Mannen zilver gourmette mesh keten
search
  • Mannen zilver gourmette mesh keten
  • Kettinggaas gourmette zilveren man

Mannen zilver gourmette mesh keten

€ 40,00

Massief zilver 925

Gewicht: 5.06gr

Lengte: 50 cm

Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

Aantal

  Privacy - Beveiligingsbeleid

uw persoonsgegevens

  Leveringsbeleid

Alles wat u moet weten over levering

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

De gastronomische breiketting: een klassieker!

Bent u op zoek naar de iconische gastronomische breiketen? Niet meer bewegen, het is recht voor je ogen. De gastronomische ketting zilver is gemaakt van eenvoudige ringen iets afgeplat, waardoor het grote eenvoud. Daarom is het een juweel met een uitgesproken chique stijl. Zo kan deze ketting alleen gedragen worden over een t-shirt, een shirt, een trui... Dit geeft je een zeer coole outfit. U echter wel een hanger toevoegen om deze ketting uniek te maken.

Onze materialen en hun uitzonderlijke kwaliteit

Artemi biedt namelijk sieraden van uitzonderlijke materialen. Zo is deze gastronomische keten voor mannen gemaakt van massief zilver (ook wel zilver 925 of sterling zilver). In feite is het een legering van 92,5% zilver en 7,5% koper. Hierdoor is het de combinatie van zilver en koper die het mogelijk maakt de ketting stevig te maken. De "925" punch is aanwezig op alle creaties Art'emi in zilver, als garantie voor kwaliteit.

Art'emi is ook beschikbaar na de aankoop van een sieraad. Wilt u weten hoe u uw zilveren sieraden schoon te maken en waarom het zwart gemaakt? Vind onze tips en trucs om al hun glans te herstellen aan uw sieraden.

Een aanpasbare gastronomische breiketting voor uw plezier.

Inderdaad, je hebt de mogelijkheid om dit kanaal uniek te maken door het te personaliseren! Wij verkopen deze ketting alleen, maar het is mogelijk en volledig aanbevolen om een hanger of medaillon toe te voegen. U naar het hangbalktabblad gaan om uit al onze modellen te kiezen en zo deze ketting persoonlijker te maken. Tot slot, dit is een eland geschenk dat u maken aan uw dierbaren.

Aarzel niet om onze andere soorten kanalen te bekijken. Daarnaast herinneren wij u er ook aan dat al onze sieraden gratis worden geleverd in heel Europa. Tot slot luisteren we uiteraard naar u om u te adviseren en al uw vragen te beantwoorden.

5 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in