Het merk in een paar woorden

Het merk art'emi biedt tijdloze, elegante en soortgelijke sieraden. Ontdek ons assortiment ringen, armbanden, oorbellen, manchetknopen, sleutelhangers en kettingen voor vrouwen, mannen en kinderen gemaakt met liefde in Brussel ! Bovendien zijn deze sets van onberispelijke kwaliteit, want Artemi gebruikt alleen uitzonderlijke materialen, zoals: massief zilver, geel goud en vermeil.

Voor een nog meer gepersonaliseerde creatie laat u verleiden door onze aanpasbare sieraden.

Wie zijn wij ?

Het was in 2002 dat de Belgische ontwerper Artémi Vasilakis het sieradenmerk art'emi oprichtte en in sieraden lanceerde. Haar tijdloze creaties zijn een ambitieuze, actieve en getalenteerde vrouw en zijn bijzonder fijn.

Ze zorgt ervoor dat al haar sieraden met grote zorg en knowhow te maken. Het past zich aan de huidige trends aan, maar wil altijd de touch art'emi houden: tijdloosheid. Zijn creaties gaan niet uit de mode, ze sublimeren zichzelf. Bovendien, ervan overtuigd dat een juweel een weerspiegeling is van de persoonlijkheid van de drager, is Artémi een van de eersten die sieraden op maat aanbiedt in België. Tot slot zijn alle aangeboden gravures gratis, net als alle leveringen, en dit internationaal! Geen excuses meer voor het niet bestellen.

Een grote verscheidenheid aan juwelen om het juiste stuk voor u te vinden

Art'emi biedt u een grote verscheidenheid aan juwelen die u naar wens kunt combineren: armbanden, ringen, halskettingen, medailles, oorbellen, manchetknopen, sleutelhangers, kraagstekers, geldclips, enz.

U vindt de ideale pendel in Brussel tussen onze verschillende modellen. 

De collecties zijn beschikbaar voor mannen, vrouwen en kinderen. 

Ontdek onze volledige selectie van juwelen op onze online shop. Bij Art'emi juwelen kunt u uw juwelen ook gratis laten graveren om ze nog unieker te maken.

Onze geschiedenis

Artémi komt oorspronkelijk uit Griekenland, waar ze al van jongs af aan een passie voor sieraden had, en woont nu in Brussel, waar ze zich toeschrijft aan de creatie van haar collecties.

Het zijn de huidige vormen en natuurlijke elementen en de krachten van de natuur die het dagelijks inspireren. Sinds 2002 is de sieradenindustrie in vele collecties gelanceerd. Wij nodigen u uit om de nieuwste te ontdekken door te surfen op onze website. Geen jaloezie, er is voor elk wat wils: van sieraden voor dames tot sieraden van kinderen tot de herendoos.

Art'emi : een juwelierszaak in het tijdperk van de tijd

Artemi Vasilakis is juweelontwerper sinds 1995. Haar scherpe oog stelt haar in staat om originele en tijdloze ontwerpen te creëren. 

De ontwerper volgt de laatste trends en materialen op de voet en biedt u collecties die bij de tijd passen. 

Haar passie voor juwelen komt tot uiting in het raffinement van haar juwelen, die u gemakkelijk kunt combineren tot een ensemble naar keuze.

Onze waarden

Het art'emi merk is gebaseerd op drie waarden die hem dierbaar zijn en die terug te vinden zijn in zijn creaties :

Tijdloos: Tijdloosheid is de kern vanart'emisieraden. Het is de wens om zich aan te passen aan de smaken, budgetten en persoonlijkheden van elk die haar motiveert op een dagelijkse basis en is de bron van haar creatieve impuls. Art'emi is een tijdloos merk dat betekenis en emotie geeft aan uw sieraden. Het is uw sieraden merk, dus laat je verleiden voor avontuur, zult u niet teleurgesteld worden.

Authentiek: de creaties vanart'emi zijn ook authentiek. Ze zijn gemaakt volgens een voorouderlijke kennis van kwaliteit. Alle materialen die aanwezig zijn in zijn creaties zijn zorgvuldig geselecteerd en worden gebruikt in overeenstemming met de tradities van sieraden.

Ethiek: Tot slot is art'emiook en vooral een ethisch merk. Alle gebruikte materialen komen namelijk uit Europa. Het is een toegewijd bedrijf dat zich wil inzetten voor een gezondere wereld.

Kortom, Art'emi is vooral een verhaal van passie, tijdloosheid en raffinement. Voor meer informatie over het merk of onze creaties kunt u contact met ons opnemen op het volgende adres: contact@artemi.be

Kwaliteitsmateriaal dat voldoet aan uw verwachtingen voor uw juwelen in Brussel

De kwaliteit van onze materialen wordt zorgvuldig geselecteerd om u een juweel te bieden dat u lang zal vergezellen. Al onze sieraden zijn gemaakt van 925 zilver, ook wel sterling zilver genoemd. 

Dit betekent dat het stevig zal zijn, niet zal oxideren en lang mee zal gaan. Onze collectie biedt ook juwelen van 18-karaats goud met fijne stenen zoals agaat, turkoois of toermalijn. U vindt er een collectie kwaliteitsjuwelen die een prachtig geschenk zullen zijn. 

Gratis levering in heel België

Op maat gemaakte juwelen voor een unieke halsketting in Brussel

Wilt u een gepersonaliseerd verjaardagscadeau geven? Of wilt u uw geliefde een hartenketting aanbieden waarin een lief woord is gegraveerd? Onze werkplaats kan aan al uw wensen voor personalisering voldoen. 

U kunt de verschillende gepersonaliseerde juwelen raadplegen, een woord, een datum of zelfs een afbeelding kiezen om te graveren en wij zorgen voor de rest zonder extra kosten. Geef een armband met een gegraveerde geboortedatum voor de doop van uw neefje of een vrouwenhalsketting met het sterrenbeeld van uw vriendin. De mogelijkheden voor personalisatie zijn eindeloos.

Gratis gravure

Zie voorbeelden van gravures 

Gratis levering in heel België

Uw halssnoer wordt ontworpen in Brussel en kan overal in België geleverd worden

Onze juwelen worden in het atelier in Brussel op artisanale wijze ontworpen. Bovendien maken wij er een erezaak van Europese grondstoffen te gebruiken. Opdat u van onze collecties zou kunnen genieten waar u ook bent, leveren wij gratis overal in Brussel. 

Of u nu in de buurt van de vijvers van Elsene woont of in de buurt van het Josaphatpark in Schaarbeek, u kunt onze juwelen ontvangen. Behalve in deze gemeenten leveren wij ook in Ukkel, Sint-Agatha-Berchem en Sint-Gillis. Woont u buiten Brussel? Wij leveren ook gratis in heel België. Laat u verleiden door onze verschillende collecties en bestel nu uw hanger in Brussel.

Bel ons op: +32 475 500 510

Maandag tot vrijdag van 09u tot 18u