Mannen druppels manchetknopen
search
  • Mannen druppels manchetknopen
  • Mannen druppels manchetknopen

Mannen druppels manchetknopen

€ 95,00

Massief zilver 925

Breedte: 9 mm

Lengte: 17 mm

Gewicht: 6,6 g per knop

Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

Aantal

  Privacy - Beveiligingsbeleid

uw persoonsgegevens

  Leveringsbeleid

Alles wat u moet weten over levering

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

Mannen druppels manchetknopen: aandacht voor detail

Voor jullie heren, art'emi biedt deze prachtige manchetknopen man druppels in massief zilver. Een must voor je formele kleding. Een klein detail dat vaak het verschil maakt en verfijning en elegantie brengt. Manchetknopen zijn ook een geschenk waar je niet vaak aan denkt en dat kan heel gelukkig zijn. Dit is de perfecte gelegenheid om je outfits aan te passen.

Het enorme zilver, het nieuwe speelgoed vanart'emi

Allereerst is Artémi al vele jaren juwelier. De art'emi sieraden biedt unieke en hoogwaardige sieraden, gemaakt van uitzonderlijke materialen. Hier zijn de man drop-vormige machete knoppen gemaakt van 925 zilver (ook bekend als massief zilver of sterling zilver). Deze laatste bestaat uit 92,5% zilver en 7,5% koper. Alle zilveren sieraden art'emi dragen de "925" punch als een teken van kwaliteit. Bovendien is bekend dat zilver een edel en zuiver materiaal is, dat geen allergische reactie genereert. Het is daarom geschikt voor alle huidtypes.

De talloze kwaliteiten van manchetknopen art'emi

Allereerst, de manchetknopen druppels man vanart'emi zijn een zekere inzet. Ze zijn zowel discreet als verfijnd. Verre van enige uitbundigheid, kunnen ze u begeleiden in uw dagelijks leven (sollicitatiegesprek, ontmoeting met topmanagement, romantisch diner bij kaarslicht, avondcoconcooning ...). We zijn er zeker van dat je ze trots dragen om je hemdsmouwen te verfraaien. Tegelijkertijd herinneren we u eraan dat alle art'emi items overal ter wereld beschikbaar zijn, gratis!

Een paar manchetknopen - een andere stijl aangepast aan de omstandigheden. Ontdek de andere vormen in de collectie: de rechthoekige manchetknop, de ronde manchetknop en de vierkante manchetknop. U de inscriptie van uw keuze graveren om van dit juweel een uniek geschenk te maken.

10 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in