Inwoner van Chimay, u kent alle juwelierszaken die er zijn, maar toch kunt u het juweel dat u zoekt niet vinden? Dat komt omdat je niet op de juiste plek zoekt! Online sieraden art'emi alles heeft wat je wilt, en dit, zonder van huis te gaan! Chimay Jewellery: profiteer ook van gratis verzending overal in België.

Bijouterie Chimay: creaties voor mannen, vrouwen en kinderen  

Deze Belgische ontwerper stelt een ruime keuze aan sieraden en accessoires voor het hele gezin voor, zonder uitzondering.

Om het imago van de huidige, elegante en moderne vrouw het beste te laten passen, heeft art'emi een collectie ringen, armbanden, kettingen en oorbellen in edele materialen gemaakt in 925 zilver of hoogwaardig goud. Deze kunnen vergezeld gaan van halfedelstenen, natuurlijk parelmoer of leer. Zeker, maar ook verfijnde accessoires zoals aanpasbare fijnproevers, ovale sleutelhangers en speldpennen.

De juwelierszaak art'emi is mannen niet vergeten! En ja, tegenwoordig kopen mannen grote aantallen sieraden in. Hierdoor hebben ze een belangrijke plaats ingenomen in de sieradenbranche. Daarom heeft art'emi ze niet opzij gezet en biedt het een even grote selectie herensieraden en accessoires in zilver of goud. Zoals armbanden, kettingen, fijnproevers en de essentiële manchetknop. Maar ook essentiële accessoires voor het dagelijks leven. Zoals een graveernotitieclip of sleutelhanger en een halsbandwalvis.

En om de familie compleet te maken, heeft ze een collectie armbanden, fijnproevers en kettingen gemaakt, voor uw kinderen!

Gepersonaliseerde creaties voor iedereen  

Wat is er mooier dan een sieraad cadeau? Een juweeltje met een briefje van jou of een belangrijke datum. U vindt op de website van art'emi – juwelen Chimay – de mogelijkheden tot personalisatie van herensieraden en damessieraden.

Geleverd alsof je in een Chimay juwelierszaak  hebt gekocht

Om in stijl af te werken is maatwerk gratis en worden onze creaties zonder extra kosten bij u thuisbezorgd!

Bijouterie Chimay Bijouterie Chimay Bijouterie Chimay Bijouterie Chimay

Bestel uit heel Wallonië

Virton - Chimay - Marche en Famenne - Malmedy - Komijnen Warneton - La Louvière - Saint-Hubert -  EdingenOttignies - Moeskroen  - Verviers - Gembloux - Namen - Nijvel - Aarlen  - Huy - Luik - Ath - Seraing - Louvain La Neuve - Binche - Fleurus - Framerie - Oupeye - Rixensart - Sambreville - Tubize - Wanze -Wavre -  Bergen - Charleroi - Doornik - Herstal - Courcelles - Zinnik - Andenne -  Eigenbrakel - Leuven  - Dinant - Sint-Niklaas