Komt er een speciale gelegenheid aan? Wil je een kind, een vrouw of een man met een zilveren juweel behagen? Dus de art'emi sieraden en accessoires collectie zal u tevreden stellen. Alles in massief zilver 925, onze unieke stukken komen in verschillende vormen aan alle persoonlijkheden. Sieraden Nijvel: laat uw sieraden en accessoires ook gratis bezorgen op het adres van uw keuze.

De kunstcollectie voor mannen

Veel mannen houden van verfijnde en kwaliteit accessoires. Inderdaad, in hun imago, hun sieraden en accessoires moeten robuust en elegant. Daarom heeft Art'emi - sieraden Nijvel - een reeks armbanden, kettingen en accessoires voor mannen ontworpen.

Vind in het bijzonder, onder onze aanpasbare sieraden voor mannen,de zilveren ovale medaille ketting en de gastronomische voornaam zilver. Deze twee juwelen worden dagelijks zonder problemen gedragen. Klassiek en tijdloos, ze laten hun persoonlijkheid gelden dankzij een sober en elegant design.

Op zoek naar een accessoire? Ook smelten voor de zilveren noot clip of de ovale zilveren sleutelhanger. Praktisch en onderscheidend, alle mogelijkheden zijn goed te bieden.

Om hun stijl te verbeteren op een chique avond, vind stukken zoals de ronde manchetknop of de zilveren shirt kraag walvis.

Unieke stukken voor alle vrouwen

Alle vrouwen zijn mooi en moeten ook sieraden dragen die hen verbetert. Daarom heeft Art'emi - sieraden Nijvel - kettingen, ringen en armbanden gemaakt die passen bij hun ware persoonlijkheid. Bijvoorbeeld, de zilveren familie armband is ideaal voor jonge moeders die houden van originele sieraden, terwijl de jongen karakter armband en de meer discrete meisje karaktercharme armbandaan te passen aan een meer klassieke stijl.

Onder de kettingen vande vrouwen, vindt u ook de roze zilveren ketting en de zilveren ovale medaille ketting. Stukken die alle vrouwen in hun juwelendoos zouden moeten hebben.

Zoals voor de accessoires, vindt u de zilveren hart sleutelhanger en de ovale agent sleutelhanger. Beide zijn perfect om hen te begeleiden in hun dagelijks leven. Laat een boodschap graveren om hem dagelijks aan je liefde te herinneren.

Sieraden niveaus: ook voor kinderen

De kinderen hebben ook een hele collectie gewijd in onze e-shop. U vindt er stukken variërend van de meest klassieke tot de meest uitgebreide.

Om elke dag te dragen, vindt u bijvoorbeeld de zilveren engelenarmband,de militaire ketting kinderplaat zilver of het armbanddoeltouw. bracelet cible corde Samengesteld uit edele materialen, zullen deze juwelen gemakkelijk hun verschillende activiteiten weerstaan.

Op zoek naar een juweel van een doop? Bekijk ook de zilveren baby gourmet of de zilveren ronde gourmet voor de kleintjes.

Met art'emi sieraden, bent u zeker van elke plek te raken.

Levering en gravure volledig gratis met art'emi - sieraden Nivelles

Waar u ook bent in België, levering is gratis met art'emi sieraden. Dus als u in Nijvel woont en uw bestelling wilt laten bezorgen, betaalt u niet extra. Daarnaast u een ander factuuradres en afleveradres invoeren. Daarom, als het een geschenk is, u uw juweel rechtstreeks naar het adres van uw ontvanger sturen. We hebben ook gratis leveringen in Frankrijk en buiten de EU.

Bovendien zijn veel van onze stukken aanpasbaar, en ook gratis. In zijn atelier in Brussel graveert Artémi voor u de inscriptie van uw keuze op het gekozen juweel of accessoire. U zelfs kiezen uit twee soorten letters: klassiek of Engels. Dankzij personalisatie zal uw geschenk echt uniek zijn in de wereld.

Wacht niet langer om alle sieraden van de dames, sieraden voor heren en sieraden voor kinderen uit de art'emi-collectie te ontdekken.

bijouterie Nivellesbijouterie Nivelles bijouterie Nivellesbijouterie Nivelles