De douane roze zilveren ketting van vrouwen
  search
  • De douane roze zilveren ketting van vrouwen
  • De douane roze zilveren ketting van vrouwen
  • De douane roze zilveren ketting van vrouwen
  • De douane roze zilveren ketting van vrouwen

  De douane roze zilveren ketting van vrouwen

  € 285,00

  Massief zilver 925

  Roze kwarts in de vorm van roze bal en roze bloem

  Parelmoer voor de vlinder

  Kettinglengte: 60 cm

  Lengte hanger: 15 mm

  Aantal tekens: Recto/Verso: 10 tekens

  Gratis graveren

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Typografie
  Hoeveelheid

  Aanpassing

  Vergeet niet om uw personalisatie op te slaan, zodat u deze aan de winkelwagen kunt toevoegen
  • Maximaal 250 tekens
  • Maximaal 250 tekens
  • Maximaal 250 tekens
   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Gepersonaliseerde roze zilveren ketting voor vrouwen - aanpasbare rozenkwarts sieraden

  Ben je op zoek naar een ketting die al je outfits compleet kan maken? Onze juwelierszaak nodigt u art'emi uit om haar prachtige gepersonaliseerde roze zilveren ketting voor dames te ontdekken. Dit juweel combineert vrouwelijkheid en elegantie om je decolleté te sublimeren. Deze ketting is geschikt voor alle gelegenheden, je kunt hem dragen bij een sobere outfit, maar ook voor een speciale gebeurtenis.

  Gepersonaliseerde roze zilveren ketting voor vrouwen - uw ketting

  De juwelierszaak art'emi heeft een breed scala aan aanpasbare producten en de rosézilveren ketting is daar een van. U kunt dit sieraad dus naar wens aanpassen. Je kunt er een woord, een getal of een datum op laten schrijven dat je na aan het hart ligt. Hierdoor maakt personalisatie jouw sieraad uniek. Wij bieden verschillende typografieën voor gravures aan. Als u deze ketting wilt aanbieden, moet u weten dat het personaliseren van een sieraad een klein gebaar is dat de persoon die het ontvangt altijd bevalt.

  Materialen van de gepersonaliseerde roze zilveren ketting voor dames

  Rozenkwarts maakt deel uit van de grote familie van silicaten-tectosilicaten. Het ziet er transparant tot ondoorzichtig uit, heeft een glasachtige of zelfs witte glans en lijkt vaak gebarsten. Opgemerkt moet worden dat de mooiste stenen uit Madagaskar en Brazilië komen. Ze betekenen 'liefde' en komen overeen met de sterrenbeelden Stier en Weegschaal. Voor de goede orde, de Chinezen hebben de gewoonte om tijdens de bouw stukjes rozenkwarts in de funderingen van hun huizen te stoppen om geluk in huis te brengen.

  Parelmoer is een biocomposiet, gesynthetiseerd door weekdieren gedurende hun hele bestaan en bekleed de binnenkant van hun schelpen. Het zijn de dunne laagjes aragoniet die het iriserende effect veroorzaken en de glans is parelmoerachtig. Het woord "parelmoer" komt van het Arabische "naqqara". Koningin Elizabeth gaf het de naam parelmoer.

  Als u vragen of speciale wensen heeft over de personalisatie van dit juweel, kunt u ons een e-mail sturen of ons bezoeken in de winkel.

  Als je van deze ketting geniet, zul je de charmes van onze zilveren ketting met druppelhartjes of onze zilveren vierkante ketting niet kunnen weerstaan.

  10 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  547595926433
  EAN-13
  5479236454058

  Misschien vind je dit ook interessant