Gratis graveren

Bouton de manchette Bruxelles

Sieraden art'emi has bijna 20 jaar lang mannen, vrouwen en kinderen verblind. Hun originele, elegante en tijdloze vormen verleiden. Daarnaast verlichten deze kleurrijke stukken al je outfits en worden ze gratis internationaal geleverd. Bijouterie Frameries - Artémi Vasilakis deelt haar niet aflatende passie voor sieraden.

Ontdek ons volledige assortiment sieraden

Gratis verzending in heel België

Laten we samen personaliseren

Deze Belgische ontwerpster stelt al haar knowhow en creativiteit tot uw dienst om uitzonderlijke juwelen aan uw zijde te creëren. Damesaccessoires, herenarmbanden, kinderkettingen... De art'emi collectie is samengesteld uit verschillende vormen en kleuren om u een ruime keuze aan stukken te bieden. U kunt dus een sieraad of accessoire kiezen en het gratis aanpassen. 

Elk juweel heeft dus zijn eigen verhaal. Voor een bruiloft, een doop of een verjaardag passen onze sieraden zich aan al uw wensen aan. Ze zullen je een avond laten stralen, je dagelijks herinneren aan herinneringen en je onmiskenbaar binden aan de persoon aan wie je ze zult aanbieden.

Artémi Vasilakis richtte haar atelier op in 2002. Zijn ervaring en talent hebben al veel klanten overtuigd. Haar aandacht voor detail en vriendelijkheid maken haar de perfecte juwelier om uw sieraden te personaliseren.

Ontdek onze andere juwelen

Bijouterie Tubize: art'emi, een uniek creatief proces

De passie van deze ontwerpster voor sieraden wordt gecombineerd met haar vraag naar hoogwaardige materialen. Het biedt sieraden in 9 of 18 karaat goud, gemaakt van massief zilver 925, vermeil, met behulp van parelmoer en katoen. 

Dit zijn dus materialen die de schittering van sieraden en accessoires art'emi sublimeren. Bovendien zijn de stenen die zijn gekozen om sieraden te verlichten alleen kostbare of halfedelstenen. Het is dan de schoonheid van de materialen en de precisie van het gebaar die zijn creaties vormen.

Daarnaast zet Artémi Vasilakis zich in om u nieuwe producten aan te bieden. Om deze reden blijft het op de hoogte van de nieuwste trends. Zijn expertise komt ook tot uiting in de verfijning van zijn creaties.

Voor een fantastische alledaagse stijl kunt u kiezen uit ons brede assortiment sieraden en accessoires.

Voor vrouwen zult u zeker onze zwart zilveren agaatring waarderen, onze roze zilveren ketting gemaakt van rozenkwarts, parelmoer en zilver, evenals onze vermeil Creoolse vogeloorbellen. 

Voor u, heren, bieden wij onder andere de aanpasbare zilveren militaire plaat, houten kralenarmbanden en accessoires zoals zilveren geldclips of Richard-kraagwalvissen. Tot slot, voor de allerkleinsten, hebben we een hele junior collectie inclusief een zilveren bootarmband, een zilveren vliegtuigketting en een aanpasbare zilveren ronde babyband. 

Bel ons op: +32 496 71 08 40

Maandag tot vrijdag van 09:00u tot 18:00u