Gratis graveren

Bouton de manchette Bruxelles

Een speciale gelegenheid nadert? Wil je een kind, een vrouw of een man met een zilveren juweel behagen? Dan zal de collectie sieraden en accessoires Art'emi - juwelen in Brussel - u tevreden stellen. Alles in massief zilver 925, onze unieke stukken zijn er in verschillende vormen voor alle persoonlijkheden. Bijouterie Nijvel: laat ook uw juwelen en accessoires gratis bezorgen op het adres van uw keuze.

Ontdek ons volledige assortiment sieraden

Gratis verzending in heel België

Ontdek Artemis: uw ambachtelijke juwelier in Nijvel

In zijn Brusselse creatieve atelier maakt Artémi met passie unieke juwelen voor zijn klanten. Van de materiaalkeuze tot de realisatie van haar sieraden, via de levering zorgt zij voor alles. Als ambachtelijk juwelier in Nijvel stelt zijn knowhow en authenticiteit hem in staat om unieke stukken voor vrouwen en mannen te creëren. 

Dankzij ambachtelijke productietechnieken besteedt het bijzondere aandacht aan de kwaliteit en herkomst van zijn materialen. Inderdaad, het maakt gebruik van edelmetalen zoals:

- Goud

- Geld 

- Vermeil

Al deze grondstoffen zijn gecertificeerd en gegarandeerd 'made in Europe'. Voor haar is het gebruik van edelmetalen haar prioriteit. Het is essentieel om sieraden te maken met zilver, geelgoud of zelfs kwaliteitsdiamanten. Daarom is Art'emi een merk met zeldzame en unieke knowhow dat sieraden aanbiedt die lang meegaan. Raadpleeg onze verschillende goud- en zilvercollecties om het juweel te vinden dat u dagelijks zal verlichten.

Ontdek onze andere juwelen

Uw ambachtelijke juwelier in Nijvel biedt een collectie Art'emi voor heren

Veel mannen houden van verfijnde en hoogwaardige accessoires. Inderdaad, naar hun beeld moeten hun sieraden en accessoires robuust en elegant zijn. Daarom heeft Art'emi – Nijvel sieraden – een hele reeks armbanden, kettingen en accessoires voor mannen ontworpen.

Vind in het bijzonder, onder onze aanpasbare heren sieraden, de ovale zilveren medaille ketting en de gastronomische voornaam zilver. Deze twee juwelen worden dagelijks zonder problemen gedragen. 

Klassiek en tijdloos, ze bevestigen hun persoonlijkheid dankzij een sober en elegant ontwerp. 

Ben je in plaats daarvan op zoek naar een accessoire? Smelt ook voor de zilveren notitieclip of ovale zilveren sleutelhanger. Praktisch en gedistingeerd, elke kans is goed om ze te bieden.

Om hun stijl tijdens een chique avond te verbeteren, zoek je stukken zoals de ronde manchetknoop of de zilveren hemdkraag walvis.

Art'emi - juwelier in Nijvel - biedt ook unieke stukken voor alle vrouwen

Alle vrouwen zijn mooi en moeten ook sieraden dragen die hen benadrukken. Daarom heeft Art'emi, uw juwelierszaak in Nijvel, kettingen, ringen en armbanden bedacht die overeenkomen met hun ware persoonlijkheid. De zilveren familiearmband is bijvoorbeeld ideaal voor jonge moeders die van originele sieraden houden, terwijl de meer discrete jongenskarakterarmband en de meisjeskarakterbedelarmband zich aanpassen aan een meer klassieke stijl.

Onder de dameskettingen vind je ook de roze zilveren ketting en de ovale zilveren medailleketting. Stukken die alle vrouwen in hun sieradendoosje zouden moeten hebben.

Wat betreft de accessoires vind je de zilveren hartsleutelhanger en de ovale zilveren sleutelhanger. Beide zijn perfect om hen te begeleiden in hun dagelijks leven. Laat er een boodschap op graveren om hem dagelijks aan je liefde te herinneren. 

Bijouterie Nijvel: ook voor kinderen

Kinderen hebben ook een hele speciale collectie in onze e-shop. Je vindt er stukken variërend van de meest klassieke tot de meest uitgebreide.

Om elke dag te dragen, vind je bijvoorbeeld de zilveren engelenarmband, de militaire ketting kinderzilverplaat of het doelarmbandtouw. Samengesteld uit edele materialen, zullen deze juwelen hun verschillende activiteiten zonder problemen weerstaan.

Bent u op zoek naar een doopjuweel? Bekijk ook de zilveren baby gourmet of de zilveren ronde gourmette voor de kleintjes .

Met art'emi sieraden bent u er zeker van dat u elke keer weer raak bent.

Gratis gravure en levering in heel België

Personaliseer uw juwelen bij uw ambachtelijke juwelier in Nijvel

Zoals u zult hebben begrepen, biedt de sieradenworkshop Art'emi sieraden voor jong en oud. Maar er is ook de mogelijkheid om ze aan te passen. Een woord? Initialen? Een voornaam? Of een date? Hoe dan ook, Art'emi past uw sieraden aan volgens uw stijl. Dankzij personalisatie creëert ze een juweel op maat voor u.

Door een gravure te schrijven die op jou lijkt, voel je je uniek en authentiek. Dit is watArt'emi wil overbrengen door middel van personalisatie en het maken van sieraden. Door zo dicht mogelijk bij zijn klanten te zijn, kan uw ambachtelijke juwelier in Nijvel u maatwerk aanbieden dat bij u past!

Art'emi beheerst niet alleen de kunst van sieraden, maar ook de kunst van het graveren. Het biedt gravures op alle soorten sieraden: armbanden, hangers en zelfs sleutelhangers. Kies voor gepersonaliseerde en authentieke sieraden gevormd door het vakmanschap vanArt'emi. Dankzij personalisatie zal uw geschenk echt uniek zijn in de wereld. Bestel nu uw gepersonaliseerde sieraad op onze website.

Bouton de manchette Bruxelles

Volledig gratis verzending met Art'emi — Bijouterie Nijvel

Waar u ook bent in België, de levering is gratis bij de juwelier Art'emi. Dus als je in Nijvel woont en je wilt je bestelling daar laten bezorgen, dan betaal je niet extra. Als u in de buurt van de wijk Saint-Jacques, Saint-Barbe, Mont Saint-Roch, Sotriamont of in de buurt van het Parc de la Dodaine bent, leveren wij gratis bij u thuis. Daarnaast kunt u een ander factuuradres en een ander afleveradres invoeren. Daarom, als het een geschenk is, kunt u uw juweel rechtstreeks naar het adres van uw ontvanger sturen. We maken ook gratis levering in Frankrijk en buiten de EU.

Wacht niet langer om alle dames-, heren- en kindersieraden uit de Art'emi collectie te ontdekken.

Gratis levering in heel België

Bel ons op: +32 496 71 08 40

Maandag tot vrijdag van 09:00u tot 18:00u