Moeder-van-parel klaver oorbellen
  search
  • Moeder-van-parel klaver oorbellen
  • Moeder-van-parel klaver oorbellen

  Moeder-van-parel klaver oorbellen

  € 60,00

  Massief zilver 925

  Grijze pastille en roze klaver in parelmoer

  Lengte oorbel: 20 mm

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Hoeveelheid

   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Parelmoer klaveroorbellen: een landpaar

  Het paar moeder-van-parel klaver oorbellen is zowel delicaat en land. De roze parelmoer klaverhanger voegt een vleugje vrouwelijkheid en zuiverheid toe aan dit sieraad. Ze zijn vooral geschikt voor sensuele, discrete en natuurlijke vrouwen voor een boheemse en romantische look.

  Art'emi en unieke knowhow

  De Brusselse sieraden art'emi biedt hoogwaardige sieraden gemaakt van uitzonderlijke materialen. Hier zijn de grijze ruiten van de oorbellen gemaakt van 925 zilver (ook wel massief zilver of sterling zilver genoemd). Dit type zilver bestaat uit 92,5% zilver, evenals 7,5% koper. Het is deze combinatie van zilver en koper die het materiaal de robuustheid geeft die nodig is om sieraden te maken. Al onze zilveren sieraden zijn uitgerust met een "925" punch die onze kwaliteit aangaat.

  De roze klaverhangers die dit paar oorbellen sublimeren zijn gemaakt van parelmoer. Parelmoer is een biocomposiet, gesynthetiseerd door weekdieren gedurende hun hele bestaan door de binnenkant van hun schelpen te bekleden. De dunne lagen van aragoniet liggen aan de oorsprong van het iridescence-effect, waarvan de helderheid parelmoer is. Het woord "parelmoer" komt van het Arabische woord "naqqarah." In het Engels wordt het de naam genoemd die haar is gegeven door de eerste koningin Elizabeth: parelmoer.

  Een paar oorbellen die je geluk zullen brengen

  Met dit vrouwelijke paar kun je al je outfits accessorize. Als het vinden van een klavertje 4 niet gemakkelijk van aard is, vindt u ongetwijfeld het gepersonaliseerde geluksjuweel dat u wilt in onze winkel. Bovendien u al onze creaties gratis aan iedereen laten leveren. Bij aankoop ontvangt u automatisch een certificaat en een garantie van één jaar (als dat niet leuk is). Tot slot, als u meer informatie wilt over onze producten, u online contact met ons opnemen. Het hele team zal graag met u praten.

  Vergeet niet om je oorbellen te matchen met deze prachtige zilveren klaverketting, klaverring of parelmoer zilveren armband.

  19 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  547932196048
  EAN-13
  5423471633945

  Misschien vind je dit ook interessant