De charme zilveren trefle van de ring moeder-van-parelvrouw
  search
  • De charme zilveren trefle van de ring moeder-van-parelvrouw
  • De charme zilveren trefle van de ring moeder-van-parelvrouw

  De charme zilveren klavermoter van de ring moeder-van-parelvrouw

  € 190,00

  Massief zilver 925

  Massief zilveren bedel en roze parelmoer

  Ringbreedte: 12mm

  Gewicht: 16g

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Vingerdraai
  Hoeveelheid
  Laatste artikelen op voorraad

   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Zilveren damesbedelring met klaverblad van parelmoer - Pronk met een stijl vol creativiteit

  Ben je meer van het flirterige type? Je outfit tot in de puntjes beheren: zegt dat iets voor jou? Dit is de reden waarom deze ring ondertekend art'emi zal magnetiseren! De zilveren parelmoer klaver bedelring is een waar symbool van stijl en elegantie. Het siert in feite wonderbaarlijk de hand van elke vrouw. Zijn verfijnde uiterlijk getuigt van uw genade. Gefascineerd door de elementen van de natuur, wordt de ontwerper er dan ook direct door geïnspireerd. Laat u betoveren door deze prachtige ring. Het geeft een persoonlijk tintje aan je outfit. Wil je een meisjesachtige stijl? Of wilt u liever uw creativiteit laten zien? Dit juweel is voor jou gemaakt. Hij is uiteindelijk charmant. Geniet van zijn tijdloze schoonheid dankzij parelmoer. Ontdek nu onze delicate ring. Sublimeer jezelf met zijn vrouwelijke vormen.

  Versier je handen met een uniek en sierlijk juweel met de zilveren parelmoer klaver bedelring voor dames

  Fijn en elegant, deze ring past goed bij al je outfits. De pastelkleuren zijn zacht en rustgevend. Ze fleuren zelfs je kleding op. Het zorgt ook voor uw uiterlijk en benadrukt uw gevoeligheid. Een charmante aanwinst die daardoor ook op subtiele wijze je persoonlijkheid onthult. Wat is een betere manier om uw creativiteit te benadrukken en uw stijl te versterken dan de ring die ontwerper Artémi heeft bedacht? Ontdek meteen de sublieme zilveren klaver parelmoer bedelring voor dames.

  Een sieraad schenken is altijd een goed idee. Omdat dit geschenk laat zien hoeveel belang je hecht aan een persoon. Het is eigenlijk het perfecte cadeau. In dit geval biedt art'emi u de zilveren parelmoer klaver @3U0P0 voor dames. Een ring bedoeld voor de meest gevoelige vrouwen. Zo accentueert ze de poëzie van een outfit. Opgemerkt moet worden dat het ook aangenaam is om te dragen, dankzij zijn lichtheid.

  Kies voor dit prachtige geschenk, naar het beeld van een uitzonderlijke vrouw. Breng geluk, geluk en vrolijkheid aan de persoon van wie je houdt. art'emi biedt je zo een wereld vol poëzie en zoetheid. Pak het nu!

  Bereik uitmuntendheid met de art'emi-ring

  Kwaliteit is essentieel in de ogen van de ontwerper. De materiaalkeuze is daarom zo zorgvuldig mogelijk gemaakt. Naast hun zuiverheid worden ze ook gewerkt voor hun eeuwige schittering. Ten eerste zijn de sieraden ongelooflijk mooi!

  Ten tweede toont de volledige selectie een onberispelijke kwaliteit. De ring van de parelmoer klaver zilveren bedelring van de vrouw is van massief zilver. De bedels zijn gemaakt van roze parelmoer klavertjes. Deze mix is subtiel en poëtisch. De hart- en sterbedels zijn gemaakt van massief zilver. Ontdek nu deze ring even aantrekkelijk als solide. Laat u niet alleen betoveren door zijn unieke karakter, maar ook door zijn duurzaamheid.

  Bent u op zoek naar een ring die perfect bij uw persoonlijkheid past? Dankzij art'emi heb je de zeldzame parel gevonden! Verfijnd en origineel tegelijk, deze bedelring vergezelt je dagelijks om je hand te sublimeren. Aanhanger van meer uitgebreide en unieke sieraden? Dit juweel voldoet perfect aan uw verwachtingen.

  De Belgische juwelierszaak art'emi heeft een prachtig assortiment sieraden voor vrouwen ontwikkeld, zoals bijvoorbeeld zilveren klaver- en parelmoer oorbellen , die perfect passen bij de gepersonaliseerde parelmoer en zilveren klaverarmband . Deze zilveren armband kan naar wens gepersonaliseerd worden.

  1 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  540728820097
  EAN-13
  5400264337419

  Misschien vind je dit ook interessant