Bent u op zoek naar een sieraad of accessoire om aan te bieden? Misschien wil je jezelf trakteren door jezelf te trakteren op een uniek juweel of modeaccessoire? De art'emi juwelier en haar e-shop zullen reageren op uw verzoek en garanderen u de tevredenheid die u verdient. Bijouterie Saint-Hubert: levering is gratis, dus trakteer uzelf en aarzel niet om een bestelling te plaatsen.

Unieke knowhow  

Actief in de modesector en meer specifiek in sieraden en sieraden voor bijna 20 jaar, hebben we een uitstekende reputatie gesmeed door onze klanten te vullen en hen een optimale after-sales service te garanderen. Accessoires, zilveren sieraden, edel- en halfedelstenen en gouden sieraden... Bij art'emi doen we wat nodig is zodat u trendy kunt blijven dankzij ons ruime assortiment sieraden. Ontdek onze uitgebreide collectie aanpasbare sieraden, unieke geschenken om zonder matiging aan te bieden.

Bijouterie Saint-Hubert: het accessoire of juweel dat u verdient  

Onze modecreaties zijn sieradenversieringen die u ook elke dag kunt dragen en niet alleen voor uw speciale gelegenheden! Seizoen na seizoen, jaar na jaar, heeft art'emi in staat geweest om in het tijdperk van de tijd te blijven in een voortdurend veranderende omgeving en blijft u modieuze sieradencollecties en avant-garde ontwerpen aanbieden die de meesten van u zullen hebben veroverd, om uw looks dagelijks te kunnen begeleiden en accessoriseren.

Onze juwelierszaak Saint-Hubert, een betrouwbare bron van zowel dames- als herensieraden, biedt art'emi een onberispelijke maatwerkservice en staat zeer dicht bij zijn klanten om hen volledige tevredenheid te garanderen. Met onze online service kunt u nu thuis blijven en uw sieraden en accessoires bestellen. We zijn aanwezig in heel België.

Een juweel en een accessoire voor elke gelegenheid  

Bied een gepersonaliseerde zilveren militaire plaat man voor heren of een gastronomisch karakter jongen gepersonaliseerde vrouw voor vrouwen van smaak, maar ook onze gastronomische karakter meisje gepersonaliseerde kind. Hier zijn cadeau-ideeën voor uw kerst, vaderdag of Valentijnsdag.

Wacht niet langer en ontdek als eerste al onze collecties sieraden en trendy accessoires, collecties die voor ieder van u zijn ontworpen!

Bijouterie Saint-Hubert Bijouterie Saint-Hubert Bijouterie Saint-Hubert Bijouterie Saint-Hubert

Bestel uit heel Wallonië

Virton - Chimay - Marche en Famenne - Malmedy - Komijnen Warneton - La Louvière - Saint-Hubert -  EdingenOttignies - Moeskroen  - Verviers - Gembloux - Namen - Nijvel - Aarlen  - Huy - Luik - Ath - Seraing - Louvain La Neuve - Binche - Fleurus - Framerie - Oupeye - Rixensart - Sambreville - Tubize - Wanze -Wavre -  Bergen - Charleroi - Doornik - Herstal - Courcelles - Zinnik - Andenne -  Eigenbrakel - Leuven  - Dinant - Sint-Niklaas