Hoe vergroot en verklein ik een sieraad? Artémi geeft je zijn grootste geheimen voor het repareren van je juwelen.

Hoe vergroot of verklein ik een ring?

Hoe wordt het snoeien gedaan? Art'emi maakt het een ereplaats om ervoor te zorgen dat je ring wordt aangepast met behoud van zijn oorspronkelijke vorm. Voor een geschenk gebeurde er heel snel een grote fout. Het is daarom noodzakelijk om een expert in te schakelen om de ring goed aan te passen. Net als je vingers na verloop van tijd dunner worden of de ring te klein wordt,is het probleem in onze werkplaats in een mum van tijd opgelost.

Hoe vergroot of verklein ik mijn juweel als het een ring is?

Als de ring te klein is, gebruikt de juwelier specifieke apparaten om een nieuwe diameter aan te nemen. Aan de andere kant, als de ring slechts een kleine pasvorm nodig heeft, zal de ontwerper delicater werken met behulp van voorouderlijk gereedschap. Nogmaals, elke ring is anders. Het kan een substantiëlere verandering nodig hebben. Daarom brengt uw juwelier nieuw materiaal mee. Daarom rijmt uw juweel op een voltooid en vrij lang werk.

De grootte varieert afhankelijk van het type ring en het type materialen dat op het juweel aanwezig is. Vraag ons een offerte aan voor meer informatie over uw ring.

Hoe kan ik mijn armband aanpassen?

De armbanden zijn over het algemeen gemakkelijker te hanteren. Inderdaad, voeg gewoon links toeof verwijder deze om een nieuwe lengte te genereren en daarom het beste bij je pols te passen.

Dit werk vereist een zekere precisie en finesse in de gebaren om een perfect resultaat te hebben. Er wordt meestal gebruik gemaakt van fijn en deskundig gereedschap. Je zult je armband als nieuw zien, zonder enig spoor van zijn doorgang naar de werkplaats.

Hoe gaat het met de grootte van mijn ketting?

Hetzelfde geldt voor armbanden, het proces van het verlengen of inkorten van een ketting vertaalt zich in precisie en finesse. Artémi wil dat je je mooiste kettingen en kettingen op maat draagt. Alles wordt tot op de millimeter gemeten.

Elke klant ontvangt zijn gratis offerte om zo dicht mogelijk bij onze expert te zijn en dat hij ons kan begeleiden bij zijn aanpassing. Maat is iets unieks en persoonlijks en het is hierdoor dat uw Art'emi sieraden haar klant zo dicht mogelijk bij de transformatie willen brengen. Voorafgaand aan eventuele reparaties wordt een schatting van de prijs aan u geleverd.