Uw juwelier uit Brussel creëert en verrast u graag met kwaliteitsjuwelen op maat voor dames, heren en kinderen. Maar ook de duurzaamheid van uw juwelen is voor ons heel belangrijk (lees hier hoe u uw zilveren juwelen kunt onderhouden). Daarom biedt de ontwerper een renovatieservice voor al uw juwelen die voor u belangrijk zijn. Kom en ontdek de magie van SECOND LIFE en verleng de levensduur van uw juwelen tot in het oneindige! Uw ringen, armbanden, halskettingen, kettingen, armbanden, oorbellen of zelfs broches zullen u dankbaar zijn.

Gratis gravure en levering in heel België

Bouton de manchette Bruxelles

Welke diensten levert Art'emi ?

Hoe werkt het om uw juwelen te herstellen, te vergroten en te reinigen ?

Bij Art'emi hebben we een hoge kwaliteit van vakmanschap. Dit is mogelijk gemaakt door de ontwerper Artemi Vasilakis. Wij gebruiken zowel traditionele als moderne hulpmiddelen. Wij gebruiken zowel traditionele als moderne gereedschappen om uw meubelen te herstellen, om te vormen, schoon te maken, te verfraaien en op de gewenste maat af te werken. Een truc waarmee u uw kostuumjuwelen kunt laten verstoren. Je zilveren armband of je leren armband zal nooit meer van je pols gaan

Al meer dan tien jaar zet Art'emi zich in om zijn klanten geluk en tevredenheid te brengen. Toch denken wij dat dit de reparatie van uw kostbaarste juwelen betekent. 

Om dit te doen, kon niets gemakkelijker zijn! 

- Contacteer uw Brusselse juwelier Art'emi per e-mail op info@artemi.be, per telefoon of bericht op +32 496 710 840 of via onze klantendienst die u vindt door hier te klikken. Vertel ons over uw probleem met uw juweel: een reparatie, een transformatie of een reiniging. 

- Wij zullen u graag zo spoedig mogelijk antwoorden met uitleg en deskundige aanbevelingen over wat er aan uw juwelen kan worden gedaan. 

- Daarom, als u geïnteresseerd bent in onze service, zullen wij u een 100% gratis prijsopgave geven met alle details van de uitgevoerde transformaties. 

- Stuur ons uw juwelen per post of breng ze persoonlijk naar ons atelier in Brussel om te worden gerepareerd of omgevormd.

- Uw juweel zal binnen enkele dagen na de reparatie weer zo goed als nieuw zijn. Aarzel niet langer en geef een tweede leven aan uw juwelen met de knowhow van Art'emi.

Ontdek onze hele reeks aanpasbare juwelen

Gratis levering in heel België

Dankzij haar talrijke ervaringen in de juwelenwereld, heeft onze ontwerpster alle middelen gevonden om uw juwelen een reis door de tijd te laten maken. Daarom is het mogelijk dat u uw jeugdjuwelen uw leven lang behoudt.

Uw juwelier zal met plezieral uw vragen beantwoorden over de technieken die in ons Brussels atelier worden gebruikt. Zodra u belt of een berichtje stuurt, proeft u de passie van Artemi Vasilakis voor juwelen, maar ook van alle technieken die zij gebruikt om al uw juwelen een tweede leven te geven.

Bel ons op: +32 475 500 510

Maandag tot vrijdag van 09:00u tot 18:00u