Hou je van sieraden en accessoires en ben je op zoek naar iets origineels en unieks? Oupeye Jewelry: art'emi personaliseert haar sieraden en accessoires voor u. Serieuze sieraden volgens uw wensen en maatwerk is gratis. Om iedereen de mogelijkheid te bieden om een prachtig juweel te ontvangen, biedt het gratis internationale levering.

De juwelierszaak art'emi zijn sieraden personaliseren en jij bent het die kiest  

We hebben allemaal een creatieve ziel, maar we hebben niet altijd de mogelijkheid om die te uiten. Met art'emi neem je deel aan het creatieve proces. Inderdaad, u kunt de inscriptie kiezen die op het juweel van uw keuze zal verschijnen. Wil je een quote schrijven die je na aan het hart ligt of een woord dat je leuk vindt? U kunt. Het is aan u om de armband, ketting, gourmet of een ander juweel uit onze uitgebreide collectie te kiezen en te illustreren.

Je kunt onder andere kiezen voor gepersonaliseerde ronde manchetknopen man met een gepersonaliseerde zilveren geldclip man door ze te graveren met de initialen van Monsieur of door bijvoorbeeld een briefje attent te schrijven.  

Je kunt ook aanvullende sieraden maken. Inderdaad, je kunt een juweel in twee exemplaren graveren en er een aanbieden aan een goede vriend of je echtgenoot. Je zult een unieke creatie hebben die je aan de andere persoon zal herinneren. Op dezelfde manier zal uw geliefde een origineel en persoonlijk geheugen hebben.

Daarnaast gaan verschillende juwelen uit onze collectie samen. Voor een complete versiering kun je bijvoorbeeld de zilveren druppelring voor dames dragen met de zilveren druppelslingerketting. De Belgische ontwerper Artemis biedt hier een moderne, zeer elegante vorm geïnspireerd op de natuur.

Oupeye sieraden: creatie volgens art'emi  

Bent u veeleisend op het gebied van kwaliteit? Wij ook. Om deze reden zijn onze materialen zorgvuldig geselecteerd. Wij gebruiken alleen edele materialen zoals 9 of 18 karaat goud, massief zilver 925 of vermeil. U kunt uw sieraden dagelijks dragen zonder het risico van oxidatie. Wat betreft de stenen die onze sieraden sieren, ze zijn uitsluitend kostbaar of halfedeltig. Sommige sieraden zijn ook samengesteld uit plantaardige vezels van katoen en parelmoer. De juwelierszaak biedt art'emi hoogwaardige creaties die u lang zullen vergezellen.

Bijouterie Oupeye Bijouterie Oupeye Bijouterie Oupeye Bijouterie Oupeye

Bestel uit heel Wallonië

Virton - Chimay - Marche en Famenne - Malmedy - Komijnen Warneton - La Louvière - Saint-Hubert -  EdingenOttignies - Moeskroen  - Verviers - Gembloux - Namen - Nijvel - Aarlen  - Huy - Luik - Ath - Seraing - Louvain La Neuve - Binche - Fleurus - Framerie - Oupeye - Rixensart - Sambreville - Tubize - Wanze -Wavre -  Bergen - Charleroi - Doornik - Herstal - Courcelles - Zinnik - Andenne -  Eigenbrakel - Leuven  - Dinant - Sint-Niklaas