Venetiaanse mesh ketting home
  search
  • Venetiaanse mesh ketting home
  • Venetiaanse mesh ketting man

  Venetiaanse herengaasketen

  € 50,00

  Massief Zilver 925

  Gewicht: 4.31gr

  Lengte: 45 cm

  Gratis verzending - Verzonden binnen 24u-48u

  Hoeveelheid
  Laatste artikelen op voorraad

   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  De ideale ketting voor mannen

  Ben je op zoek naar een mooi kanaal om je outfits te sublimeren? Laat u verleiden door onze Venetiaanse zilveren gaasketting. Dit type gaas wordt meestal gebruikt om dunne en stevige kettingen te maken. In feite zijn het kleine en grote kubieke schakels die in elkaar zijn genesteld. Zo kan deze ketting alleen worden gedragen over een t-shirt, een shirt, een trui ... wat je een hele frisse outfit geeft. Toch is het ook mogelijk om er een hanger aan toe te voegen als je dat wilt.

  Het gesublimeerde zilver in de creaties Art'emi

  Het dragen van sieraden is een zeer verre menselijke gewoonte. Teruggaand in de geschiedenis, vinden we onder de oudste volkeren de zorg om zichzelf te tooien met juwelen gemaakt van edelmetalen zoals zilver of goud.

  Zilver past heel goed bij elk type stenen en de verschillende kledingcombinaties. Het is een metaal waarmee we geen smaakfout kunnen maken! Voor onze art'emi sieraden gebruiken we voornamelijk "925 zilver". Deze denominatie betekent simpelweg dat het juweel is samengesteld uit echt zilver in tegenstelling tot een verzilvering. Het bestaat uit 92,5% puur zilver en 7,5% koper.

  Tot slot, als u wilt weten hoe u uw zilveren sieraden moet reinigen en waarom deze zwart zijn geworden. Vind onze tips en trucs om al hun glans in uw sieraden te herstellen.

  Een Venetiaanse mesh-ketting om aan te passen

  Wat als je een beetje van je persoonlijkheid naar dit kanaal zou brengen? Inderdaad, deze ketting verkoopt alleen, maar het is mogelijk om een hanger toe te voegen. Ga naar het tabblad hangers om te kiezen uit al onze hangermodellen en zo uw ketting uniek te maken. Dit kan een origineel cadeau-idee zijn voor een van je dierbaren.

  Aarzel niet om onze andere soorten kanalen te raadplegen. Daarnaast worden alle art'emi creaties gratis geleverd in heel Europa. Tot slot blijven wij tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden.

  1 Artikel

  Specifieke referenties

  UPC
  544929768028
  EAN-13
  5421444279558

  Misschien vind je dit ook interessant