Nieuwe producten

Best verkopers

Personaliseer uw stijl

Bij Artemi worden onze sieraden gemaakt met voorouderlijke methoden die door de juweliersbranche worden gebruikt. Met ons brede assortiment aanpasbare juwelen, personaliseer je een stijl waarin je je authentiek en comfortabel voelt. Aanpasbare juwelen brengen ons dichter bij de anderen. Het is mogelijk om uw aanpasbare heren- of damessieraden op het ritme van tekeningen, woorden, initialen, voornamen en zelfs data weer te geven. De gravures combineren genegenheid, zachtheid en herinneringen. Emoties worden telkens weer gewekt als u naar uw aanpasbare juweel kijkt. Vind een origineel cadeau-idee met onze gepersonaliseerde juwelen.

Al onze juwelen worden met de hand gemaakt in onze ateliers in Brussel. We graveren alleen op edele materialen zoals zilver of goud. Deze materialen zijn tijdloos door hun weerstand, maar ook door hun elegantie. Een juweel gevuld met zachtheid en kwaliteit is duurzaam en bovenzinnelijk.

Uniciteit is een van onze belangrijkste kenmerken, we zijn allemaal uniek! Het vieren van de authenticiteit en het eigen karakter door middel van juwelen die ons gelukkig en comfortabel maken met onze outfits kan alleen maar aangenaam zijn! 

Wij graveren alle vormen van sieraden: aanpasbare damesarmbanden, aanpasbare herenhangers, aanpasbare sleutelhangers en zelfs geldclips!

Aarzel niet om ons vragen te stellen over het graveren van uw aanpasbare juwelen.

Dank u wel. 

 

Testimonials

All Testimonials