Kettinggaas gourmette zilveren kind
  search
  • Kettinggaas gourmette zilveren kind
  • Zoom Ketting mesh gourmette zilveren kind

  Kind zilveren gastronomische keten gourmette

  € 70,00

  Massief Zilver 925

  Gewicht: 5.06gr

  Lengte: 50 cm

  Gratis verzending - Verzonden binnen 24u-48u

  Hoeveelheid

   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  De gebreide kinderketting: het ideale juweel

  Ben je op zoek naar het perfecte sieraad voor je kind en wil je dat hij stijl heeft? Zoek niet verder, wij hebben de oplossing: de gourmette gaasketting voor kinderen. Deze ketting is erg populair en bestaat uit luchtige en licht afgeplatte ringen, wat het een eenvoudige maar elegante uitstraling geeft. Het kan alleen worden gedragen of met een hanger naar keuze om het te personaliseren. Aarzel niet om de geneugten te combineren om een uniek en onweerstaanbaar juweel voor uw kind te creëren.

  De knowhow van jewelry Art'emi

  Inderdaad, Art'emi berust niet op de kwaliteit van zijn producten. Daarom is de gourmette mesh ketting gemaakt van massief zilver. Met name 925 zilver of sterling zilver genoemd, is het samengesteld uit 92,5% puur zilver en 7,5% koper. Deze legering geeft het juweel een onvergelijkbare sterkte en weerstand. Hierdoor kan je kanaal van generatie op generatie worden doorgegeven. Opgemerkt moet worden dat zilver al lang als een edelmetaal wordt beschouwd. Het zilveren kettinggaas is echter, ondanks zijn naam, erg licht, dus dit sieraad zal niet te zwaar zijn om te dragen voor je kind.

  Om de schittering van dit kanaal te behouden, nodigen we u uit om onze blog te ontdekken over " hoe u uw zilveren juweel kunt reinigen ".

  Sieraden services Art'emi

  Daarnaast zet Art'emi sieraden zich in om u twee volledig gratis diensten te bieden: levering en personalisatie. Inderdaad, al onze sieraden worden gratis bij u geleverd, en zelfs buiten Europa. Daarnaast bieden wij een personalisatieservice voor uw juweel. Hier, voor uw gastronomische gaasketting, kunt u een hanger toevoegen met de mogelijkheid om bijvoorbeeld de initialen van het kleine stukje kool te graveren. Is dat niet schattig? Je hebt de mogelijkheid om een uniek cadeau te maken.

  Ontdek onze andere modellen kinderzenders.

  U kunt ook onze selectie van aanpasbare hangers vinden op onze website.

  5 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  542452387570
  EAN-13
  5478306963667

  Misschien vind je dit ook interessant