Sieraden art'emi heeft verblind mannen, vrouwen en kinderen voor bijna 20 jaar. Hun originele, elegante en tijdloze vormen verleiden. Bovendien verlichten deze kleurrijke stukken al je outfits en worden ze internationaal gratis geleverd. Jewellery Frameries - Artémi Vasilakis deelt zijn niet aflatende passie voor sieraden.

Laten we samen personaliseren

Deze Belgische ontwerpster stelt u al haar knowhow en creativiteit ten dienst om uitzonderlijke sieraden aan uw zijde te creëren. Damesaccessoires, herenarmbanden, kinderkettingen... De art'emi collectie bestaat uit verschillende vormen en kleuren om u een breed scala aan stukken te kunnen aanbieden. Dus je kiezen voor een sieraad of accessoires en aanpassen voor gratis. Zo heeft elk juweel zijn eigen verhaal. Voor een bruiloft, een doop of een jubileum passen onze sieraden zich aan al uw wensen aan. Ze zullen je laten schitteren voor een avond, je herinneren aan alledaagse herinneringen en je ontegenzeggelijk binden aan de persoon aan wie je ze zal aanbieden.

Artémi Vasilakis richtte zijn atelier op in 2002. Zijn ervaring en talent hebben al veel klanten overtuigd. Haar aandacht voor detail en welwillendheid zal haar de perfecte juwelier om uw sieraden aan te passen.

Jewellery Frameries - Een proces van het creëren van onberispelijke kwaliteit

De passie van deze ontwerper voor sieraden wordt gecombineerd met haar vraag naar kwaliteitsmaterialen. Het biedt 9 of 18 karaats gouden sieraden, gemaakt van 925 massief zilver, vermeil, met behulp van parelmoer en katoen. Dit zijn materialen die sublimeren de schittering van sieraden en accessoires art'emi. Bovendien zijn de stenen gekozen om de juwelen te verlichten slechts kostbare of halfedelstenen. Het is dan de schoonheid van de materialen en de precisie van het gebaar dat zijn creaties vorm.

Daarnaast biedt Artémi Vasilakis u graag nieuwe producten aan. Om deze reden houdt zij zich op de hoogte van de laatste trends. Zijn expertise blijkt ook uit de verfijning van zijn creaties.

Voor een fantastische stijl elke dag, kiezen uit ons brede scala van sieraden en accessoires.

Voor vrouwen, zult u zeker genieten van onze zilveren zwarte agaat ring,onze roze zilveren ketting gemaakt van roze kwarts, moeder-van-parel en zilver, evenals onze Creoolse vogel oorbellen in vermeil. Voor u heren, bieden wij onder andere de aanpasbare zilveren militaire plaat, houten kralen armbanden evenals accessoires zoals zilveren ticket clips of Richard Collar walvissen. Tot slot, voor de jongste, hebben we een hele junior collectie met inbegrip van een zilveren boot armband,een zilveren vliegtuig ketting en een aanpasbare zilveren ronde baby gourmet.

Bijouterie FrameriesBijouterie Frameries Bijouterie FrameriesBijouterie Frameries