Garantie

We zijn goed geplaatst om te weten dat het kopen van een sieraad kan geven u koud zweet en vooral wanneer het op afstand wordt gemaakt. En we weten dat er kleine ongelukken gebeuren. Daarom, om dit stressvolle moment te vermijden, biedt art'emi u deze kleine gids over de garantie van uw sieraden.

Voor ontvangst van het pakket

Bovendien wordt elk product zorgvuldig geïnspecteerd voor het transport. De koper moet een soortgelijke inspectie uitvoeren op het moment van ontvangst. Klachten moeten worden behandeld in overeenstemming met de voorwaarden van de terugkeervoorwaarden.

Garantie en reparaties ... Als er een probleem is...

Voor elke bestelling heeft u een garantie van één jaar bij ontvangst van een aankoopbewijs. Al onze sieraden zijn handgemaakt en in de hoogste kwaliteit. Dus, om u te bewijzen onze ernst, zijn we toegewijd aan het repareren van uw juweel in geval van verborgen defect of defect. Deze garantie geldt voor al onze producten over de hele wereld, waar u ze ook hebt gekocht. Als u gerepareerd moet worden, laten we uw sieraden onderzoeken om uit te zoeken waar het defect vandaan kwam. Als dit een fout van ons feit, de verzekering tegen defect en verborgen defect speelt en wij zorgen voor de reparatie evenals de terugkeer van uw juweel.

Bovendien, als uw art'emi juweel niet langer onder de garantie valt,zal de reparatie van een juweel dat niet langer onder de garantie valt op kosten van de klant zijn.

Retourvoorwaarden

Al onze sieraden hebben een jaar garantie. Dit zijn de voorwaarden voor het retourneren van een artikel:

  • Sieraden garanties alleen betrekking hebben op fabricagefouten. Schade als gevolg van misbruik wordt niet gedekt door het merk.
  • Het juweel moet in perfecte staat zijn en mag niet gedragen zijn
  • Het moet worden beschermd in de originele verpakking of in een geschikte kartonnen verpakking (gebruik geen papieren envelop). Wij nodigen u uit om uw bestelnummer op te geven, om het probleem op het juweel uit te leggen.

De te volgen procedure

Voor meer informatie over het retourneren van uw sieraden u contact opnemen met een van onze klantenadviseurs via telefoonnummer 32 496 71 08 40 of per e-mail op: [email protected]