Roze Creoolse oorbellen
  search
  • Roze Creoolse oorbellen
  • Roze Creoolse oorbellen

  Roze Creoolse oorbellen

  € 120,00

  Massieve zilveren creolen 925

  Lengte van de Creoolse: 3 cm

  Clusterlengte: 1,5 cm

  Roze kwarts in de vorm van een bal en bloem

  Vlinder in parelmoer

  Gewicht: 3g

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Hoeveelheid

   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Roze Creoolse oorbellen: een bucolisch paar

  Dit paar roze Creoolse oorbellen is een elegant en verfijnd paar. Dit zijn lichtgewicht, modieuze en modieuze oorbellen om te dragen zonder matiging. Ze passen bij elk type outfit. Deze massief zilveren creolen met een bos bloemen, ballen in roze kwarts en parelmoervlinders zullen het hart van de vrouw charmeren die je bent.

  De creaties art'emi : kwaliteits know-how

  De Brusselse juwelierszaak art'emi biedt hoogwaardige sieraden gemaakt van sensationele materialen. Roze Creoolse oorbellen zijn gemaakt van zilver, kwarts en parelmoer.

  Allereerst is het frame van de oorbellen gemaakt van zilver. Het gebruikte zilver is 925 zilver (meestal genoemd vast zilver of sterling zilver). Deze bevat 92,5% zilver en 7,5% koper. Al onze zilveren sieraden draagt de "925" punch als een teken van onze kwaliteit.

  Daarnaast zijn rozenknopornamenten gemaakt van roze kwarts. Quartz komt in een reeks tinten, variërend van lichtroze tot donkerroze. In lithotherapie (een methode om jezelf te behandelen met kristallen), kwarts is de steen van hart, liefde en vrede.

  Ten slotte zijn de vlinderhangers gemaakt van parelmoer. Parelmoer is een biocomposiet, gesynthetiseerd door weekdieren gedurende hun hele bestaan door de binnenkant van hun schelpen te bekleden. Het woord "parelmoer" komt van het Arabische woord "naqqarah." In het Engels wordt het de naam genoemd die haar is gegeven door de eerste koningin Elizabeth: parelmoer.

  Waarom kiezen voor roze Creoolse oorbellen?

  Juweel van smaak en kwaliteit, aarzel niet en trakteer uzelf op deze prachtige Creolen! We herinneren u er ook aan dat al onze sieraden gratis worden geleverd in heel Europa. Tot slot blijft het hele team tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

  Dit juweel kan worden gedragen met roze cluster ketting, roze cluster ring, of zelfs als een sartorial accessoire met roze cluster broche.

  13 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  547818590380
  EAN-13
  5402763805338

  Misschien vind je dit ook interessant