwarte agaat, de parelmoer, de roze kwarts, de toermalijn, de turkoois, maar ook de koraal kunnen ontdekken. Deze edelstenen zullen uw hangers, uw ringen, uw creolen of uw oorbellen verrukken.

Juweelontwerp: alle duurzame grondstoffen die we gebruiken

Alle ontdekte materialen garanderen een lange levensduur en duurzaamheid van uw juwelen. De metalen verliezen hun glans niet na verloop van tijd en kunnen bijna oneindig worden gerepareerd en gerecycleerd. Gooi uw juwelen dus niet weg zodra ze een beetje van hun glans hebben verloren, maar vertrouw ze aan ons toe voor reparatie en reiniging. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt vertrouwen op de expertise van Artemi in het onderhoud en de vervaardiging van juwelen.

Als u op zoek bent naar een atelier voor het graveren van juwelen in Brussel om uw eigen juwelen te maken, welkom bij Art'emi. Naast de verkoop van juwelen bieden wij u een waaier van unieke en originele creaties aan, maar ook personalisatie. Dankzij ons graveeratelier in Brussel kunt u in slechts 24 uur een naam, een datum, een tekening of een tekst op uw juweel graveren.

Het personaliseren van een sieraad is een geweldige manier om uw armband, armband of medaille uniek te maken. Door te kiezen voor gravure, kiest u voor originaliteit. Bovendien is een gegraveerd juweel vaak symbolisch. Afhankelijk van de boodschap die u erop schrijft, zal uw juweel een zeer sterke sentimentele waarde hebben. Ontdek onze collecties van originele juwelen om te laten graveren.

Bel ons op: +32 496 71 08 40

Maandag tot vrijdag van 09:00u tot 18:00u