Het merk in een paar woorden

Het merk art'emi biedt tijdloze, elegante en soortgelijke sieraden. Ontdek ons assortiment ringen, armbanden, oorbellen, manchetknopen, sleutelhangers en kettingen voor vrouwen, mannen en kinderen gemaakt met liefde in Brussel! Voor een nog meer gepersonaliseerde creatie laat u verleiden door onze aanpasbare sieraden.


Wie zijn wij?

Het was in 2002 dat de Belgische ontwerper Artémi Vasilakis het sieradenmerk art'emi oprichtte en in sieraden lanceerde. Haar tijdloze creaties zijn een ambitieuze, actieve en getalenteerde vrouw en zijn bijzonder fijn.

Ze zorgt ervoor dat al haar sieraden met grote zorg en knowhow te maken. Het past zich aan de huidige trends aan, maar wil altijd de touch art'emi houden: tijdloosheid. Zijn creaties gaan niet uit de mode, ze sublimeren zichzelf. Bovendien, ervan overtuigd dat een juweel een weerspiegeling is van de persoonlijkheid van de drager, is Artémi een van de eersten die sieraden op maat aanbiedt in België. Tot slot zijn alle aangeboden gravures gratis, net als alle leveringen, en dit internationaal! Geen excuses meer voor het niet bestellen.


Onze geschiedenis

Artémi komt oorspronkelijk uit Griekenland, waar ze al van jongs af aan een passie voor sieraden had, en woont nu in Brussel, waar ze zich toeschrijft aan de creatie van haar collecties.

Het zijn de huidige vormen en natuurlijke elementen en de krachten van de natuur die het dagelijks inspireren. Sinds 2002 is de sieradenindustrie in vele collecties gelanceerd. Wij nodigen u uit om de nieuwste te ontdekken door te surfen op onze website. Geen jaloezie, er is voor elk wat wils: van sieraden voor dames tot sieraden van kinderen tot de herendoos.


Onze waarden

Het art'emi merk is gebaseerd op drie waarden die hem dierbaar zijn en die terug te vinden zijn in zijn creaties:

Tijdloos: Tijdloosheid is de kern vanart'emisieraden. Het is de wens om zich aan te passen aan de smaken, budgetten en persoonlijkheden van elk die haar motiveert op een dagelijkse basis en is de bron van haar creatieve impuls. Art'emi is een tijdloos merk dat betekenis en emotie geeft aan uw sieraden. Het is uw sieraden merk, dus laat je verleiden voor avontuur, zult u niet teleurgesteld worden.

Authentiek: de creaties vanart'emi zijn ook authentiek. Ze zijn gemaakt volgens een voorouderlijke kennis van kwaliteit. Alle materialen die aanwezig zijn in zijn creaties zijn zorgvuldig geselecteerd en worden gebruikt in overeenstemming met de tradities van sieraden.

Ethiek: Tot slot is art'emiook en vooral een ethisch merk. Alle gebruikte materialen komen namelijk uit Europa. Het is een toegewijd bedrijf dat zich wil inzetten voor een gezondere wereld.

Kortom, art'emi is vooral een verhaal van passie, tijdloosheid en verfijning. Neem voor meer informatie dan het merk of onze creaties contact met ons op via: [email protected]