Hoe repareer, vergroot en reinigt u uw sieraden? Your Jewellery and Jewellery in Brussel creëert en verrast u graag in de productie van hoogwaardige sieraden op maat. Maar de duurzaamheid van uw juwelen betekent ook veel voor ons (ontdek hier hoe u voor uw sieraden kunt zorgen). Daarom zet de ontwerper een renovatieservice op voor al uw sieraden waar u om geeft. Ontdek de magie van SECOND LIFE!

Hoe werkt het om je sieraden te repareren, vergroten en schoonmaken?

Bij Art'emi hebben we een hoge kwaliteit van knowhow. Dit werk wordt mede mogelijk gemaakt door de ontwerper Artémi Vasilakis. We gebruiken zowel traditionele tools als moderne tools. Dit dient ons om reparatiewerkzaamheden, transformatie, reiniging, verbetering, grootte uit te voeren die aan al uw verwachtingen zal voldoen.

Art'emi zet zich al meer dan tien jaar in voor haar klanten om hen geluk en voldoening te brengen. Toch zijn wij van mening dat dit de reparatie van uw meest kostbare sieraden vereist.

Om dit te doen, kan niets eenvoudiger zijn!

  • Neem contact op met uw Brusselse art'emi juwelierszaak per e-mail op [email protected], telefonisch of per bericht op '32 496 710 840' of via onze klantenservice die u hier kunt vinden. Vertel ons over uw probleem met uw sieraden: een reparatie, een transformatie of een reiniging.
  • Zo beantwoorden wij u graag zo snel mogelijk met deskundige uitleg en aanbevelingen over wat er in uw juweel kan worden gebracht.
  • Daarom, als u geïnteresseerd bent in onze service, laten we ueen 100% gratis offerte zien met alle details van de gemaakte transformaties.
  • Stuur ons de post of breng ons uw juwelen om te repareren of met de hand te transformeren in onze werkplaats in Brussel.
  • Vind uw juweel als nieuw in de komende dagen na de reparatie. Aarzel niet en geef uw sieraden een tweede leven met de knowhow van Art'emi.

Welke diensten leveren Art'emi ?

AGRANDIR en RETRECIRReparatiesReiniging