De art'emi juwelier maakt gedurfde en tijdloze sieraden en accessoires. Wat onderscheidt het van klassieke juweliers? Het is een unieke knowhow en het gebruik van edele materialen met behoud van betaalbare prijzen. Maar het innovatieve idee dat de ontwerper Artemis Vasilakis u biedt, is om deze juwelen gratis te personaliseren. Bovendien, zodat iedereen ervan kan genieten, is internationale verzending gratis. Bijouterie Fleurus: art'emi, een buitengewone ontwerper.

Sieraden die ongewoon zijn  

Ben je je klassieke sieraden beu en wil je iets persoonlijker en originelers? De juwelierszaak art'emi biedt u de mogelijkheid om een hele collectie sieraden en accessoires aan te passen. Op deze manier is elk gepersonaliseerd stuk uniek. Het is niet langer een eenvoudige armband zoals alle andere, het is een juweel naar uw beeld: elegant, tijdloos en vol karakter. Onze collecties voor mannen, vrouwen of kinderen wachten op u. Pas dus sieraden en accessoires die op hen lijken aan voor uw hele gezin. Ga naar onze categorieën gravures mannen, gravures vrouwen en gravures kinderen om al onze panelen van aanpasbare sieraden te ontdekken.

Met art'emi kunt u maximaal 10 tekens schrijven aan elke kant van een gourmette. Dit kan een geboortedatum, een voornaam of een ander bericht zijn dat je inspireert op een vrouwelijke zilveren slavenarmband of een gastronomische zilveren mannelijke naam. Artemis graveert graag al uw ideeën in zijn atelier in Brussel. Dus laat je fantasie de vrije loop en creëer aan onze zijde een uniek juweel dat op jou lijkt.

Bovendien is het een origineel geschenk dat je intiem bindt aan de persoon die het ontvangt. Door het graveren van een woord van vriendschap of een woord van liefde, worden deze aanpasbare juwelen en accessoires een herinnering.

Bijouterie Fleurus: art'emi begeleidt u dagelijks  

Dankzij het gebruik van edele materialen zoals 9 of 18 karaat goud, massief zilver 925 of vermeil, weerstaan onze sieraden de tijd. De gebruikte edelstenen of halfedelstenen zullen je bij alle gelegenheden laten stralen.

Een art'emi juweel is dus veel meer dan alleen een juweel. Het is een juweel dat bij de mooiste gelegenheden aan uw zijde zal leven. Van familiefeesten tot de kleine geneugten van het dagelijks leven, al onze creaties zullen u op een trouwe manier vergezellen.

Bijouterie Fleurus Bijouterie Fleurus Bijouterie Fleurus Bijouterie Fleurus

Bestel uit heel Wallonië

Virton - Chimay - Marche en Famenne - Malmedy - Komijnen Warneton - La Louvière - Saint-Hubert -  EdingenOttignies - Moeskroen  - Verviers - Gembloux - Namen - Nijvel - Aarlen  - Huy - Luik - Ath - Seraing - Louvain La Neuve - Binche - Fleurus - Framerie - Oupeye - Rixensart - Sambreville - Tubize - Wanze -Wavre -  Bergen - Charleroi - Doornik - Herstal - Courcelles - Zinnik - Andenne -  Eigenbrakel - Leuven  - Dinant - Sint-Niklaas