Venetiaanse herengaasketen
search
  • Venetiaanse herengaasketen

Venetiaanse herengaasketen

€ 45,00

Massief zilver 925

Gewicht: 4.31gr

Lengte: 50 cm

Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

Aantal

  Privacy - Beveiligingsbeleid

uw persoonsgegevens

  Leveringsbeleid

Alles wat u moet weten over levering

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

De perfecte keten voor mannen

Ben je op zoek naar een mooie ketting om je outfits te verbeteren? Laat u verleiden door onze Venetiaanse zilvergaasketen. Dit type gaas wordt meestal gebruikt om dunne, vaste kettingen te maken. In feite zijn ze kleine en grote kubieke verbindingen met elkaar verweven. Zo kan deze ketting alleen gedragen worden over een t-shirt, een shirt, een trui... die geeft je een zeer frisse outfit. Het is echter ook mogelijk om een hanger toe te voegen als u dat wenst.

Het zilver gesublimeerd in de creaties Art'emi

Het dragen van sieraden is een verre menselijke gewoonte. Terug in de geschiedenis, vinden we in de oudste volkeren de preoccupatie met het versieren van zichzelf met juwelen gemaakt van edele metalen zoals zilver of goud.

Zilver gaat heel goed met elk type steen en verschillende combinaties van kleding. Het is een metaal waar je geen fout mee maken! Voor onze art'emi sieraden, gebruiken we meestal "925 zilver." Deze naam betekent gewoon dat het juweel is opgebouwd uit echt zilver in tegenstelling tot een zilveren beplating. Het bestaat voor 92,5% puur zilver en 7,5% uit koper.

Tot slot, als je wilt weten hoe je zilveren sieraden schoon te maken en erachter te komen waarom het zwart gemaakt? Vind onze tips en trucs om al hun glans te herstellen aan uw sieraden.

Een Venetiaanse breiketting om aan te passen

Wat als je een beetje van je persoonlijkheid naar dit kanaal hebt gebracht? Inderdaad, deze keten verkoopt alleen, maar het is mogelijk om een hanger toe te voegen. Ga naar het hangbalklablad om uit al onze modellen hangers te kiezen en maak je ketting uniek. Dit kan een origineel cadeau idee voor een van uw dierbaren.

Aarzel niet om onze andere soorten kanalen te bekijken. Bovendien worden alle creaties art'emi gratis geleverd in heel Europa. Tot slot staan wij tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden.

5 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in