De zilveren dalingsring van de vrouw
  search
  • De zilveren dalingsring van de vrouw
  • De zilveren dalingsring van de vrouw

  Ring druppel in zilver voor vrouw

  € 120,00

  Massief zilver 925

  Open en verstelbare ring

  Bovenste ringbreedte: 10 mm

  Breedte onderste ring: 0004 mm

  Gewicht: 11.5g

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Vingerdraai
  Hoeveelheid

   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Ring drop zilveren vrouw: tussen tijdloosheid en gelijktijdigheid

  Ben je waarschijnlijk al lang op zoek naar de zeldzame parel? Wil je eindelijk het juweel van je dromen vinden? Ontdek deze unieke creatie vanArt'emi : onze zilveren vrouwen dropring! Deze ring voldoet aan al uw verwachtingen! Om te beginnen belichaamt het een symbool van stijl, glamour en elegantie. Het is, zodra je het draagt, een integraal onderdeel van je look. Bovendien onthult het met charme een deel van je persoonlijkheid,evenals je gevoeligheid. Kies uw versiering uit een van onze ringen om uw dagelijks leven te begeleiden en te verlichten. U zult ook onze vele juwelen waarderen, vergezeld van een bepaalde symboliek: de boom des levens, de sleutelhanger als geluksbrenger, de klaver.

  Wil je de perfecte ring vinden om je outfits met originaliteit te benadrukken? Ontdek onze Art'emi ring, vindt u uw geluk onder onze kostuum sieraden! Trouwens, dit gebogen en delicate juweel is direct geïnspireerd door de natuur. Het wekt, in alle lichtheid, de dromende geesten. Bovendien is onze ring een eerste stap voordat je je geliefde de verlovingsring van haar dromen aanbiedt voor een huwelijksaanzoek. Goud en zilver, zijn een veilige gok voor jou!

  De zilveren dropring voor vrouwen: perfect om je stijl te sublimeren

  Ons juweel past steevast bij de verschillende kledingstijlen, combineert ook heel gemakkelijk met allerlei outfits. Kortom, onze ring is ideaal om je kleding dag en nacht te verbeteren. Verfijnd en modern,het benadrukt uw stijl. De open waterdruppelvorm past zich aan verschillende vingermaten aan. Het is praktisch en geladen met passie. Duik meteen in een prachtig en eindeloos liefdesverhaal!

  Wil je het ideale cadeau aanbieden aan een vrouw van waarde? Een object met een groot teken van genegenheid? Onze zilveren sieraden zullen perfect zijn! Kies inderdaad voor onze ring als een delicaat cadeau voor een vrouw die je dierbaar is. Smelt voor deze sublieme ring. Associeer haar met een uitzonderlijke vrouw. En sport een elegante en originelestijl. Plezier is nu binnen handbereik met Art'emi.

  Toegang tot een kwaliteitsring met Art'emi

  Al onze ringen zijn met de grootste zorg gemaakt. De ontwerper besteedt er speciale aandacht aan. Een ereteken wordt dan ook gegeven aan de kwaliteit van zijn producties. De zuiverheid van de gekozen materialen geeft een onberispelijke kwaliteit: vooral dankzij sterling zilver, 18 kt goud, halfedelstenen, edelstenen, parels, parelmoer, kwarts, roségoud, fijne stenen, vermeil, verguld. Onze ring is ontworpen van massief zilver met de 925 punch. Dit materiaal zorgt voor een onberispelijke grip. Laat u betoveren door de singulariteit van dit juweel. Geniet nu van zijn eeuwige schoonheid, dankzij ons tijdloze talent. Art'emi u zijn voorouderlijke knowhow biedt om uw wensen te graveren, is alles mogelijk dankzij onze authentieke aanpassingen! Alle gelegenheden zijn goed, trakteer jezelf door jezelf te sublimeren!

  Op zoek naar een ring die past bij jouw persoonlijkheid? Met dank aan Art'emi, heb je gevonden! Pak de zilveren druppelring van de vrouw. Het is inderdaad ideaal onder alle omstandigheden. De verfijndecurve, delicaat, vol finesse,begeleidt je dus dagelijks. Genoeg om de verlangens naar lichtheid, maar ook naar plezier te bevredigen. Ontdek ook in onze sieradencollectie ons assortiment kettingen: de drop zilveren ketting voor dames, die je kunt matchen met de drop zilveren armband of je kunt de kleur van je armband veranderen dankzij ons brede assortiment gekleurde snaren. Uw snoer is ook verstelbaar voor extra comfort. Ontdek daarnaast onze ruime keuze aan kettingen: flush, sautoir, bohemian!

  Anders, aarzel niet om onze andere vrouwen sieraden te raadplegen: hanger, gourmette, ketting, oorbellen. Onze juwelierszaak biedt ook zijn handgemaakte creaties voor mannen, kinderen, voor het plezier van uw ogen tot in het oneindige!

  10 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  546054670085
  EAN-13
  5431481623061
  Negen

  Misschien vind je dit ook interessant