Ken je Art'emi? Zij is een bevlogen ontwerpster die prachtige sieraden en accessoires maakt voor iedereen, mannen, vrouwen en kinderen. Bijouterie Rixensart: Art'emi en haar wonderen worden gratis bij u thuis bezorgd, waar u ook bent. Dus zorg ervoor dat je er elke dag fantastisch uitziet door een van onze creaties aan te schaffen.

Ontdek ons hele assortiment juwelen

Gratis levering in heel België

Elk juweel heeft zijn eigen verhaal

Artemi Vasilakis maakt sinds 2002 sieraden en accessoires in haar atelier in Brussel. Zij is dan ook al lange tijd betrokken bij het creëren en op maat maken van sieraden. Omdat ze met veel klanten heeft gewerkt, heeft ze de expertise om het juweel te creëren dat het beste aan uw verwachtingen voldoet. Ze mengt haar verfijnde stijl subtiel met de persoonlijkheid van elk individu. Ontdek onze gravures voor vrouwen, ideaal om een vriendin cadeau te doen. Onder onze mannengravures zult u niet kunnen weerstaan aan de charme van onze gepersonaliseerde vierkante manchetknopen. Ontdek ze en al onze collecties op onze e-shop.

Maar wat is het personalisatieproces van Art'emi? Eerst een ontmoeting, dan een verhaal achter elk gepersonaliseerd stuk. Een ontmoeting met een gepassioneerde ontwerper met innovatieve ideeën. Het is ook een verhaal, want achter elk sieraad kan een huwelijk, een doop of een verjaardag schuilgaan. Dus voor al uw gelegenheden zal Art'emi u vergezellen. Markeer uw unieke momenten met onze gepersonaliseerde juwelen.

Ontdek onze andere juwelen

Rixensart juwelen : uitzonderlijke stukken

Art'emi juwelen boeien met hun unieke juwelen. Gemaakt van uitzonderlijke materialen en minutieus vakmanschap, onze stukken zijn prachtig. Artemi Vasilakis verwierf deze kennis aan de Kunstacademie van Brussel en aan het Antwerpse Gemmologisch Instituut (HRD). 

Zij gebruikt geavanceerde technieken en creativiteit om prachtige creaties te maken. Elk stuk wordt met de hand gemaakt, om u een authentiek, handgemaakt juweel te bieden. 

De gebruikte edele materialen zijn 9 of 18 karaat goud, 925 massief zilver of vermeil. Voor sommige juwelen worden ook plantaardige katoenvezels en parelmoer gebruikt. Edelstenen of halfedelstenen completeren sommige van haar creaties, om u te laten stralen.

Zoals u ziet is een art'emi juweel veel meer dan een eenvoudig sieraad. Het is een verhaal van ondernemerschap en passie.

Bel ons op: +32 496 71 08 40

Maandag tot vrijdag van 09:00u tot 18:00u