Venetiaanse kind mesh keten
search
  • Venetiaanse kind mesh keten

Venetiaanse kind mesh keten

€ 45,00

Massief zilver 925

Gewicht: 4.31gr

Lengte: 50 cm

Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

Aantal

  Privacy - Beveiligingsbeleid

uw persoonsgegevens

  Leveringsbeleid

Alles wat u moet weten over levering

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

De Venetiaanse zilveren mesh ketting

Allereerst moet je jezelf afvragen wat de Venetiaanse kinderg aasketting is. Het is belangrijk om te weten dat de Venetiaanse zilveren gaas ketting het juweel bij uitstek is voor de kleintjes. Inderdaad, deze keten is een verzameling kubieke schakels die in elkaar zijn genest. Het is een dunne en zeer sterke ketting. Het is het perfecte juweeltje voor je kleine monsters! Daarnaast kan deze zilveren ketting alleen gedragen worden of met een hanger naar keuze. Zo kunt u uw geneugten combineren en dit juweel nog unieker maken.

Geld, een veilige gok

Inderdaad, de Venetiaanse kinder gaas ketting is gemaakt van massief zilver, of ook wel sterling zilver of 925 zilver genoemd. Dit massief zilver is samengesteld uit 92,5% puur zilver en 7,5% koper, wat het juweel een onvergelijkbare sterkte en sterkte geeft. Het is waar dat de juwelierszaak Art'emi kwaliteitsmetalen selecteert voor de vervaardiging van zijn sieraden om u robuuste sieraden te garanderen die in de loop van de tijd meegaan. Hierdoor is het 925 keurmerk aanwezig op alle zilveren prestaties van de Artemi juwelier als kwaliteitsgarantie.

Bovendien, als u twijfelt over hoe u uw zilveren sieraden moet reinigen, aarzel dan niet om ons artikel te lezen door hier te klikken.

Kies voor de Venetiaanse mesh ketting voor kinderen

Deze ketting is het ideale juweel voor kinderen. Het is het ideale cadeau voor een doop, kerst of voor de verjaardag van de kleine. Daarnaast biedt de Art'emi juwelier verschillende diensten voor u aan. We willen dat uw ervaring met ons onvergetelijk en uniek is. Als gevolg hiervan is Art'emi zich inzet om uw juweel gratis te leveren, is het niet prachtig? Het enige wat u hoeft te doen is een bestelling plaatsen bij onze e-shop en uw mailbox controleren!

Kom en ontdek onze kinderhangers en onze andere kettingmodellen.

Tot slot vindt u ook onze aanpasbare kindersieraden, genoeg om uw cadeau nog unieker te maken!

5 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in