Het repareren van uw sieraden kan een weerspiegeling zijn van enige bezorgdheid over hun waarden. Daarom biedt Artemi u al haar diensten met professionaliteit en expertise.

Uw sieraden repareren: hoe transformeer ik mijn juweel?

Een specifiek sieraadmodel zit in je hoofd en je wilt een sieraad transformeren dat je bezit maar niet meer draagt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Art'emi kan uw sieraden op maat maken.

We zijn geïnteresseerd in uw projecten en onze prestaties zijn binnen handbereik. Je verbeelding kent geen grenzen, het is dankzij het dat je unieke en exclusieve stukken kunt maken. Brusselse juwelen hebben de kracht om uw ideeën te materialiseren met unieke vakmanschap en artistieke gevoeligheid. Door elk detail te respecteren, brengt je expert een nieuwe ziel in je sieraden om je emotie en geluk te brengen.

Als je stijl is geëvolueerd of je smaak is veranderd, zal je huidige sieradendoos nooit meer hetzelfde zijn. Sieraden verdienen een tweede leven en ook om je lang te begeleiden. Het is een juweel gemaakt voor jou en door jou. Vertrouw op Art'emi voor uw sieradentransformaties.

Hoe herstel ik mijn juweel?

Uw sieraden begeleiden u op elk moment van uw leven, zowel tijdens de lange zomeravonden als wanneer u thuis bent. Door ze regelmatig te verzorgen, blijven ze langer.

Een sieraad dat vies wordt, krassen of breuken is altijd vervelend, maar met je Brusselse juwelierszaak vind je het zeker als nieuw. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die u neemt met betrekking tot deze kleine gevoelige dingen, zijn ze niet immuun voor een klein ongeluk. Regelmatige zorg brengt robuustheid, glans en stevigheid in uw juwelen.

Ondanks dit alles, verliezen je juwelen hun glans? Art'emi stelt al haar professionaliteit ten dienste van de tweede jeugd van uw juwelen die door de tijd worden ondermijnd. Uw Brusselse juwelierszaak biedt een breed scala aan exclusieve diensten om uw juwelen te restaureren en te onderhouden.

Heb je een steen op je juweel verloren?

Art'emi zorgt ook voor de setting van uw sieraden. Wat houdt krimpen in? Het is vanaf het moment dat de steen van je juweel begint te bewegen of het is al gevallen. Uw expert komt dan in het spel om een krimpoperatie uit te voeren die ook wel "steenzetting" wordt genoemd om de ontbrekende steen te krimpen, zoals een diamant, een edelsteen of zelfs een halfedelsteen.