Gratis gravure

Bouton de manchette Bruxelles

Wilt u zich onderscheiden met unieke sieraden of accessoires? Wilt u een van uw dierbaren een plezier doen en bent u op zoek naar betaalbare, hoogwaardige en trendy sieradensets? Art'emi laat u toe van zijn diensten te genieten terwijl u thuis blijft dankzij zijn e-commerce site. Met onze Ottignies online juwelierszaak zal Art'emi al uw wensen delicaat vervullen.

Ontdek ons hele assortiment juwelen

Gratis levering in heel België

Bijouterie Ottignies, elegantie binnen handbereik

Vind al deze accessoires en sieraden voor mannen, vrouwen en kinderen voor een democratische prijs en met een onberispelijke kwaliteit. 

Art'emi zet zich in voor een kwalitatieve dienst na verkoop om de tevredenheid van zijn klanten te verzekeren. 

Kies uw juwelierszaak in Ottignies om aan de top van de huidige trend te staan.

Bouton de manchette Bruxelles

Ontdek onze andere juwelen

Trendy sieraden en accessoires

Een onberispelijke service, voor zowel mannen als vrouwen, Art'emi is een merk gebleven dat zeer dicht bij zijn kopers staat en beschikt over een enorm online verkoopnetwerk, gratis in België. 

Ons team zorgt ervoor dat u volledig tevreden bent. Met een leveringsdienst die heel België bestrijkt, is Art'emi een van de pioniers van de Belgische online juwelen.

Geef uw outfits en uw dagelijkse stijl een persoonlijk en trendy tintje met onze collectie damesprints, herenprints en kinderprints. 

Art'emi heeft onze hele collectie trendy sieraden ontworpen voor ieder van u. Zodat iedereen kan vinden wat hij zoekt ! 

Onze modecreaties zijn sieradensets die u elke dag kunt dragen, niet alleen voor speciale gelegenheden. Seizoen na seizoen, jaar na jaar, is Art'emi met zijn tijd meegegaan in een voortdurend veranderende omgeving en blijft u modieuze juwelencollecties aanbieden. De gepersonaliseerde touw familie armband van een vrouw, de gepersonaliseerde zilveren hart ketting van een vrouw of zelfs de onvermijdelijke gepersonaliseerde zilveren militaire plaat van een man, zal u zeker bekoren. Vind het juweel dat het beste bij u past op onze e-shop.

Bel ons op: +32 496 71 08 40

Maandag tot vrijdag van 09:00u tot 18:00u