Hoe een juweel te vergroten en te verkleinen ? Artemi geeft u zijn grootste geheimen voor de reparatie van uw juwelen. 

Uw juwelier uit Brussel creëert en verrast u graag met kwaliteitsjuwelen op maat voor dames, heren en kinderen. Maar ook de duurzaamheid van uw juwelen is voor ons heel belangrijk (lees hier hoe u uw zilveren juwelen kunt onderhouden). Daarom biedt de ontwerper een renovatieservice voor al uw juwelen die voor u belangrijk zijn. Kom en ontdek de magie van SECOND LIFE en verleng de levensduur van uw juwelen tot in het oneindige! Uw ringen, armbanden, halskettingen, kettingen, armbanden, oorbellen of zelfs broches zullen u dankbaar zijn.

Gratis gravure en levering in heel België

Bouton de manchette Bruxelles

Hoe een ring te vergroten of te verkleinen ?

Hoe wordt het snoeien gedaan ? Art'emi maakt er een erezaak van om ervoor te zorgen dat je je ring aanpast met behoud van de oorspronkelijke vorm. Voor een geschenk is een maatfout heel snel aangekomen. Het is daarom noodzakelijk om een expert in te schakelen om de ring aan te passen zoals het hoort. Evenzo, als uw vingers in de loop van de tijd verfijnder worden of de ring te klein wordt, is het probleem in een mum van tijd opgelost in onze werkplaats. Dus kraak nu op onze modellen van charme ring of ketting.

Hoe vergroot of verklein ik mijn juweel als het een ring is ?

Als de ring te klein is, gebruikt de juwelier specifieke  apparaten die het mogelijk maken om een nieuwe diameter aan te nemen. Aan de andere kant, als de ring slechts een kleine aanpassing nodig heeft, zal de ontwerper delicater werken met behulp van voorouderlijke hulpmiddelen. Nogmaals, elke ring is anders. Het kan een meer substantiële verandering nodig hebben. Daarom brengt uw sieradenexpert nieuw materiaal mee . Daarom zal uw juweel rijmen met een succesvol en vrij lang werk.

Het snoeien varieert afhankelijk van het type ring en het type materialen dat op het juweel aanwezig is. Wij nodigen u uit om onze ringmaatgids te raadplegen. Vraag ons om een offerte voor meer informatie over je ring. 

Hoe pas ik mijn armband opnieuw aan ?

Armbanden zijn over het algemeen gemakkelijker te hanteren.  Inderdaad, het is voldoende om links toe te voegen of te verwijderen om een nieuwe lengte te genereren en daarom het beste bij uw pols te passen. 

Dit werk vereist een zekere precisie en finesse in de gebaren om een perfect resultaat te hebben.   U zult uw armband als nieuw zien, zonder enig spoor van de doorgang naar de werkplaats.

Hoe wordt mijn kanaal gedimensioneerd ?

Net als bij armbanden resulteert het proces van het verlengen of inkorten van een ketting in precisie en finesse. Artemis wil dat je je mooiste kettingen en kettingen om je middel draagt. Alles wordt tot op de millimeter gemeten .

Elke klant ontvangt zijn vrijblijvende offerte om zo dicht mogelijk bij onze expert te staan en ons te kunnen begeleiden bij zijn aanpassing. Het snijden is iets unieks en persoonlijks en het is hierdoor dat uw Art'emi juwelierszaak haar klant zo dicht mogelijk bij de transformatie wil brengen. Voor elke reparatie wordt een schatting van de prijs aan u geleverd.

Ontdek onze hele reeks aanpasbare juwelen

Gratis levering in heel België

Dankzij haar talrijke ervaringen in de juwelenwereld, heeft onze ontwerpster alle middelen gevonden om uw juwelen een reis door de tijd te laten maken. Daarom is het mogelijk dat u uw jeugdjuwelen uw leven lang behoudt.

Uw juwelier zal met plezieral uw vragen beantwoorden over de technieken die in ons Brussels atelier worden gebruikt. Zodra u belt of een berichtje stuurt, proeft u de passie van Artemi Vasilakis voor juwelen, maar ook van alle technieken die zij gebruikt om al uw juwelen een tweede leven te geven.

Bel ons op: +32 496 71 08 40

Maandag tot vrijdag van 09:00u tot 18:00u