Ken je art'emi ? Ze is een bevlogen ontwerpster die prachtige sieraden en accessoires maakt voor iedereen, mannen, vrouwen en kinderen. Rixensart Sieraden: art'emi en zijn wonderen worden gratis bij u thuis afgeleverd, waar u ook bent. Zorg ervoor dat je dagelijks een fantastische stijl hebt door een van onze creaties te krijgen.  

Elk juweel heeft zijn eigen verhaal   

Sinds 2002 maakt Artémi Vasilakis juwelen en accessoires in zijn atelier in Brussel. Ze heeft daarom lang het proces van het maken en aanpassen van sieraden begeleid. Na met veel klanten te hebben gewerkt, heeft ze de expertise om het juweel te creëren dat het beste aan uw verwachtingen voldoet. Ze mengt subtiel haar verfijnde stijl met de persoonlijkheid van elk. Ontdek in het bijzonder onze gravures vrouw, ideaal om een cadeau aan te bieden aan een vriend. Onder onze herengravures kunt u de charme van onze gepersonaliseerde vierkante manchetknopen niet weerstaan. Ontdek ze snel, evenals al onze collecties, op onze e-shop.

Maar waar is het personalisatieproces art'emi ? Het is eerst een ontmoeting, dan een verhaal achter elk gepersonaliseerd stuk. De ontmoeting met een gepassioneerde ontwerper met innovatieve ideeën. Een verhaal ook omdat achter elk juweel een bruiloft, een doop of een verjaardag kan zitten die gevierd wordt. Dus voor al uw gelegenheden vergezelt art'emi u. Markeer uw unieke momenten met onze unieke gepersonaliseerde sieraden.

Juwelen van Rixensart: uitzonderlijke   stukken

De juwelierszaak art'emi in de ban van zijn unieke sieraden. Gemaakt van uitzonderlijke materialen en nauwgezette knowhow, zijn onze stukken prachtig. Een knowhow die Artemis Vasilakis verwierf aan de Brusselse Academie voor Schone Kunsten en aan het Instituut voor Gemmologie van Antwerpen (HRD). Ze gebruikt geavanceerde technieken en grenzeloze creativiteit om prachtige creaties te produceren. Zo wordt elk stuk met de hand gemaakt, om u een ambachtelijk en authentiek juweel aan te bieden. 

De gebruikte edele materialen zijn 9 of 18 karaat goud, massief zilver 925 of vermeil. Sommige sieraden maken ook gebruik van katoenen plantaardige vezels en parelmoer. Ten slotte komen edelstenen of halfedelstenen om enkele van zijn creaties te perfectioneren, dit alles om je op zijn best te laten stralen.

Zoals u zult hebben begrepen, is een juweel art'emi veel meer dan alleen een juweel. Het is een verhaal van ondernemerschap en passie.

Bijouterie Rixensart Bijouterie Rixensart Bijouterie Rixensart Bijouterie Rixensart

Bestel uit heel Wallonië

Virton - Chimay - Marche en Famenne - Malmedy - Komijnen Warneton - La Louvière - Saint-Hubert -  EdingenOttignies - Moeskroen  - Verviers - Gembloux - Namen - Nijvel - Aarlen  - Huy - Luik - Ath - Seraing - Louvain La Neuve - Binche - Fleurus - Framerie - Oupeye - Rixensart - Sambreville - Tubize - Wanze -Wavre -  Bergen - Charleroi - Doornik - Herstal - Courcelles - Zinnik - Andenne -  Eigenbrakel - Leuven  - Dinant - Sint-Niklaas