Gratis graveren

Bouton de manchette Bruxelles

Wilt u uzelf trakteren op een elegant en kwalitatief juweel? Ben je op zoek naar een cadeau voor een gelegenheid, of gewoon om al je genegenheid aan te duiden? De juwelier Art'emi - juwelen in Brussel - heeft alles om u te plezieren. Accessoires, sieraden, zilver, goud, leer, collecties voor dames, heren en kinderen, er is voor ieder wat wils. Daarnaast kunt u genieten van gratis verzending naar Andenne. Andenne sieraden: ontdek nu de creaties Art'emi.

Ontdek ons volledige assortiment sieraden

Gratis verzending in heel België

Ambachtelijk juwelier Andenne: Art'emi het vooral een passieverhaal is

Vanaf haar vroegste jeugd is Artemis altijd gepassioneerd en gefascineerd geweest door sieraden en sieraden maken. Dankzij haar geschiedenis, haar passie en haar opleiding in grote sieradenscholen, besloot ze om aan de oprichting van haar sieradenworkshop te beginnen. Zo werd in 2002 haar merk Art'emi geboren en werd ze officieel een sieradenvakman.

Gevestigd in Brussel, in haar creatieve atelier, specialiseerde ze zich vanaf het begin in de realisatie van ambachtelijke juwelen. Voor haar eerste sieradencollecties werkte ze voornamelijk met zilver, een materiaal dat gemakkelijk te gebruiken en toegankelijk is voor klanten door de betaalbare prijs. In het bijzonder creëert ze een vorm van juweel, genaamd "jicht". Zelfs vandaag de dag is het een vorm die vaak wordt aangetroffen in zijn sieraden. De creaties van Art'emi zijn unieke juwelen in zijn soort.

Art'emi - uw ambachtelijke juwelier verkrijgbaar in Andenne - is ook tijdloze sieraden, bedacht en ontworpen om in de loop van de tijd mee te gaan. Dankzij hoogwaardige metalen en voorouderlijke technieken beheerst deze juwelier de kunst van sieraden tot in de perfectie.

Ontdek onze andere juwelen

Collecties om dagelijks te dragen

Op onze e-shop vindt u sieraden en accessoires om uw dagelijks leven te verbeteren. Ontdek bijvoorbeeld voor vrouwen onze zilveren druppel oorbellen. Een alledaagse must-have die perfect past bij onze zilveren slingerketting. Ook mannen worden verwend door de juwelierszaak Art'emi. Trakteer uzelf op elegantie met de gepersonaliseerde zilveren slavenarmband, gecombineerd met vierkante manchetknopen voor heren . Gemaakt van de beste materialen, zullen onze sieraden de tand des tijds doorstaan. 

Zorg ervoor dat u tevreden bent met de unieke en originele creaties Art'emi. 

Gratis gravure en levering in heel België

Andenne sieraden: meer uitgebreide creaties, om 's avonds te schitteren

Ben je op zoek naar een sieraad voor je volgende avond? Durf bijpassende sieraden! De lange koraal oorbellen verfraaid met de delicate rode koraal ketting zal niemand onverschillig laten.  

Bent u op zoek naar een nog uitgebreider juweel? De drop stone ketting en de drop stone oorbellen zullen je vullen. 

De Art'emi juwelierszaak dacht ook aan mannen. Inderdaad, we hebben allemaal het recht om ons goed te voelen in onze outfit op een feestje. 

Om je kostuum te accessoriseren, ontdek je in het bijzonder de zilveren hemdkraagwalvis of de ronde manchetknopen.

Bent u op zoek naar een juweel? De gepersonaliseerde zilveren militaire plaat past perfect bij uw avondkleding.

Versier jezelf met mooie dingen met de collecties voor mannen en vrouwen art'emi.

Andenne sieraden: ook voor kinderen

Ook voor kinderen bieden wij een zeer ruim assortiment aan producten, zowel voor de allerkleinsten als voor de alleroudsten. U zult ontdekken op onze online winkel collecties van armbanden, kettingen en fijnproevers voor iedereen. Een doop in zicht? Denk aan de liberty crab armband. Een juweel dat hem perfect zal vergezellen in al zijn dagelijkse activiteiten, zonder hem ooit te vertragen in zijn bewegingen.

Wil je een zilveren juweel vinden, uitgebreider, om te dragen voor mooie gelegenheden? De gepersonaliseerde zilveren engelenarmband, in overeenstemming met de gepersonaliseerde zilveren engelenketting, zal het gekoesterde kind aan wie u het aanbiedt, verrukken.

Ben jij ook op zoek naar een geboortecadeau? De zilveren ronde baby gourmette is het ideale cadeau om aan een pasgeborene te geven.

Uw ambachtelijke juwelier in Andenne gespecialiseerd in graveren

Naast het aanbieden van tijdloze sieraden voor vrouwen, mannen en kinderen, biedt Art'emi ook gepersonaliseerde sieraden aan. De gravures zijn bijvoorbeeld gemaakt op:

- Oorbellen

- Ringen

- Armbanden 

- Fijnproevers

- Manchetknopen

Dankzij zijn graveeratelier kan Artemis - ambachtelijk juwelier in Andenne - uw boodschap graveren op verschillende soorten materialen. Zijn training en precisie stellen hem in staat om elk type sieraad te graveren.

Bij het maken en personaliseren van sieraden zijn klantrelaties enorm belangrijk op Art'emi. Het is inderdaad belangrijk om een nauwe relatie met u op te bouwen om sieraden te graveren die bij u passen en unieke stukken aan te bieden. Maatwerk wordt zeer gewaardeerd door onze klanten, omdat uw sieraden op maat gemaakte en originele sieraden worden.

Ons graveeratelier in Brussel staat bekend om zijn precisie, knowhow en strengheid. Het is zelfs een referentieatelier geworden in het Brussels Gewest.

Bouton de manchette Bruxelles

Andenne sieraden: personaliseer je cadeau

Je geeft heel veel om een persoon en je wilt hem al je liefde laten zien? Denk dus na over het aanpassen van onze creaties. In de categorieën damesgravuresherengravures en kindergravures ontdekt u een hele reeks juwelen, de ene nog goddelijker dan de andere, die zonder mate kunnen worden aangepast. Op elk aanpasbaar juweel kunt u met een bord om te graveren een eeuwige boodschap schrijven, en dit aan elke kant. U kunt bijvoorbeeld een datum aan de ene kant laten schrijven en aan de andere kant een tekening. Stel je een jonge moeder voor, die onze gepersonaliseerde zilveren familiearmband ontvangt met de naam van elk van haar kinderen op de voorkant van de kleine personages en hun eerste tekeningen op de achterkant. Wat een mooie attentie! En origineel, meer!

Onze personalisatieservice is volledig gratis. Aarzel dus niet om te behagen met een boodschap die persoonlijk voor u is. In haar atelier in Brussel zal Artemis, ontwerper van uitzonderlijke juwelen, voor u, in een klassieke of Engelse belettering, de boodschap van uw keuze graveren.

Daarnaast bieden wij gratis verzending voor al uw bestellingen gemaakt in onze online winkel. Inderdaad, als u in de buurt van buurten zoals Andenelle, Peu d'Eau, Seilles, Hautebise en Les Tilleuls woont, heeft u de mogelijkheid om het bij u thuis te laten bezorgen. Dus, doe er je voordeel mee en ga naar onze online winkel!

Gratis levering in heel België

Bel ons op: +32 496 71 08 40

Maandag tot vrijdag van 09:00u tot 18:00u