Dames dubbel-zilveren ketting dubbele ketting turquoise armband
search
  • Dames dubbel-zilveren ketting dubbele ketting turquoise armband
  • Dames dubbel-zilveren ketting dubbele ketting turquoise armband

Vrouwen dubbel-zilveren ketting dubbele ketting turquoise armband

€ 75,00

Massief zilver 925

turkoois

Gefacetteerd turkoois fluoriet

Lengte dubbele ketting: 16 - 18 cm

Lengte hanger: 20 mm

Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

Aantal

  Privacy - Beveiligingsbeleid

uw persoonsgegevens

  Leveringsbeleid

Alles wat u moet weten over levering

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

Vind originaliteit in Art'emi sieraden

Ontdek originaliteit met de dubbele ketting zilveren armband. Je kunt je persoonlijkheid laten kijken met dit weelderige juweel. Het is een armband bestaande uit een dubbele zilveren ketting en kleine hangers in turquoise parelmoer en andere hangers in de vorm van een zilveren druppel.

Je hebt het perfecte juweel om te schitteren, maar ook om aan te bieden!

Een dubbele kettingarmband vult zich met frisheid

De turquoise kleur van deze armband is bedwelmend, nietwaar? Op zoek naar een cadeau voor je beste vriend? Art'emi biedt deze turquoise dubbele ketting armband aan. Dit juweel zal je vriend vullen met geluk met zijn originaliteit en frisheid. Het combineert met alle stijlen en kleedt je pols in pracht.

Voor meer zoetheid, bekijk onze blog over de wens om te reizen met de turquoise armband. Misschien wil je er wel een vakantie van!

Tot slot, voor een complete look, vind ook de zilveren drop oorbellen en de uitpuilende brede ring. Is het een onweerstaanbare blik, wil je het proberen?

Massief zilver 925 of anderszins sterling zilver genoemd

Via deze armband vindt u verschillende uitzonderlijke materialen. Allereerst, zilver 925, het is een legering van puur zilver en koper, die het juweel grote sterkte en stevigheid geeft. Daarnaast is de armband ook gemaakt van parelmoer. Je moet weten dat parelmoer een natuurlijk organisch fenomeen is (dat je in de oester kunt vinden). De parelmoer wordt zeer gewaardeerd door zijn iriserende kanten.

Het is belangrijk op te merken dat Art'emi sieraden gratis diensten biedt. Inderdaad, de personalisatie en levering van uw sieraden zijn gratis. genieten!

Ten slotte is het Art'emi team beschikbaar voor aanvullende informatie over een bepaald sieraad of toepassing. We helpen je graag verder.

5 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in