De turquoise staafketting van de vrouw
  search
  • De turquoise staafketting van de vrouw
  • De turquoise staafketting van de vrouw

  De turquoise staafketting van de vrouw

  € 85,00

  Massief zilver 925

  Fijne turquoise stenen staaf

  Kettinglengte: 41,5 cm

  Lengte hanger: 3 cm

  Gewicht: 3.1g

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Hoeveelheid

   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Vrouwen turquoise barrette ketting: een uitnodiging om te reizen

  Deze ketting turquoise vrouw een beetje meer casual dan zijn tegenhanger de ketting cirkel. Het combineert delicatesse en zachtheid. Het is een juweel met een eenvoudige stijl met een dunne ketting in massief zilver, die de eigenaar een vleugje originaliteit zal bieden met de staaf van kleine turquoise parels. Bovendien zorgen de tinten lichtblauw die lichtjes naar groen trekken ervoor dat je een onvergetelijke zomer herbeleeft. Een juweel met onweerstaanbare charme dat finesse en flexibiliteit combineert.

  Art'emi en uitzonderlijke sieraden

  De Belgische juwelier art'emi kwaliteitsjuwelen van uitzonderlijke materialen aanbiedt. Hier is de fijne ketting van de ketting gemaakt van massief zilver (ook bekend als zilver 925, fijn zilver of sterling zilver). De laatste bevat 92,5% zilver en 7,5% koper. Puur zilver staat inderdaad bekend als een zeer flexibel materiaal. Het is dit mengsel van zilver en koper dat het materiaal de kracht geeft die nodig is om deze ketting te maken. Al onze zilveren sieraden dragen het keurmerk "925" als teken van kwaliteit.

  De parels zijn ze, gemaakt van turkoois. Turkoois is een fijne siersteen van hemelsblauw tot groenblauwe kleur, ondoorzichtig. Turkoois wordt in massa's aangetroffen en vormt soms kleine aderen of kleine nieren in hun natuurlijke staat.

  De turquoise barrette ketting voor vrouwen, een juweel vol grondstoffen

  Discreet en suggestief voor een zomer aan zee, de zilveren ketting en bar van turquoise vrouwen laten je duiken in prachtige zomerse dagdromen! Inderdaad, de juwelier art'emi zorgt ervoor om al zijn sieraden om te zetten in magische, unieke en emotionele creaties. Daarnaast kunt u alle creaties art'emi gratis bij u laten bezorgen. Tot slot staan wij tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

  Kom en ontdek de rest van deze zomer strand collectie van tijdloze sieraden: turquoise drop oorbellen.

  4 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  540385712674
  EAN-13
  5445601702925

  Misschien vind je dit ook interessant