Gepersonaliseerde heren touw doel armband
  search
  • Gepersonaliseerde heren touw doel armband
  • Gepersonaliseerde Rope Target-armband voor heren
  • Gepersonaliseerde heren touw doel armband

  Gepersonaliseerde heren touw doel armband

  € 50,00

  Massief zilver 925
  Doeldiameter: 1,5 cm
  Katoenen touw
  Instelbare maat
  Aantal tekens: maximaal 30 per gezicht.

  Gratis graveren

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Typografie
  Grootte
  Tekenreekskleur
  Hoeveelheid

  Aanpassing

  Vergeet niet om uw personalisatie op te slaan, zodat u deze aan de winkelwagen kunt toevoegen
  • Maximaal 250 tekens
  • Maximaal 250 tekens
  • Maximaal 250 tekens
   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Een juweel voor creatievelingen

  Op zoek naar een cadeau-idee om een uniek cadeau te geven aan een inventieve en leuke man? Zoek niet verder: het sieradenmerk Art'emi biedt u de doelarmband gepersonaliseerde touwman van zijn collectie sieraden voor mannen. Je kunt het volledig aanpassen, om er een unieke en 100% unieke armband van te maken. Deze koordarmband maakt van jou een mooie pols. Zo zult u elegant, glamoureus en trendy zijn, terwijl u subtiel en discreet bent. Deze tijdloze is te hebben in uw heren sieradendoos. Deze prachtige armband bestaande uit een massief zilveren target met het 925 keurmerk zal perfect zijn als verjaardagscadeau, als kerstcadeau of voor Valentijnsdag.

  Samenstelling en aanpassing van de doelarmband voor mannen

  Aan de ene kant verzet de touwarmband, solide en kleurrijk, het dagelijks leven van een actieve man. U kunt de kleur kiezen uit een paneel van verschillende kleuren: zwart, blauw, beige, rood, groen, enz. Het enige wat je nog hebt is keuze te over. Aan de andere kant bezoedelt het doelgedeelte in massief zilver 925 ondanks het verstrijken van de tijd niet. Met zijn 7,5% koper zal zijn onfeilbare robuustheid indruk op u maken.

  Naast het kunnen kiezen van de kleur van het touw, kunt u een gepersonaliseerd juweel maken. U kunt een woord naar keuze of initialen in zilver op het doelgedeelte laten graveren. Weet ook dat u uw gepersonaliseerde sieraden gratis kunt maken. U kunt, naar keuze, een boodschap laten schrijven op een of beide zijden van het juweel. Typografie kan, afhankelijk van uw voorkeuren, meer klassiek of Engels zijn. Bekijk uw gravure live door op het juweel te klikken. Je kunt dan de lay-out van je brieven, de schrijfstijl, etc. testen.

  Waarom de gepersonaliseerde touwdoelarmband voor heren aanbieden?

  Deze 100% aanpasbare creatie van art'emi sieraden is perfect voor alle grappige en actieve mannen. De doelarmband belichaamt ook een prachtige manier om een boodschap over te brengen aan een man van wie je houdt. Dankzij personalisatie kun je een persoonlijke boodschap schrijven die zijn hart zal raken. Voor een vader, een echtgenoot, een vriend, zal hij hem dagelijks herinneren aan de vreugde om jou in zijn leven te hebben. Het sieradenmerk Art'emi biedt ook zijn collectie damessieraden aan, met sieraden in boheemse stijl, kostuumjuwelen of meer klassiek. Er zijn alle soorten, gastronomische armband, voornaam ketting, gegraveerde medaille, kettingen, zilveren ring, gouden trouwring, creolen, zilveren ketting, zilveren hanger, ketting gelijk met de nek, gastronomische armband, medaillon, kettingen, ring, enz. Je vindt er prachtige sieraden die je zullen vullen.

  Voel je vrij om de rest van de heren sieradencollectie te bekijken, of je vindt de hierboven genoemde gouden en zilveren sieraden, evenals manchetknopen. Bovendien, als u uw zegel wilt graveren, zorgt het sieradenmerk Art'emi ervoor, om het te transformeren in een juweel dat op u lijkt. Art'emi edelmetalen gebruikt om haar heren- en damessieraden van goud en zilver te maken. Je vindt er toermalijn, geelgoud, turkoois, witgoud, kwarts, roségoud, koraal, vermeil, fijne stenen, parelmoer, halfedelstenen, agaat, parels, leer, massief zilver, etc.

  Tot slot, als u geïnteresseerd bent in de doeltouwarmband voor mannen, zult u blij zijn met de zilveren slavenarmband of de zilveren medaillearmband voor mannen.

  10 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  540231596380
  EAN-13
  5457925981122

  Misschien vind je dit ook interessant