Onze knowhow

art'emi Fine Jewelry maakt het een ereteken om u kennis te laten maken met unieke en gepersonaliseerde creaties, terwijl ze subtiel zijn. Met zijn ervaring in sieraden en met een grotere kennis van het ambacht en de materialen, geeft Artémi u de geheimen van zijn knowhow. Volg ons, we vertellen je alles:

Oude technieken

Artémi Vasilakis biedt u kwaliteitsjuwelen, met opmerkelijke technische details. Inderdaad, de ontwerper maakt al haar sieraden met de hand met behulp van zorgvuldige en delicate technieken. De ambachtelijke technieken worden erkend in de wereld van sieraden. Het maakt gebruik van een specifiek materiaal aangepast aan elk type sieraden om precisie, creativiteit en weerstand te combineren. Ongetwijfeld zal zijn kunst en knowhow aan uw verwachtingen voldoen.

Kwaliteit en knowhow die uw schoonheid waarmaken

De handgemaakteart'emi sieraden is allemaal van hoge kwaliteit. De gebruikte materialenzijn het bewijsvan het tonen van stoten van authenticiteit en garanderen voor kwaliteit. Bovendien gebruikt de Belgische ontwerpster alleen uitzonderlijke materialen die ze perfect weet te hanteren om ze tot leven te brengen door middel van haar creaties. Goud, zilver, kwarts, agaat, turkoois, toermalijn, leer, natuurlijk katoen, hout, koraal, vermeil ... we vinden voor alle smaken en stijlen! Je vindt juweel aan je nek/pols/vinger, dat is zeker!

Maar de Brusselse sieraden art'emiis in de eerste plaats een verhaal van verfijning en delicatesse. Alle stenen, metalen en materialen die ze gebruikt zijn van een zeldzame en unieke kwaliteit, die je zal vullen met vreugde. Om meer te weten te komen over elk van hen, laten we een gids van de onderwerpen tot uw beschikking, waarvan we hopen dat ze nuttig voor u zullen zijn. Aarzel niet om het te ontdekken, het zit vol met bronnen en verhalen die fascinerender zijn dan de andere. Hier gaat het avontuur art'emi verder: The Guide to Materials.