Gratis gravure

Bouton de manchette Bruxelles

U woont in Chimay, u kent alle juwelierszaken daar, maar u kunt het juweel dat u wilt niet vinden? Dat komt omdat je niet op de juiste plaats zoekt! De art'emi online juwelierszaak heeft alles wat u wenst, zonder uw huis te verlaten! Bijouterie Chimay: profiteer van de gratis levering overal in België.

Ontdek ons hele assortiment juwelen

Gratis levering in heel België

Creaties op maat voor iedereen

Wat is er mooier dan een sieraad als cadeau? Een sieraad met een briefje van jou of een belangrijke datum. 

Op de website van Art'emi - Chimay juwelen - vindt u de mogelijkheden tot personalisatie van dames- en herensieraden.

Geleverd alsof je in een Chimay juwelier hebt gekocht  

Om af te sluiten met een hoge noot: personalisatie is gratis en onze creaties worden thuis geleverd zonder extra kosten!

Bouton de manchette Bruxelles

Ontdek onze andere juwelen

Bijouterie Chimay : creaties voor mannen, vrouwen en kinderen

Deze Belgische ontwerper biedt een breed scala aan sieraden en accessoires voor het hele gezin zonder uitzondering.

Om te beantwoorden aan het beeld van de moderne, elegante vrouw, heeft art'emi een collectie ringen, armbanden, kettingen en oorbellen in edele materialen gecreëerd in 925 zilver of hoogwaardig goud. 

Deze kunnen vergezeld gaan van halfedelstenen, natuurlijk parelmoer of leer. Maar ook verfijnde accessoires zoals gepersonaliseerde armbanden, ovale sleutelhangers en speldbroches.

Art'emi juwelen hebben de mensen niet vergeten! Ja, tegenwoordig kopen mannen in groten getale juwelen. Zij hebben dan ook een belangrijke plaats ingenomen in de juwelensector. 

Daarom laat Art'emi hen niet in de kou staan en biedt een even grote selectie herensieraden en accessoires in zilver of goud. Zoals armbanden, kettingen, kettingen en de onvermijdelijke manchetknoop. Maar ook accessoires die essentieel zijn voor het dagelijks leven. Zoals een gegraveerde geldclip of een sleutelhanger en een kraagbeugel. En zodat de familie compleet is, heeft ze een collectie armbanden, armbandjes en kettingen voor uw kinderen gemaakt!

Bel ons op: +32 496 71 08 40

Maandag tot vrijdag van 09:00u tot 18:00u