Artemi Size Guide: Vind het juweel dat je nodig hebt!

U wilt een juweel voor uzelf kopen, of een juweel aanbieden aan een geliefde, maar u weet niet wat de maat is? Geen nood! De juwelierszaak Art'emi heeft een maattabel geplaatst om u te helpen bij het kiezen van uw ideale sieraden. Er zijn verschillende maattabellen voor elk type sieraad. Ontdek hieronder het advies van juwelier Artemis om je sieraden te kiezen zoals deze zwarte Agaatring in massief zilver, een ketting met fijne parels, een paar parelmoer oorbellen of een mesh armband.

Artemi Size Guide: Hoe kies je de ring van je dromen?

Als je niet weet hoe groot de ring is die je draagt. Het Art'émi-team is er om u te helpen uw vinger of ring te meten. De Art'emi juwelierszaak staat vol met goede deals en trucs met zijn ringmaatgids  om u te helpen bij uw keuze van massief zilveren ring. Ook hebben we binnenkort een assortiment van 925 zilveren ringen voor heren.

Vergeet ook niet om onze virtuele ring te gebruiken waarmee u uw ringmaat in een mum van tijd kunt kennen. Of je kunt je vinger meten met een meter naad. En nog beter, we sturen je een ring zodat je thuis je ringdraaiing kunt meten. U zult in staat zijn om rustig de ring van uw dromen te kiezen, of het nu verguld is of rozenkwarts.

Gratis verzending in heel België

Hoe kies je de ideale ketting?

U bevindt zich op onze online sieraden verkoop site. Maar twijfel je tussen een korte ketting en een lange ketting? Of ben je bezweken voor een nieuw soort fancy ketting, maar is de maat die het beste bij je past totaal onbekend voor je? We zijn er om u te helpen bij het kiezen van de juiste maat voor u. De juwelierszaak Art'emi u een prachtige boheemse ketting kan adviseren om aan te passen in sterling zilver, of een ketting versierd met halfedelstenen turquoise stenen, die essentieel zijn in uw kledingkast.

Aarzel niet om op onze site de dameskettingen te bekijken, en ook de kettingen om aan te passen voor mannen en kinderen. U kunt kettingen aanpassen voor speciale gelegenheden zoals doopsels, communies of verjaardagen. Er is echt voor ieder wat wils. Als u een bepaalde symboliek wilt dragen, hebben we de zilveren levensboom die een ideaal geschenk zou zijn en / of de aanpasbare zilveren klaverketting als geluksbrenger.

Kies je oorbellen op basis van de vorm van je gezicht

Een gids voor oorbellen maten ? Waarvoor? We kunnen denken dat een oorbel slechts een oorbel is, maar denk nog eens goed na, het kan het verschil maken, afhankelijk van je gezicht. Het vinden van de perfecte oorbel kan ook helpen om je outfit te sublimeren. Ze kunnen een vleugje originaliteit brengen, elegantie volgens uw persoonlijkheid. Er is voor elk wat wils. Het varieert van een paar zilveren hangende oorbellen , turquoise lange oorbellen of gehaakte druppel oorbellen . U kunt een veelheid aan verschillende stijlen maken, afhankelijk van uw smaak, uw stemmingen en uw wensen!

We geven je ook tips om ons assortiment sieraden Art'emi beter te associëren met je outfit op basis van de gelegenheden en evenementen. De kwartshart oorbellen zouden een subliem duo vormen met de gepersonaliseerde zilveren hartdruppelketting. Om nog maar te zwijgen van het feit dat we je enkele tips geven over hoe je ze kunt onderhouden en je gouden of zilveren 925-sieraden kunt reinigen . Het is een proces dat vaak wordt vergeten, maar het is erg belangrijk om ze in perfecte staat te houden.

Maattabel: vind de armband van je dromen

Armbanden  zijn weer trending. Vooral de dunne en discrete armbanden zoals de zilveren open rush armband om te graveren. Wij hebben wat je nodig hebt om je te helpen in harmonie te blijven met de tijd en om op het maximum van je vrouwelijkheid te zijn. Onze armband maat gids zal u helpen bij het vinden van de perfecte armband. Heel vaak realiseren we ons na de aankoop dat het te groot of te krap is. Daarom heeft het team een Artemi maattabel gemaakt. Om u de ideale maat te vertellen, of het nu voor vrouwen, voor mannen en kinderen is. We hebben ook verstelbare koordarmbanden   slavenarmbanden , rush-armbanden en elastische armbanden om uw leven gemakkelijker te maken.

De zilveren ronde gastronomische armband is een zekere waarde om aan uw dochter te bieden. Evenals deze prachtige armband gastronomische naam zilver om te personaliseren zou ideaal zijn voor jongens. Je hebt nu alles om je outfits te sublimeren en het ideale cadeau te zijn voor je dierbaren. Art'émi biedt u een personalisatieservice voor uw oude sieraden om te repareren of te transformeren. Aarzel niet om contact met haar op te nemen via het contactformulier op onze website. Ze zal u graag verwelkomen in haar workshop om uw wonderen met u te bekijken.

We passen sieradencollecties aan voor vrouwen, mannen en kinderen. Oneindige  aanpassingen zijn mogelijk. U kunt ook uw sieraden graveren, of het nu gaat om hangers, ringen, kettingen, oorbellen of zelfs op medaillons. Aarzel niet om het nieuws op de site te zien om cadeau-ideeën te hebben voor alle gelegenheden!

Gratis graveren

Bel ons: +32 496 71 08 40

Maandag tot vrijdag van 09u tot 18u