Mannen houten kralen armband
search
  • Mannen houten kralen armband

Mannen houten kralen armband

€ 38,00

Houten armband

Zilveren bel 925

Variabele armband grootte

Diameter van houten ballen: 10 mm

Klokdiameter: 11 mm

Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

Houtkleur
Aantal

  Privacy - Beveiligingsbeleid

uw persoonsgegevens

  Leveringsbeleid

Alles wat u moet weten over levering

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

Mannen houten kralen armband: een authentiek juweel

Voor alle natuurfans, adopteer deze houten kralenarmband voor mannen. Gemaakt van natuurlijk hout geverfd in verschillende kleuren, zal het je veroveren. Je zult noodzakelijkerwijs de kleur vinden die je leuk vindt! Vind de baroudeur die in je zit dankzij de 5 verschillende parelkleuren die worden aangeboden. Deze aanpasbare armband ziet eruit als jij en zal uniek zijn.

Art'emi en kwaliteitscreaties

Brusselse sieraden art'emi kwaliteitsjuwelen van enkelvoudige materialen aanbiedt. Inderdaad, de houten kralenarmband voor mannen is gemaakt van natuurlijk hout en massief zilver.

De bel op het juweel is gemaakt van zilver 925 (ook wel massief zilver of sterling zilver genoemd). Dit type zilver bevat 92,5% zilver, aangevuld met 7,5% koper. Inderdaad, puur zilver staat bekend als een zeer kneedbaar materiaal. Het is dit mengsel van zilver en koper dat het materiaal de robuustheid geeft die nodig is om deze hanger te maken. Het keurmerk "925" is aanwezig op al onze zilveren sieraden als kwaliteitsgarantie.

Aan de andere kant zijn de kralen gemaakt van natuurlijk hout. Deze armband is solide, kleurrijk, maar vooral bestand tegen je dagelijks leven.

Waarom de houten kralenarmband voor mannen aanbieden?

Deze 100% aanpasbare creatie van art'emi sieraden is perfect voor alle mannen. Hout blijft een mannelijk materiaal dat perfect past in al je dagelijkse looks. Het zal de aanraking brengen die jullie heren zal maken, een echte avonturier. Het is zeker een juweel dat niemand marmer zal achterlaten. Er moet ook worden opgemerkt dat we al onze creaties gratis kunnen leveren, waar ook ter wereld. Tot slot blijft de hele #happyfamilyartemi tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

Tot slot, voor een nog assertievere look, neem een kijkje op de armband kralen houten hoofd van de dood man.

3 Items

Specifieke referenties

ean13
5499686180581
upc
543820685502

Je bent misschien ook geïnteresseerd in