Bent u op zoek naar een juwelier bij u in de buurt? Waarom probeert u niet een juwelierszaak die online beschikbaar is, die gratis levert aan Gembloux? Art'emi creaties zijn beschikbaar in heel België, maar ook in de hele provincie Namen. Gembloux juwelen: ontdek nu de unieke art'emi stukken.

Trakteer uzelf op het beste van sieraden  

De kwaliteit van sieraden en accessoires is een zeer belangrijk criterium voor u? Ook voor ons. Daarom gebruiken we alleen edele materialen voor het maken van onze stukken. Ze bestaan allemaal uit een legering van 92,5% zilver en 7,5% koper. Zo kunnen art'emi creaties u dagelijks, gedurende vele jaren, vergezellen. Naast hun onfeilbare stevigheid, geeft de zuiverheid van onze stukken ze een bijna eeuwige glans. Uw sieraden en accessoires behouden daardoor nog lang hun glanzende en nieuwe uitstraling.

Ook aan te bieden aan een geliefde  

Wil je een vader, een vriend, een kind plezieren? Dan vind je het perfecte cadeau in onze online shop. Ontdek onze personalisatieservice, volledig gratis. U kunt, in onze aanpasbare sieradencategorie, een eeuwige boodschap laten graveren op het accessoire of juweel van uw keuze. Voor Vaderdag kun je bijvoorbeeld een tekening laten graveren op de zilveren notitieclip. Of voor een geboortecadeau, bied het gastronomische meisjespersonage of het jongenspersonage gourmet aan om de jonge moeder te feliciteren. Is je kind binnenkort jarig? Waarom vul je zijn hart niet met onze zilveren engelenketting, of de zilveren bootarmband

Profiteer voor alle gelegenheden gratis van de personalisatie- en bezorgdiensten van art'emi. 

Gembloux juwelen: art'emi collectie voor mannen  

Veel mannen houden ervan om elegant te zijn. Daarom heeft art'emi – Gembloux sieraden – voor hen een hele reeks stukken ontworpen die hen zullen benadrukken. Ontdek onder deze creaties met name de gastronomische naam zilver, de ronde manchetknoop of de zilveren hemdkraag walvis. Deze juwelen en accessoires zullen alle mannen laten stralen.

Voor sieraden om dagelijks te dragen, zijn stukken zoals de ovale zilveren medailleketting of de doeltouwarmband perfecte keuzes.

Zilveren sieraden en accessoires voor vrouwen  

Ben je op zoek naar een cadeau dat een vrouw zal behagen? Art'emi sieraden hebben precies wat je nodig hebt. Elke vrouw is anders en heeft allemaal een eigen persoonlijkheid. Artemis, een gepassioneerde Belgische ontwerpster, begreep dit goed. Daarom vindt u op onze e-shop tientallen verschillende sieraden en accessoires, die overeenkomen met alle persoonlijkheden. 

Subtiel en elegant? Ontdek de zilveren klaverketting, of de zilveren slavenarmband

Verfijnd en creatief? Laat je verleiden door het karakter meisje van de bedelarmband, of de kettingslingerdruppel zilver.

Op zoek naar een cadeau voor een vrouw van wie je houdt? Accessoires zoals de zilveren hartsleutelhanger of sieraden zoals onze zilveren hartketting zullen je liefde betekenen.

 

Gembloux juwelen: ook voor de allerkleinsten  

Heb je een jong kind? Of is hij al volwassen en wil hij een sieraad ontvangen voor zijn verjaardag? Art'emi jewelry heeft een heel assortiment ontworpen voor kinderen, van alle leeftijden. 

Voor een geboortecadeau zijn de zilveren baby gourmette of de zilveren ronde gourmette must-haves om aan te bieden. 

Wil je kind zijn eigen sieraad kiezen? Aarzel niet om hem de zilveren vliegtuigketting, de bijpassende zilveren vliegtuigarmband of de gepersonaliseerde slavenarmband te laten zien.

Ontdek gewoon al onze collecties in de categorieën damessieraden, herensieraden of kindersieraden en bezwijk voor de charme van zilveren creaties.

Bijouterie Gembloux Bijouterie Gembloux Bijouterie Gembloux Bijouterie Gembloux

Bestel uit heel Wallonië

Virton - Chimay - Marche en Famenne - Malmedy - Komijnen Warneton - La Louvière - Saint-Hubert -  EdingenOttignies - Moeskroen  - Verviers - Gembloux - Namen - Nijvel - Aarlen  - Huy - Luik - Ath - Seraing - Louvain La Neuve - Binche - Fleurus - Framerie - Oupeye - Rixensart - Sambreville - Tubize - Wanze -Wavre -  Bergen - Charleroi - Doornik - Herstal - Courcelles - Zinnik - Andenne -  Eigenbrakel - Leuven  - Dinant - Sint-Niklaas