Droomt u ervan om uzelf te trakteren op een prachtig juweel, origineel en uniek, in 925 zilver? Of ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor een vriendin, een zus, een kind? Onze online juwelier stelt u in staat om uw keuze op de meest comfortabele manier mogelijk te maken. Dan kunt u het juweel van uw droomwensen gratis bij u laten bezorgen. Bijouterie Moeskroen: ontdek nu art'emi creaties.

Onze creaties voor vrouwen  

Artemis, een Belgische ontwerpster, maakt elegante en unieke accessoires voor vrouwen. Kettingen, ringen, armbanden, maar ook sleutelhangers en fijnproevers, vindt u een breed scala aan sieraden in onze categorie damessieraden.

Art'emi ringen zijn geschikt voor alle vrouwen. Discreet en verfijnd of veel excentrieker, elk van onze creaties kan uw persoonlijkheid weerspiegelen. Ontdek meteen onze collectie damesringen

Onder onze armbanden en kettingen vindt u veel aanpasbare stukken. Ook kunt u daar gratis de inscriptie van uw keuze laten graveren. Dankzij art'emi – Moeskroense juwelen – kunt u uzelf trakteren op unieke creaties aangepast aan uw budget. Bezwijk nu voor onze aanpasbare damesarmbanden en aanpasbare dameskettingen.

Ten slotte ontdekt u een reeks essentiële accessoires onder de kunstwerken. Alles kan ook gegraveerd worden, altijd gratis. Om aan te bieden op Moederdag, haar verjaardag of gewoon om haar aan je liefde te herinneren, ontdek bijvoorbeeld onze gepersonaliseerde hart zilveren sleutelhanger.

Onze creaties voor mannen  

Mannen zullen betoverd worden door de oneindige keuze aan art'emi sieraden en accessoires. Naast onze kettingen en armbanden vindt u er sleutelhangers, halsbandwalvissen, notitieclips, manchetknopen, etc. Ze zijn ook allemaal gratis aanpasbaar en worden zonder extra kosten in Moeskroen afgeleverd.

Voor speciale gelegenheden, voel je vrij om je outfit te verbeteren met onze aanpasbare manchetknopen en richard shirt kraag walvissen. Je kunt er een woordje op hebben staan, een bepaalde datum, een tekening... Je verbeelding is de enige beperking van je verlangens. 

Dagelijks hebben mannen een paar geldclips nodig. U vindt op de site van art'emi een zeer mooi model van gepersonaliseerde zilveren geld clip man.

Dus, heren, wacht niet langer om al onze heren sieraden en accessoires te verkennen.

Moeskroen sieraden: ook voor kinderen  

Ben je een ouder, of wil je een kind verwennen dat je dierbaar is? Dan vindt u zonder zorgen uw geluk op onze site. Art'emi sieraden voor kinderen weerstaan al hun dagelijkse activiteiten, inclusief avontuurlijke spelletjes. Zo zijn onze kinderarmbanden allemaal gemaakt van 925 zilver. Op deze manier verslechteren ze niet in de loop van de tijd en breken ze niet ondanks hun bewegingen. Voor reisliefhebbers, ontdek de zilveren vliegtuigarmband  of de zilveren bootarmband .

Voor kinderen die de voorkeur geven aan kettingen, hebben we ook modellen om om de nek te dragen. Vind bijvoorbeeld de zilveren bootketting en de zilveren vliegtuigketting, ontworpen voor jonge ontdekkingsreizigers.

Moeskroen juwelen: eis een unieke  kwaliteit

Verwacht u hoge kwaliteit van uw sieraden? Dan zult u niet teleurgesteld worden door de art'emi collecties. Al onze creaties zijn gestempeld met het acroniem 925. Deze laatste getuigen van hun authenticiteit en superieure kwaliteit. Samengesteld uit een koper / zilverlegering, behoudt art'emi sieraden hun schittering ondanks het verstrijken van de tijd. 

Onze unieke en aanpasbare stukken vertegenwoordigen het perfecte symbool van uw liefde en genegenheid, om zonder matiging aan uw dierbaren aan te bieden. Bovendien kun je ervoor kiezen om je cadeau direct bij hen thuis te laten bezorgen, als je bijvoorbeeld bent vertrokken voor een reis, of als je niet in dezelfde stad woont. Onze leveringen gebeuren gratis overal in België, Frankrijk en in de hele Europese Unie.  

Bijouterie Mouscron Bijouterie Mouscron Bijouterie Mouscron Bijouterie Mouscron

Bestel uit heel Wallonië

Virton - Chimay - Marche en Famenne - Malmedy - Komijnen Warneton - La Louvière - Saint-Hubert -  EdingenOttignies - Moeskroen  - Verviers - Gembloux - Namen - Nijvel - Aarlen  - Huy - Luik - Ath - Seraing - Louvain La Neuve - Binche - Fleurus - Framerie - Oupeye - Rixensart - Sambreville - Tubize - Wanze -Wavre -  Bergen - Charleroi - Doornik - Herstal - Courcelles - Zinnik - Andenne -  Eigenbrakel - Leuven  - Dinant - Sint-Niklaas