Gratis gravure

Bouton de manchette Bruxelles

Op zoek naar een juwelier bij u in de buurt? Waarom probeert u niet eens een online juwelierszaak die gratis bezorgt in Gembloux? De creaties van Art'emi zijn verkrijgbaar in heel België en ook in de provincie Namen. Juwelierszaak Gembloux: ontdek nu de unieke stukken van Art'emi.

Ontdek ons hele assortiment juwelen

Gratis levering in heel België

Trakteer uzelf op het beste in juwelen

Is de kwaliteit van sieraden en accessoires erg belangrijk voor u? Voor ons ook. 

Daarom gebruiken we alleen de beste materialen voor onze stukken. 

Ze zijn allemaal gemaakt van een legering van 92,5% zilver en 7,5% koper. Dit betekent dat Art'emi creaties jarenlang elke dag kunnen worden gedragen. 

Naast hun stevigheid geeft de zuiverheid van onze stukken een bijna eeuwige glans. 

Uw sieraden en accessoires blijven dus lang hun glanzende, nieuwe uiterlijk behouden.

Bouton de manchette Bruxelles

Ontdek onze andere juwelen

Ook om aan een geliefde te geven

Wil je een vader, een vriend of een kind een plezier doen? Dan vindt u het perfecte cadeau in onze online shop. Ontdek onze gratis personalisatiedienst. 

U kunt op onze hele categorie gepersonaliseerde juwelen een eeuwige boodschap laten graveren op het accessoire of juweel van uw keuze. Voor Vaderdag kunt u bijvoorbeeld een tekening op de zilveren geldclip laten graveren. 

Of geef als geboortegeschenk de meisjes- of jongensarmband om de jonge moeder te feliciteren. Is uw kind binnenkort jarig? Waarom vult u zijn of haar hart niet met onze zilveren engelenketting of zilveren bootarmband ?

Profiteer voor alle gelegenheden van Art'emi's gratis personalisatie- en leveringsdiensten. 

Bijouterie Gembloux : art'emi collectie voor mannen

Veel mannen zijn graag elegant. Daarom heeft Art'emi - juweliers van Gembloux - voor hen een hele reeks stukken ontworpen die hen zullen verrijken. 

Ontdek onder deze creaties het zilveren naamplaatje, de ronde manchetknoop of de zilveren overhemdkraag. Deze juwelen en accessoires laten alle mannen stralen.

Voor sieraden die dagelijks worden gedragen, zijn stukken als de ovale zilveren medaille ketting of de touw-doelarmband perfecte keuzes.

Zilveren sieraden en accessoires voor vrouwen

Op zoek naar een cadeau dat een vrouw zal bevallen? Art'emi Jewellery heeft precies wat je nodig hebt. Elke vrouw is anders en elke vrouw heeft haar eigen persoonlijkheid. Artemi, een gepassioneerde Belgische ontwerper, heeft dit begrepen. Daarom vindt u in onze e-shop tientallen verschillende juwelen en accessoires, voor elke persoonlijkheid. 

Subtiel en elegant? Ontdek de zilveren klaver ketting of de zilveren slavenarmband. 

Verfijnd en creatief? Laat u verleiden door de bedelarmband met meisjeskarakter, of de zilveren slingerhalsketting.

Zoek je een cadeau voor een vrouw waar je van houdt? Accessoires zoals de zilveren hart sleutelhanger, of sieraden zoals onze zilveren hart ketting zullen je liefde voor haar laten zien.

Gratis gravure en levering in heel België

Bijouterie Gembloux: ook voor de kleintjes

Heb je een jong kind? Of is hij al volwassen en wil hij graag een sieraad voor zijn verjaardag? Art'emi juweliers hebben een hele reeks ontworpen voor kinderen van alle leeftijden. 

Voor een geboortecadeau zijn de zilveren babyarmband of de ronde zilveren armband onmisbare geschenken. 

Uw kind wil zijn eigen juweel kiezen? Aarzel niet om hem de zilveren vliegtuigketting, de bijpassende zilveren vliegtuigarmband of de gepersonaliseerde slavenarmband te tonen.

Ontdek al onze collecties in de categorieën damessieraden, herensieraden of kindersieraden en bezwijk voor de charme van zilveren creaties.

Bouton de manchette Bruxelles

Bel ons op: +32 496 71 08 40

Maandag tot vrijdag van 09:00u tot 18:00u