Garantie

Wij weten maar al te goed dat de aankoop van een juweel u het koude zweet kan doen uitbreken, vooral wanneer dit op afstand gebeurt. En we weten dat kleine ongelukjes gebeuren. Daarom biedt art'emi u, om dit stresserende moment te vermijden, deze kleine gids over de garantie van uw juwelen.  

Voor alle vragen

Voor en na ontvangst van uw pakket

Elk product wordt zorgvuldig geïnspecteerd voordat het wordt vervoerd. Wij zorgen ervoor dat uw pakket geen gebreken vertoont voordat het aan de bezorgdienst wordt overhandigd. De koper dient bij ontvangst een soortgelijke controle uit te voeren. Klachten moeten worden ingediend in overeenstemming met de voorwaarden van het retourbeleid.

Levering en verzending binnen 24h / 48h

Garantie & reparaties ... in geval van problemen ...

Voor alle bestellingen krijgt u één jaar garantie na ontvangst van het aankoopbewijs. Al onze juwelen zijn handgemaakt van de hoogste kwaliteit. Om onze ernst te bewijzen, verbinden wij ons ertoe uw juweel te herstellen in geval van verborgen gebreken. Deze garantie geldt voor al onze producten wereldwijd, ongeacht waar u ze hebt gekocht. Indien u uw juwelen moet laten herstellen, zullen wij uw juwelen laten onderzoeken om de oorzaak van het defect vast te stellen. Als het een fout van onze kant is, zullen wij de reparatie en teruggave van uw juwelen dekken onder onze verborgen gebreken verzekering.

Indien uw art'emi juweel echter niet meer onder garantie valt, zal de herstelling van het juweel aan de klant worden aangerekend.

Terugkeer voorwaarden

Al onze juwelen hebben een garantie van een jaar. Dit zijn de voorwaarden voor het retourneren van een artikel :

  • De garanties voor juwelen dekken alleen fabricagefouten. Eventuele schade als gevolg van verkeerd gebruik kan niet door het merk worden gedekt.
  • Het juweel moet in perfecte staat zijn en mag niet gedragen zijn
  • Het moet worden beschermd in de originele verpakking of in een geschikte kartonnen doos (gebruik geen papieren enveloppe). Wij verzoeken u uw bestelnummer op te geven, om het probleem met het juweel uit te leggen.

Bel ons op: +32 475 500 510

Maandag tot vrijdag van 9u tot 18u