Onze waarden

Het art'emi merk is gebaseerd op 3 kernwaarden, wat het een punt van respect maakt. Om de geschiedenis en haar inspiraties beter te begrijpen, nodigen we u uit om ze te ontdekken en u erin onder te dompelen :

1 - Tijdloze juwelen

Tijdloosheid staat centraal in de sieraden vanart'emi. Ze maakt er een ereteken van dat al haar creaties zo getrouw mogelijk de persoonlijkheden weerspiegelen van degenen die ze dragen. art'emi is een merk dat dicht bij haar klanten staat. Het maakt dus geen onderscheid tussen degenen die kleinere sieraden kopen die betaalbaarder zijn en degenen die in grotere stukken zullen investeren. Elke aanwinst moet een uniek moment van plezier en geluk in zijn ogen zijn. Bovenal wil ze iedereen laten dromen en bevredigen door handgemaakte sieraden aan te bieden die standhouden, van generatie op generatie worden doorgegeven, maar vooral op jou lijken en je je hele leven begeleiden. Deze Belgische sieraden zijn vooral een tijdloos merk dat betekenis en emotie geeft aan uw sieraden. Naast dat het een eenvoudig sieradenmerk is, is het jouw merk, een merk dat op jou lijkt.

Een grote verscheidenheid aan juwelen om het juiste stuk voor u te vinden

Art'emi biedt u een grote verscheidenheid aan juwelen die u naar wens kunt combineren: armbanden, ringen, halskettingen, medailles, oorbellen, manchetknopen, sleutelhangers, kraagstekers, geldclips, enz.

U vindt de ideale pendel in Brussel tussen onze verschillende modellen. 

De collecties zijn beschikbaar voor mannen, vrouwen en kinderen. 

Ontdek onze volledige selectie van juwelen op onze online shop. Bij Art'emi juwelen kunt u uw juwelen ook gratis laten graveren om ze nog unieker te maken.

2 - De echtheid van onze juwelen

Art'emi's creaties maken allemaal gebruik van voorouderlijke knowhow van hoge kwaliteit. De gebruikte materialen zijn uitzonderlijke materialen, gekozen en met zorg gebruikt, met respect voor de tradities van sieraden. Het maken van alle sieraden van het merk getuigt van een onmiskenbare techniek en nauwgezetheid. Als u meer wilt weten over de materialen die in zijn creaties worden gebruikt, bezoek dan deze pagina gewijd aan materialen.

Art'emi : een juwelierszaak in het tijdperk van de tijd

Artemi Vasilakis is juweelontwerper sinds 1995. Haar scherpe oog stelt haar in staat om originele en tijdloze ontwerpen te creëren. 

De ontwerper volgt de laatste trends en materialen op de voet en biedt u collecties die bij de tijd passen. 

Haar passie voor juwelen komt tot uiting in het raffinement van haar juwelen, die u gemakkelijk kunt combineren tot een ensemble naar keuze.

3 - Een ethisch merk

Tot slot is art'emiook en vooral een ethisch merk. Alle gebruikte materialen komen uit Europa. Dit komt voort uit de wens naar hogere kwaliteit, betere traceerbaarheid en minder transportgerelateerde vervuiling (red de planeet en loop met ons mee). De levering van grondstoffen in Europa zorgt er ook voor dat de arbeidsomstandigheden gezonder zijn voor werknemers en dat kinderarbeid verboden is. art'emi is een betrokken bedrijf dat wil werken aan een betere en gezondere wereld.

Artemi staat tot uw beschikking voor alle informatie over zijn juwelen of voor de medewerking aan een gepersonaliseerde realisatie: contact@artemi.be

Kwaliteitsmateriaal dat voldoet aan uw verwachtingen voor uw juwelen in Brussel

De kwaliteit van onze materialen wordt zorgvuldig geselecteerd om u een juweel te bieden dat u lang zal vergezellen. Al onze sieraden zijn gemaakt van 925 zilver, ook wel sterling zilver genoemd. 

Dit betekent dat het stevig zal zijn, niet zal oxideren en lang mee zal gaan. Onze collectie biedt ook juwelen van 18-karaats goud met fijne stenen zoals agaat, turkoois of toermalijn. U vindt er een collectie kwaliteitsjuwelen die een prachtig geschenk zullen zijn. 

Gratis levering in heel België

Op maat gemaakte juwelen voor een unieke ring in Brussel

Wilt u een gepersonaliseerd verjaardagscadeau geven? Of wilt u een hartenhanger met een lief woord erin gegraveerd aan uw geliefde schenken? Onze werkplaats kan aan al uw wensen voor personalisering voldoen. 

U kunt de verschillende juwelen raadplegen die kunnen worden gepersonaliseerd, een woord, een datum of zelfs een afbeelding kiezen die moet worden gegraveerd en wij zorgen voor de rest zonder extra kosten. Geef een armband met een gegraveerde geboortedatum voor de doop van uw neefje of een vrouwenhalsketting met het sterrenbeeld van uw vriendin. De mogelijkheden voor personalisatie zijn eindeloos.

Gratis gravure

Zie voorbeelden van gravures 

Gratis levering in heel België

Uw ring wordt ontworpen in Brussel en kan overal in België geleverd worden

Onze juwelen worden in het atelier in Brussel op artisanale wijze ontworpen. Bovendien maken wij er een erezaak van Europese grondstoffen te gebruiken. Opdat u van onze collecties zou kunnen genieten waar u ook bent, leveren wij gratis overal in Brussel. 

Of u nu in de buurt van de vijvers van Elsene woont of in de buurt van het Josaphatpark in Schaarbeek, u kunt onze juwelen ontvangen. Behalve in deze gemeenten leveren wij ook in Ukkel, Sint-Agatha-Berchem en Sint-Gillis. Woont u buiten Brussel? Wij leveren ook gratis in heel België. Laat u verleiden door onze verschillende collecties en bestel nu uw hanger in Brussel.

Bel ons op: +32 475 500 510

Maandag tot vrijdag van 09u tot 18u