Het lieveheersbeestjesprongketting van de vrouw
  search
  • Het lieveheersbeestjesprongketting van de vrouw
  • Het lieveheersbeestjesprongketting van de vrouw
  • Het lieveheersbeestjesprongketting van de vrouw

  Het lieveheersbeestjesprongketting van de vrouw

  € 195,00

  18-karaats rosé vergulde springer

  Edelsteen: maansteen

  De vlinderdas van de doek

  Kettinglengte: 80 cm

  Lieveheersbeestje-vormige hanger

  Lengte: 5cm

  Breedte: 5cm

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Hoeveelheid

   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Lieveheersbeestje springen kraag vrouw: een bucolische ketting

  Voor een unieke, originele en eigenzinnige look, wend je tot de dame dame springen kraag art'emi. Het is een zeer bewerkt juweel, gemaakt van hoogwaardige materialen. Deze prachtige 18-karaats roségouden en maansteen vergulde sautoir met een lieveheersbeestje als hanger ontbreekt niet aan karakter! Er gaat niets boven een lieveheersbeestje om de natuur, het platteland op te roepen en een landelijke stijl te hebben.

  De sieraden art'emi, een adembenemende kwaliteit!

  De Belgische juwelier art'emi kwaliteitsjuwelen van uitzonderlijke materialen aanbiedt. Hier is de ladybug sautoir ketting voor dames gemaakt van vermeil. Dit is zilver 925 met een vergulding van minimaal 3 micron. Voor de nieuwsgierige kleintjes wordt dit proces elektrolyse genoemd. Het goud dat wordt gebruikt voor het plateren is 18-karaats goud, bestaande uit 75% puur goud. Bovendien geeft vermeil geen allergie omdat het zilver is bedekt met goud, twee anallergische metalen! Ten slotte is een ander voordeel van vermeil dat de binding tussen de twee metalen die het vormen het uitzonderlijke kracht geeft.

  Daarnaast is maansteen ook te vinden op de lieveheersbeestje hanger. Maansteen is een mineraal van de silicaatgroep. Het is een transparante tot doorschijnende steen, met een glasachtige en parelachtige glans. Het wordt geleverd in kristallen, stukken of aggregaten. Het sport reflecties van verschillende kleuren (blauwachtig of oranje) volgens de luminescentie.

  Het damebeestje van vrouwen springende kraag, een intrigerend juweel

  Ten eerste zal deze prachtige sautoir het kleine vleugje plezier een beetje offbeat brengen in je outfits. Het lieveheersbeestje is een symbool van geluk, geluk en liefde. Er wordt gezegd dat het de kracht heeft om zielsverwanten te herenigen. De legende gaat dat als een lieveheersbeestje achtereenvolgens op jou en je partner landt, het het teken is van een hechte verbintenis. Het kan daarom een geschenk vol verborgen betekenis zijn om aan je dulcinée aan te bieden. We herinneren u er ook aan dat u alle creaties gratis aan u kunt laten bezorgen art'emi , waar u ook bent. Tot slot staan wij tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden.

  Deze dames lieveheersbeestje springkraag past perfect bij de vlinder parelmoer armband voor vrouwen.

  5 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  548227681515
  EAN-13
  5470820065469

  Misschien vind je dit ook interessant