aangepaste vrouw zilveren drop slinger ketting
  search
  • aangepaste vrouw zilveren drop slinger ketting
  • aangepaste vrouw zilveren drop slinger ketting
  • aangepaste vrouw zilveren drop slinger ketting
  • aangepaste vrouw zilveren drop slinger ketting

  De douane zilveren dalingketting van de vrouw

  € 260,00

  Massief zilver 925

  Lengte: 50 cm

  Druppelvormige hanger

  Hoogte: 17 mm

  Breedte: 9 mm

  Gratis graveren

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Typografie
  Hoeveelheid

  Aanpassing

  Vergeet niet om uw personalisatie op te slaan, zodat u deze aan de winkelwagen kunt toevoegen
  • Maximaal 250 tekens
  • Maximaal 250 tekens
  • Maximaal 250 tekens
   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Dames aangepaste zilveren drop ketting: een uniek juweel

  Bent u op zoek naar een cadeau voor uw lieve en lieve vrouw? Wil ze al een tijdje een nieuwe zilveren ketting? Bent u op zoek naar een speciale ketting die anders is dan wat andere gebruikelijke juweliers bieden? Dus je bent goed gevallen. Omdat art'emi, met haar ervaring in het maken van zilveren sieraden, heeft ontworpen een ketting heel speciaal voor u: de aangepaste zilveren drop ketting vrouw.

  Art'emi en het maken van zilveren sieraden

  Allereerst, art'emi werkt al jaren met zilver en sieraden. Dan bieden wij veel maatwerkdiensten. Vergeet niet, de gravure van uw sieraden is helemaal gratis. Daarnaast u naar onze winkel om te worden geadviseerd over de selectie van uw geschenken of met betrekking tot de personalisatie van uw verschillende sieraden. Daarnaast hebben we onlangs een online maatwerkdienst geplaatst: zeer eenvoudig te gebruiken voor ongeëvenaarde snelheid. Het bespaart u ook onnodige reizen. We willen u er ook aan herinneren dat we gratis bij u thuis bezorgen. Dus als u op zoek bent naar een zilveren juweel, vertrouw dan op de uitzonderlijke sieraden art'emi.

  Art'emi en haar aangepaste zilveren drop ketting vrouw

  Allereerst, het zilver dat we gebruiken om onze zilveren drop slinger ketting bevat een minimum van 92,5% zilver. Dan voegen we 7,5% koper toe. We gebruiken zilver omdat het sierlijk, elegant en heeft het voordeel dat zeer kneedbaar. Dan voegen we koper toe om kracht en kracht te geven aan onze sieraden. Kies dus voor de slingerketting met een druppelvormige hanger, om in een stropdas gedragen te worden en tegelijkertijd met onze stamdruppel oorbellen of onze drop ring bijvoorbeeld. Kies art'emi voor een unieke, sierlijke en elegante kwaliteit zilveren juweel op hetzelfde moment.

  9 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  548962723280
  EAN-13
  5428115229355

  Misschien vind je dit ook interessant