Gratis graveren

Bouton de manchette Bruxelles

Ben je op zoek naar een juwelierszaak in Leuven? Wilt u een gepersonaliseerd cadeau aanbieden aan een van uw dierbaren? En je hebt nagedacht over het aanpassen van sieraden? Een ring, ketting of armband? Vind een breed scala aan aanpasbare sieraden gemaakt door Art'emi in onze juwelierszaak. Hoge kwaliteit sieraden en gravure aangeboden, ontdek meer over het merk.

Ontdek ons volledige assortiment sieraden

Gratis verzending in heel België

Art'emi: ontwerper van uitzonderlijke en op maat gemaakte sieraden

Ook, zodat je er niet moe van wordt, creëert Art'emi het juweel dat overeenkomt met je persoonlijkheid, je karakter. 

Altijd tot uw beschikking en dicht bij u, maakt ze uw perfecte juweel.

De juwelen die in uw juwelierszaak in de buurt van Leuven worden aangeboden, zijn gemaakt van verschillende materialen, allemaal van hoge kwaliteit. 

Je vindt er sieraden in zilver, goud, kwarts, vermeil, edelstenen en halfedelstenen...  

Het is aan jou om het materiaal te kiezen dat je het liefst draagt.

Ontdek onze andere juwelen

Een ruim assortiment juwelen in uw juwelenwinkel in Leuven

Een van de voordelen in uw juwelierszaak in de buurt van Leuven is dat u sieraden voor het hele gezin vindt. Herensieraden, damessieraden en kindersieraden. 

Het is essentieel voor Art'emi dat iedereen recht kan hebben op kwalitatieve en aanpasbare sieraden. Ontdek sieraden die je laten barsten!

Onze creaties voor vrouwen

In de categorie vrouwen vind je allerlei sieraden. Kettingen of armbanden en ringen, heb ook plezier met het aanpassen ervan. Oorbellen en hangers horen ook bij het feest. En waarom zou je naast je versiering geen sleutelhanger toevoegen als modeaccessoire?

Onze collectie sieraden voor mannen

Uw juwelierszaak in Leuven biedt verschillende juwelen voor mannen aan. Wat de dames betreft, bieden wij armbanden, kettingen ... Maar vind ook manchetknopen, kraagwalvissen of ticketclips. En natuurlijk zijn ze allemaal aanpasbaar dankzij de gravure! Dus heren, waar wacht u nog op?

Kindersieraden

Voor de kleintjes omvat de categorie ook verschillende soorten sieraden en accessoires. Fijnproevers, armbanden, kettingen en kettingen, evenals gepersonaliseerde hangers om toe te voegen aan uw sieraden om ze perfect te maken!

Bouton de manchette Bruxelles

Massief zilveren creaties 925

Art'emi kiest ervoor om alleen sieraden van superieure kwaliteit aan te bieden. Daarom gebruikt het sterling 925 zilver. Samengesteld uit 92,5% puur zilver, behoudt uw sieraad zijn glans voor vele jaren. Uw juwelierszaak in Leuven garandeert de weerstand en levensduur van de aangeboden creaties!

Gratis levering in heel België

Bouton de manchette Bruxelles

Art'emi realiseert de personalisatie van uw sieraden

Het is sinds het prille begin van zijn activiteit dat Art'emi zich heeft gespecialiseerd in graveren. 

Inderdaad, zoals eerder vermeld, maakt ze er een erezaak van om originele sieraden te maken en aan te bieden die op jou lijken en bij je passen.

Professioneel, gepassioneerd en nauwgezet, ze graveert al vele jaren uw sieraden met de hand. 

Maar in welke vorm kan de gravure gemaakt worden? Nou, je hebt een keuze. Het kan een geboortedatum zijn, voornamen, initialen... Dus laat je fantasie en je hart spreken.

Bijouterie Louvain: gepersonaliseerde en unieke juwelen

Een gepersonaliseerd juweel is het ideale en tijdloze cadeau. Wat is er mooier dan een gepersonaliseerde fijnproever aan te bieden bij een doop of een gouden ketting als kerstcadeau? En je hoeft niet te wachten op een feestje of een speciaal moment voor kleine details. 

Alle gelegenheden zijn goed om te behagen of om plezier te hebben!

Daarnaast voert Art'emi het graveren van uw sieraden gratis uit. Inderdaad, ze wil haar creaties kunnen aanpassen voor alle budgetten zonder de kwaliteit van de materialen die ze gebruikt te vergeten!

Bouton de manchette Bruxelles

Uw juwelierszaak in Leuven bezorgt bij u thuis

Om u nog meer tevreden te stellen, kunt u uw bestelling thuis in Leuven ontvangen! Wij leveren in alle delen van de stad, van Heverlee tot Gasthuisberg via Blauwput of Wilsele en Kareelveld! En natuurlijk, als u in nabijgelegen steden woont, is levering ook beschikbaar. Of je nu in Rotselaar, Bierbeek, Herent of Oud-Heverlee en Holsbeek bent.

Wacht dus niet langer en kom ons complete assortiment aanpasbare sieraden ontdekken!

Gratis levering in heel België

Bel ons op: +32 496 71 08 40

Maandag tot vrijdag van 09:00u tot 18:00u