Hoe maak je je sieraden schoon ?

Uw juwelier uit Brussel creëert en verrast u graag met kwaliteitsjuwelen op maat voor dames, heren en kinderen. Maar ook de duurzaamheid van uw juwelen is voor ons heel belangrijk (lees hier hoe u uw zilveren juwelen kunt onderhouden). Daarom biedt de ontwerper een renovatieservice voor al uw juwelen die voor u belangrijk zijn. Kom en ontdek de magie van SECOND LIFE en verleng de levensduur van uw juwelen tot in het oneindige! Uw ringen, armbanden, halskettingen, kettingen, armbanden, oorbellen of zelfs broches zullen u dankbaar zijn.

Gratis gravure en levering in heel België

Bouton de manchette Bruxelles
Bouton de manchette Bruxelles

Professionele reinigingstechnieken

Had je moeite om je familiesieraden aan iemand toe te vertrouwen om schoon te maken? Artemi legt uit hoe je je sieraad schoonmaakt met professionele tips. Dit zijn de vruchten van kwaliteitswerk en zijn kennis van edelmetalen.

Reinigen door polijsten

Waarom zou je je favoriete juweel polijsten ? Dit is inderdaad de laatste stap in de vervaardiging van een juweel om het al zijn schoonheid te brengen en dit glanzende uiterlijk te geven aan het metaal dat we gebruiken. 

Polijsten  wordt ook veel gebruikt om uw juweel, de glans van de eerste dagen, te herstellen. Daarom stelt Art'emi zich ten dienste van u door u operaties aan te bieden die de jeugd en schittering van uw ring, armband, ketting en elk ander accessoire dat u na aan het hart ligt, maar die zijn bewerkt met edele materialen zoals zilver, goud en platina, doen herleven.

Volledige  reiniging met professionele producten, maar ook dankzij haar polijstmachine, zal uw ontwerper de glans en elegantie herstellen van elk van de juwelen die door haar handen gaan.  Het repareren, verzorgen en onderhouden van uw wonderen zijn de sleutelwoorden van Art'emi. 

Reiniging door rhodium plating

Hebben uw witgouden sieraden de neiging om in de loop der jaren hun glans te verliezen? Rhodium plating helpt dit probleem te verhelpen. 

Inderdaad, deze techniek maakt het mogelijk om ze na een goede polijstbeurt te doen herleven . Dit is te danken aan de afzetting van een dunne laag rhodium, een zeldzaam metaal, op het oppervlak van het juweel. Maar de rhodiumbeplating bij Art'emi stopt daar niet!

Het veranderen van de kleur van uw sieraden kan een ander gebruik zijn: 

  • Een witgouden juweel kan veranderen in geelgoud (en vice versa).
  • Een witgouden juweel kan een roségouden juweel worden (en vice versa).
  • Maar ook rhodiumplating kan het mogelijk maken om van een dof witgoud naar een glanzend en helder bankgoud te gaan.

Ultrasoon reinigen

Juweliers geven de voorkeur aan ultrasone sieradenreiniging om vuil grondig te verwijderen. Sommige delen van het juweel zijn niet toegankelijk voor handmatige reiniging, daarom wordt de techniek veel gebruikt.  Met deze technologie kunt u uw ringen, horloges, armbanden, oorbellen, kettingen, kettingen, fijnproevers en hangers zelfs in elke hoek reinigen. 

Ontdek onze hele reeks aanpasbare juwelen

Gratis levering in heel België

Dankzij haar talrijke ervaringen in de juwelenwereld, heeft onze ontwerpster alle middelen gevonden om uw juwelen een reis door de tijd te laten maken. Daarom is het mogelijk dat u uw jeugdjuwelen uw leven lang behoudt.

Uw juwelier zal met plezieral uw vragen beantwoorden over de technieken die in ons Brussels atelier worden gebruikt. Zodra u belt of een berichtje stuurt, proeft u de passie van Artemi Vasilakis voor juwelen, maar ook van alle technieken die zij gebruikt om al uw juwelen een tweede leven te geven.

Bel ons op: +32 496 71 08 40

Maandag tot vrijdag van 09:00u tot 18:00u