Zilveren haak drop oorbellen
  search
  • Zilveren haak drop oorbellen
  • Zilveren haak drop oorbellen
  • Zilveren haak drop oorbellen

  Oorbellen druppels haken

  € 110,00

  Massief zilver 925

  Druppelvormige krullen

  Lengte lus 150 mm

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Hoeveelheid

   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Oorhangers: wanneer classicisme moderniteit ontmoet

  Deze drop hook oorbellen voor dames zijn makkelijk te dragen. Hoewel ze lichtjes hangen, blijven ze toch discreet. Ze passen bij al je outfits, van de meest sportieve tot de meest chique en klassieke. Ze combineren zowel classicisme met de vorm van een druppel als moderniteit met de kleine haak die het detail brengt dat alles maakt. Het is een geschenk dat u altijd zal plezieren! Je kunt niet fout gaan met dit heerlijke paar oorbellen.

  Creations art'emi : zilver in de schijnwerpers

  De Brusselse juwelierszaak art'emi biedt u kwaliteitsjuwelen gemaakt van uitzonderlijke materialen. De drop hook oorbellen zijn gemaakt van 925 zilver (ook wel massief zilver, fijn zilver maar ook sterling zilver genoemd). Dit type zilver bevat 92,5% zilver en 7,5% koper. Het is inderdaad bekend dat puur zilver een zeer kneedbaar materiaal is. Het is deze zilver / koper legering die het materiaal de nodige stevigheid geeft voor het maken van deze oorbellen. Alle art'emi zilveren art'emi het keurmerk "925" als teken van hun kwaliteit.

  De oorbellen laten vallen hooks art'emi , een paar dat art'emi vloeit

  Om je hoofd te sublimeren zonder in uitbundigheid te gaan, kies je voor dit charmante paar oorbellen met hangende haakjes. Ze zijn eenvoudig en tijdloos en brengen vrouwelijkheid en elegantie aan uw outfit. Daarnaast herinneren we je eraan dat al onze creaties gratis aan iedereen geleverd kunnen worden. Daarnaast hebben we op al onze sieraden een garantie van een jaar. Tot slot staat de hele happyfamily tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

  Als je deze oorbellen leuk vond, zul je de rest van de drop-collectie zeker leuk vinden. De daling ring en kleine druppel kettingen of pendulum drop wachten op je!
  14 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  547773087819
  EAN-13
  5485166591640

  Misschien vind je dit ook interessant