Kind zilveren gastronomische keten gourmette
search
  • Kind zilveren gastronomische keten gourmette

Kind zilveren gastronomische keten gourmette

€ 40,00

Massief Zilver 925

Gewicht: 5.06gr

Lengte: 50 cm

Gratis verzending - Verzonden binnen 24u-48u

Aantal

  Privacy - Beveiligingsbeleid

uw persoonsgegevens

  Leveringsbeleid

Alles wat u moet weten over levering

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

De gastronomische meshketen voor kinderen: het ideale juweel

Ben je op zoek naar het ideale sieraad voor je kleintje? Wil je dat hij de klas is? Niet bewegen, heb je gevonden: het kettinggaas gourmette kind. Allereerst is deze gastronomische gaasketen een van de bekendste, hij is gemaakt van luchtige en enigszins afgeplatte ringen. Als gevolg hiervan brengt deze ketting aan zijn eenvoudige kant elegantie in de outfit van uw kind. Het kan alleen worden gedragen of met een hanger naar keuze. Aarzel niet om geneugten te combineren om dit juweel onweerstaanbaar en uniek te maken.

De knowhow van Art'emi sieraden

Inderdaad, Art'emi doet geen uitspraken over de kwaliteit van haar producten. Daarom is de gourmet mesh ketting gemaakt van massief zilver. Met name aangeduid als zilver 925 of sterling zilver, is het samengesteld uit 92,5% puur zilver en 7,5% koper. Deze legering geeft het juweel een onvergelijkbare kracht en weerstand. Hierdoor kan je kanaal van generatie op generatie worden doorgegeven. Opgemerkt moet worden dat zilver al lang als een edelmetaal wordt beschouwd. De zilveren gastronomische mesh-ketting is echter, ondanks zijn naam, van grote lichtheid, dus dit juweel zal niet te zwaar zijn om te dragen voor uw kind.

Om de schittering van deze ketting te behouden, nodigen wij u uit om onze blog te komen ontdekken over " hoe u uw zilveren juweel kunt reinigen ".

De diensten van de Art'emi juwelier

Bovendien zet de Art'emi juwelier zich in om u twee volledig gratis diensten te bieden: levering en personalisatie. Inderdaad, al onze sieraden worden gratis bij u afgeleverd, en zelfs buiten Europa. Daarnaast bieden wij een personalisatieservice voor uw sieraad. Hier kunt u voor uw gastronomische gaasketen een hanger toevoegen met de mogelijkheid om bijvoorbeeld de initialen van het kleine stukje kool te graveren. Is dat niet schattig? Je hebt de mogelijkheid om een uniek cadeau te doen.

Bekijk onze andere modellen voor kinderkanalen.

Vind ook onze selectie van aanpasbare hangers op onze website.

5 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in