Roze Creoolse oorbellen
search
  • Roze Creoolse oorbellen
  • Roze Creoolse oorbellen

Roze Creoolse oorbellen

€ 120,00

Massieve zilveren creolen 925

Lengte van de Creoolse: 3 cm

Clusterlengte: 1,5 cm

Roze kwarts in de vorm van een bal en bloem

Vlinder in parelmoer

Gewicht: 3g

Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

Aantal

  Privacy - Beveiligingsbeleid

uw persoonsgegevens

  Leveringsbeleid

Alles wat u moet weten over levering

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

Roze Creoolse oorbellen: een bucolisch paar

Dit paar roze Creoolse oorbellen is een elegant en verfijnd paar. Dit zijn lichtgewicht, modieuze en modieuze oorbellen om te dragen zonder matiging. Ze passen bij elk type outfit. Deze massief zilveren creolen met een bos bloemen, ballen in roze kwarts en parelmoervlinders zullen het hart van de vrouw charmeren die je bent.

De creaties art'emi : kwaliteits know-how

De Brusselse juwelierszaak art'emi biedt hoogwaardige sieraden gemaakt van sensationele materialen. Roze Creoolse oorbellen zijn gemaakt van zilver, kwarts en parelmoer.

Allereerst is het frame van de oorbellen gemaakt van zilver. Het gebruikte zilver is 925 zilver (meestal genoemd vast zilver of sterling zilver). Deze bevat 92,5% zilver en 7,5% koper. Al onze zilveren sieraden draagt de "925" punch als een teken van onze kwaliteit.

Daarnaast zijn rozenknopornamenten gemaakt van roze kwarts. Quartz komt in een reeks tinten, variërend van lichtroze tot donkerroze. In lithotherapie (een methode om jezelf te behandelen met kristallen), kwarts is de steen van hart, liefde en vrede.

Ten slotte zijn de vlinderhangers gemaakt van parelmoer. Parelmoer is een biocomposiet, gesynthetiseerd door weekdieren gedurende hun hele bestaan door de binnenkant van hun schelpen te bekleden. Het woord "parelmoer" komt van het Arabische woord "naqqarah." In het Engels wordt het de naam genoemd die haar is gegeven door de eerste koningin Elizabeth: parelmoer.

Waarom kiezen voor roze Creoolse oorbellen?

Juweel van smaak en kwaliteit, aarzel niet en trakteer uzelf op deze prachtige Creolen! We herinneren u er ook aan dat al onze sieraden gratis worden geleverd in heel Europa. Tot slot blijft het hele team tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

Dit juweel kan worden gedragen met roze cluster ketting, roze cluster ring, of zelfs als een sartorial accessoire met roze cluster broche.

13 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in