Gratis gravure

Bouton de manchette Bruxelles

U houdt van sieraden en accessoires en u bent op zoek naar iets origineels en unieks? Oupeye Jewellery: Art'emi maakt zijn sieraden en accessoires op maat. De juwelier graveert volgens uw wensen en de personalisatie is gratis. Om iedereen de kans te geven een mooi sieraad te ontvangen, biedt het gratis internationale levering.

Ontdek ons hele assortiment juwelen

Gratis levering in heel België

art'emi jewellery past zijn juwelen aan en u kiest

We hebben allemaal een creatieve ziel, maar we hebben niet altijd de mogelijkheid om die te uiten. Met Art'emi maakt u deel uit van het creatieve proces. U kunt de inscriptie kiezen die op het juweel van uw keuze komt te staan. Wilt u een citaat schrijven dat u na aan het hart ligt of een woord dat u mooi vindt? U kunt dat doen. Het is aan u om de armband, het collier, de armband of een ander sieraad uit onze uitgebreide collectie te kiezen en te illustreren.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor gepersonaliseerde ronde manchetknopen voor mannen met een gepersonaliseerde zilveren geldclip voor mannen en deze graveren met uw initialen of een attentie.  

Je kunt ook aanvullende sieraden maken. U kunt inderdaad een sieraad in tweevoud graveren en er een aan een goede vriend of aan uw echtgenoot aanbieden. Zo heb je een unieke creatie die je aan de ander doet denken. Zo heeft uw geliefde een origineel en gepersonaliseerd souvenir.

Bovendien gaan verschillende sieraden uit onze collectie samen. Voor een complete set kunt u bijvoorbeeld de zilveren druppelring dragen met de zilveren druppelhanger ketting. De Belgische ontwerper Artemi biedt een moderne, zeer elegante vorm, geïnspireerd door de natuur.

Ontdek onze andere juwelen

Oupeye juwelen : creatie volgens art'emi

Eist u kwaliteit? Wij ook. Daarom worden onze materialen zorgvuldig geselecteerd. 

Wij gebruiken alleen edele materialen zoals 9 of 18 karaats goud, 925 massief zilver of zelfs vermeil. U kunt uw sieraden dus elke dag dragen zonder risico op oxidatie. 

De stenen waarmee onze sieraden worden versierd zijn uitsluitend edelstenen of halfedelstenen. 

Sommige juwelen zijn ook gemaakt van plantaardige katoenvezels en parelmoer. Art'emi juwelen bieden hoogwaardige creaties die u lang zullen vergezellen.

Bel ons op: +32 496 71 08 40

Maandag tot vrijdag van 09:00u tot 18:00u