Kettinggaas gourmet zilveren man 50cm
  search
  • Kettinggaas gourmet zilveren man 50cm
  • Kettinggaas gourmet zilveren man 50cm
  • Kettinggaas gourmet zilveren man 50cm

  Mannen zilver gourmette mesh keten

  € 70,00

  Massief zilver 925

  Gewicht: 5.06gr

  Lengte: 50 cm

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Hoeveelheid
  Laatste artikelen op voorraad

   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  De gastronomische mesh-keten: een klassieker!

  Bent u op zoek naar de iconische gastronomische mesh-keten? Beweeg niet meer, het is vlak voor je ogen. De zilveren gourmet mesh ketting is gemaakt van licht afgeplatte eenvoudige ringen, wat het een grote eenvoud geeft. Daarom is het een juweel met een resoluut chique stijl. Zo kan deze ketting alleen worden gedragen over een t-shirt, een shirt, een trui ... Dit geeft je een hele frisse outfit. Toch heb je de mogelijkheid om er een hanger aan toe te voegen om deze ketting uniek te maken.

  Onze materialen en hun uitzonderlijke kwaliteit

  Inderdaad, Artemi biedt sieraden gemaakt van uitzonderlijke materialen. Zo is deze gastronomische mesh-ketting voor mannen gemaakt van massief zilver (ook wel 925 zilver of sterling zilver genoemd). In feite is het een legering van 92,5% zilver en 7,5% koper. Hierdoor is het de combinatie van zilver en koper die ervoor zorgt dat de ketting stevig is. Het keurmerk "925" is aanwezig op alle creaties Art'emi in zilver, als garantie voor kwaliteit.

  Art'emi staat ook tot uw beschikking na de aankoop van een juweel. Wil je weten hoe je je zilveren sieraad schoonmaakt en waarom het zwart is geworden? Vind onze tips en trucs om al hun glans in uw sieraden te herstellen.

  Een aanpasbare gastronomische mesh ketting voor uw grootste plezier.

  Inderdaad, je hebt de mogelijkheid om dit kanaal uniek te maken door het aan te passen! Wij verkopen deze ketting alleen, maar het is mogelijk en volledig aan te raden om een hanger of medaillon toe te voegen. U kunt naar het tabblad hangers gaan om uit al onze modellen te kiezen en zo dit kanaal persoonlijker te maken. Ten slotte is het een elandcadeau dat je aan je geliefden kunt geven.

  Aarzel niet om onze andere soorten kanalen te raadplegen. Daarnaast herinneren wij u er ook aan dat al onze sieraden gratis worden geleverd in heel Europa. Tot slot staan wij uiteraard tot uw beschikking om u te adviseren en al uw vragen te beantwoorden.

  1 Artikel

  Specifieke referenties

  UPC
  548418828460
  EAN-13
  5490781938640

  Misschien vind je dit ook interessant