Turquoise drop oorbellen
search
  • Turquoise drop oorbellen
  • Turquoise drop oorbellen
  • Turquoise drop oorbellen

Turquoise drop oorbellen

€ 45,00

Massief zilver 925

Halfedelsteen: turkoois

Vorm neerzetten

Druppelmaat: 0,8 cm x 0,6 cm

Gewicht: 0.7g

Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

Aantal
Niet op voorraad

  Privacy - Beveiligingsbeleid

uw persoonsgegevens

  Leveringsbeleid

Alles wat u moet weten over levering

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

Turquoise drop oorbellen: een mineraal paar

Geïnspireerd door de natuur, neemt deze paar turquoise drop oorbellen ons mee op een reis over de oceanen. De turquoise steen brengt ons naar helder, warm water. Dus het is perfect voor het verkleden van uw zomer (of winter) outfits. Het valt niet te ontkennen dat ondanks hun eenvoudige en overzichtelijke stijl, deze oorbellen toch origineel en onderscheidend zijn. Bovendien, tinten van lichtblauw trekken iets naar groen zal je herbeleven een onvergetelijke en magische zomer.

Art'emi en uitzonderlijke sieraden

De Brusselse sieraden art'emi toont zijn kwaliteitssieraden gemaakt van uitzonderlijke materialen. Hier is het frame van oorbellen gemaakt van massief zilver. Het bevat ten minste 92,5% zilver, evenals 7,5% koper. Het is dit mengsel van zilver en koper dat het materiaal de robuustheid geeft die nodig is om sieraden te maken. Al onze zilveren sieraden hebben de "925" punch als een teken van onze kwaliteit en knowhow.

Bovendien zijn de druppels turquoise. Turquoise is een fijne siersteen van hemelsblauw tot groen blauw, ondoorzichtig. Het maakt deel uit van de fosfaatklasse en dankt zijn kleur aan kopererts. Turquoise wordt gevonden in massa's, soms vormen kleine aderen of kleine nieren in zijn natuurlijke staat. Bovendien, de Perzen gebruikten het in de vervaardiging van fantastische sieraden die zou worden genoemd etnische sieraden vandaag.

De turquoise drop oorbellen, een stortvloed van goede bedoelingen

Ze zijn ideaal voor vrouwen die niet tegen zware oorbellen kunnen. Bovendien u al onze creaties wereldwijd gratis laten leveren. Tot slot staan wij tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

Art'emi sieraden biedt een magische collectie die turquoise in de schijnwerpers zet. Dus ontdek de turquoise bar armband en de turquoise bar ketting.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in