GRAVEERATELIER IN BRUSSEL

Een aanpassingsdienst gewijd aan uw verwachtingen, u droomde ervan? Het graveeratelier van Art'emi zit boordevol talent en creativiteit om juwelen te personaliseren. De Brusselse juwelierszaak biedt u de mogelijkheid om Art'emi juwelen binnen de 24 uur gratis te laten graveren. 

Ik ben in staat alle soorten juwelen te graveren, of het nu zilver, steen of 18 kt goud is. Inderdaad, de juwelen zijn de weerspiegeling van onszelf, u kunt een juweel nog origineler en unieker maken dankzij de personalisering van een tekening, een boodschap, een logo, een belangrijke datum, een geolocalisatie, enz. 

En dat is nog niet alles! Ik sta ook toe dat je Juwelen laat graveren. Wilt u de datum van uw huwelijk op uw trouwringen of op een sieraad dat u als geschenk hebt gekregen, schrijven?

Neem contact met me op om dit mogelijk te maken.

 MAAK UW JUWELEN

DE CREATIEVE WERKPLAATS

Mijn creatieve studio is mijn echte speeltuin. Dit is waar mijn ontwerpen ontstaan en waar mijn inspiratie tot leven komt. Personaliseringtijdloosheidauthenticiteit en ethiek zijn waarden die mij na aan het hart liggen om juwelen te maken die op u lijken.

De fabricagetechnieken die ik heb geleerd, komen tot uiting in de diversiteit van mijn creaties, waardoor het gebruik van edele en resistente materialen zoals 18 kt goud, 925 zilver, platina, diamant en edelstenen of halfedelstenen mijn prioriteit is. 

Vandaag wens ik u, door de personalisatie van uw juwelen, mijn know-how te bezorgen, zodat u plaats neemt in mijn avonturen en zo mijn geschiedenis doet groeien. Ten slotte maak ik er een erezaak van "made in Europe" te zeggen, wat mijn filosofie als bedrijf en als ondernemer omvat. Art'emi is een juwelenmerk dat dicht bij zijn klanten staat, omdat elke aankoop van juwelen een uniek moment van plezier en geluk in uw ogen moet zijn.

Ontdek onze werkplaats

Personaliseer uw stijl

Bij Artemi worden al onze juwelen gemaakt volgens de traditionele methoden die in de juwelenindustrie worden gebruikt. Met onze brede waaier van aanpasbare juwelen, kunt u een stijl aanpassen waarin u zich authentiek en comfortabel zult voelen. De aanpasbare juwelen brengen ons dichter bij anderen. Het is mogelijk zijn juweel personnaliseerbare man of zijn juweel personnaliseerbare vrouw op het ritme te brengen van tekeningen, woorden, initialen, voornamen en zelfs data. De gravures combineren genegenheid, zachtheid en herinneringen. Emoties worden opgewekt bij elke blik op uw aanpasbaar juweel. Vind een origineel cadeau-idee met onze gepersonaliseerde juwelen.

Al onze juwelen worden met de hand gemaakt in onze ateliers in Brussel. Wij graveren alleen op edele materialen zoals zilver of goud. Deze materialen zijn tijdloos door hun weerstand, maar ook door hun elegantie. Een juweel gevuld met zachtheid en kwaliteit is duurzaam en transcendent.

Uniciteit is een van onze belangrijkste kenmerken, we zijn allemaal uniek! Het vieren van onze authenticiteit en ons eigen karakter door middel van juwelen die ons blij en comfortabel maken met onze outfits kan alleen maar aangenaam zijn! 

Wij graveren alle vormen van sieraden: personaliseerbare armbanden voor vrouwen, personaliseerbare hangers voor mannen, personaliseerbare sleutelhangers en zelfs geldclips!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen hebt over het graveren van uw juwelen op maat.

Dank u. 

FORMULAIRE DE CONTACT

Appelez-nous : +32 4750 500 510

Du lundi au vendredi de 09h à 18h

Klantenservice

Neem contact met ons via e-mail:
contact@artemi.be

Tweede leven

Geef een tweede leven aan uw juwelen