De douane roze zilveren ketting van vrouwen
search
  • De douane roze zilveren ketting van vrouwen
  • De douane roze zilveren ketting van vrouwen
  • Vrouwen gepersonaliseerde roze zilveren ketting
  • De douane roze zilveren ketting van vrouwen
  • De douane roze zilveren ketting van vrouwen

De douane roze zilveren ketting van vrouwen

€ 285,00

Massief zilver 925

Roze kwarts in de vorm van roze bal en roze bloem

Parelmoer voor de vlinder

Kettinglengte: 60 cm

Lengte hanger: 15 mm

Aantal tekens: Recto/Verso: 10 tekens

Gratis graveren

Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

Typografie
Hoeveelheid

Aanpassing

Vergeet niet om uw personalisatie op te slaan, zodat u deze aan de winkelwagen kunt toevoegen
  • Maximaal 250 tekens
  • Maximaal 250 tekens
  • Maximaal 250 tekens
 

Algemene verkoopvoorwaarden

 

Leveringsvoorwaarden

 

Retourbeleid

Aangepaste roze zilveren ketting vrouw - aanpasbare roze kwarts juweel

Ben je op zoek naar een ketting die al je outfits kan perfectioneren? Onze juwelier art'emi nodigt u uit om de prachtige roze zilveren ketting gepersonaliseerde vrouw te ontdekken. Dit juweel combineert vrouwelijkheid en elegantie om je halslijn te sublimeren. Deze ketting is geschikt voor alle gelegenheden, je kunt hem dragen met een sobere outfit, maar ook voor een bepaald evenement.

Gepersonaliseerde roze zilveren ketting vrouw - uw ketting

De art'emi juwelier heeft een breed scala aan aanpasbare producten en de roze zilveren ketting is er een van. Dus u kunt dit juweel aanpassen zoals u dat wilt. Je kunt er een woord, een nummer of een datum op laten schrijven die je na aan het hart ligt. Hierdoor maakt personalisatie uw sieraden uniek. Wij bieden verschillende typografieën voor gravures. Als u deze ketting wilt aanbieden, weet dan dat het aanpassen van een juweel een kleine aandacht is die altijd degene bevalt die het ontvangt.

Materialen van de aangepaste roze zilveren ketting vrouwen

Pink Quartz maakt deel uit van de grote familie van silicaten-tectosilicaten. Van een transparant tot ondoorzichtig uiterlijk, het heeft een glasachtige, zelfs witte glans en het ziet er vaak gebarsten uit. Opgemerkt moet worden dat de mooiste stenen uit Madagaskar en Brazilië komen. Wat "liefde" betekent, komen ze overeen met de dierenriemtekens van Stier en Weegschaal. Anekdotisch plaatsen de Chinezen meestal stukken roze kwarts in de funderingen van hun huizen tijdens de bouw om geluk in huis te brengen.

Parelmoer is biocomposiet, gesynthetiseerd door weekdieren gedurende hun hele bestaan en langs de binnenkant van hun schelpen. Het zijn de dunne lagen aragoniet die het effect van iridescence veroorzaken en de schittering ervan is parelmoerachtig. Het woord "parelmoer" komt van het Arabische "naqqara". Het was koningin Elizabeth die het de volgende naam gaf: parelmoer, wat parelmoer betekent.

Als u speciale vragen of verzoeken heeft over het aanpassen van dit juweel, kunt u ons een e-mail sturen of ons in de winkel bezoeken.

Als u van deze ketting geniet, zult u de charmes van onze hartdruppel zilveren ketting of onze vierkante zilveren ketting niet weerstaan.

10 Produceren

Specifieke referenties

UPC
547595926433
EAN-13
5479236454058

Misschien vind je dit ook interessant