Onze knowhow

Art'emi Fine Jewelry maakt het een ereteken om u kennis te laten maken met unieke en gepersonaliseerde creaties, terwijl ze subtiel zijn. Met zijn ervaring in sieraden en met een grotere kennis van het ambacht en de materialen, geeft Artémi u de geheimen van zijn knowhow. Volg ons, we vertellen je alles:

Een grote verscheidenheid aan juwelen om het juiste stuk voor u te vinden

Art'emi biedt u een grote verscheidenheid aan juwelen die u naar wens kunt combineren: armbanden, ringen, halskettingen, medailles, oorbellen, manchetknopen, sleutelhangers, kraagstekers, geldclips, enz.

U vindt de ideale pendel in Brussel tussen onze verschillende modellen. 

De collecties zijn beschikbaar voor mannen, vrouwen en kinderen. 

Ontdek onze volledige selectie van juwelen op onze online shop. Bij Art'emi juwelen kunt u uw juwelen ook gratis laten graveren om ze nog unieker te maken.

Oude technieken

Artémi Vasilakis biedt u kwaliteitsjuwelen, met opmerkelijke technische details. Inderdaad, de ontwerper maakt al haar sieraden met de hand met behulp van zorgvuldige en delicate technieken. De ambachtelijke technieken worden erkend in de wereld van sieraden. Het maakt gebruik van een specifiek materiaal aangepast aan elk type sieraden om precisie, creativiteit en weerstand te combineren. Ongetwijfeld zal zijn kunst en knowhow aan uw verwachtingen voldoen.

Art'emi : een juwelierszaak in het tijdperk van de tijd

Artemi Vasilakis is juweelontwerper sinds 1995. Haar scherpe oog stelt haar in staat om originele en tijdloze ontwerpen te creëren. 

De ontwerper volgt de laatste trends en materialen op de voet en biedt u collecties die bij de tijd passen. 

Haar passie voor juwelen komt tot uiting in het raffinement van haar juwelen, die u gemakkelijk kunt combineren tot een ensemble naar keuze.

Kwaliteit en knowhow die uw schoonheid waarmaken

De handgemaakteart'emi sieraden is allemaal van hoge kwaliteit. De gebruikte materialenzijn het bewijsvan het tonen van stoten van authenticiteit en garanderen voor kwaliteit. Bovendien gebruikt de Belgische ontwerpster alleen uitzonderlijke materialen die ze perfect weet te hanteren om ze tot leven te brengen door middel van haar creaties. Goud, zilver, kwarts, agaat, turkoois, toermalijn, leer, natuurlijk katoen, hout, koraal, vermeil ... we vinden voor alle smaken en stijlen! Je vindt juweel aan je nek/pols/vinger, dat is zeker!

Maar de Brusselse sieraden art'emiis in de eerste plaats een verhaal van verfijning en delicatesse. Alle stenen, metalen en materialen die ze gebruikt zijn van een zeldzame en unieke kwaliteit, die je zal vullen met vreugde. Om meer te weten te komen over elk van hen, laten we een gids van de onderwerpen tot uw beschikking, waarvan we hopen dat ze nuttig voor u zullen zijn. Aarzel niet om het te ontdekken, het zit vol met bronnen en verhalen die fascinerender zijn dan de andere.

Hier gaat het avontuur Art'emi verder : The Guide to Materials.

Artemi staat tot uw beschikking voor alle informatie over zijn juwelen of voor de medewerking aan een gepersonaliseerde realisatie : contact@artemi.be

Kwaliteitsmateriaal dat voldoet aan uw verwachtingen voor uw juwelen in Brussel

De kwaliteit van onze materialen wordt zorgvuldig geselecteerd om u een juweel te bieden dat u lang zal vergezellen. Al onze sieraden zijn gemaakt van 925 zilver, ook wel sterling zilver genoemd. 

Dit betekent dat het stevig zal zijn, niet zal oxideren en lang mee zal gaan. Onze collectie biedt ook juwelen van 18-karaats goud met fijne stenen zoals agaat, turkoois of toermalijn. U vindt er een collectie kwaliteitsjuwelen die een prachtig geschenk zullen zijn. 

Gratis levering in heel België

Op maat gemaakte juwelen voor een unieke armband in Brussel

Wilt u een gepersonaliseerd verjaardagscadeau geven? Of wilt u een hartenhanger met een lief woord erin gegraveerd aan uw geliefde schenken? Onze werkplaats kan aan al uw wensen voor personalisering voldoen. 

U kunt de verschillende gepersonaliseerde juwelen raadplegen, een woord, een datum of zelfs een afbeelding kiezen om te graveren en wij zorgen voor de rest zonder extra kosten. Geef een armband met een gegraveerde geboortedatum voor de doop van uw neefje of een vrouwenhalsketting met het sterrenbeeld van uw vriendin. De mogelijkheden voor personalisatie zijn eindeloos.

Gratis gravure

Zie voorbeelden van gravures 

Gratis levering in heel België

Uw armband wordt ontworpen in Brussel en kan overal in België geleverd worden

Onze juwelen worden in het atelier in Brussel op artisanale wijze ontworpen. Bovendien maken wij er een erezaak van Europese grondstoffen te gebruiken. Opdat u van onze collecties zou kunnen genieten waar u ook bent, leveren wij gratis overal in Brussel. 

Of u nu in de buurt van de vijvers van Elsene woont of in de buurt van het Josaphatpark in Schaarbeek, u kunt onze juwelen ontvangen. Behalve in deze gemeenten leveren wij ook in Ukkel, Sint-Agatha-Berchem en Sint-Gillis. Woont u buiten Brussel? Wij leveren ook gratis in heel België. Laat u verleiden door onze verschillende collecties en bestel nu uw hanger in Brussel.

Bel ons op: +32 475 500 510

Maandag tot vrijdag van 09u tot 18u