Het krabbbandkind van de vrijheidskrab
search
  • Het krabbbandkind van de vrijheidskrab

Het krabbbandkind van de vrijheidskrab

€ 30,00

Het stoflint van de vrijheid

Roze parelmoerkrabhanger

Variabele grootte

Grootte van hanger: 15 mm x 18 mm

Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

Aantal

  Privacy - Beveiligingsbeleid

uw persoonsgegevens

  Leveringsbeleid

Alles wat u moet weten over levering

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

Kindervrijheid krab armband: de gedurfde kleintje

Altijd op zoek naar avontuur, houdt je peuter het niet vol. Hij is nieuwsgierig en steekt zijn neusje overal! Net als de kleine krab van de vrijheid krab armband als een kind, het is ondeugend en sluipt in elk hoekje en crany van het huis, de tuin ... Daarnaast is deze armband gemonteerd op een verstelbaar elastisch lint dat op de pols van elk kind past. In de lucht van de tijd, het is een modieuze armband die uw kleine wolf kan trots dragen in de speeltuin. Dus wees niet bang, hij zal niet knijpen! Val voor dit sublieme armbandje in vrijheid om je kleine schatjes te verwennen.

Art'emi en uitzonderlijke sieraden

Belgische sieraden art'emi biedt hoogwaardige sieraden gemaakt van unieke materialen. Speciaal ontworpen om kinderen te begeleiden op hun wildste avonturen, de kleine krab hanger van de vrijheid krab armband is gemaakt van parelmoer. Parelmoer is een biocomposiet, gesynthetiseerd door weekdieren gedurende hun hele bestaan door de binnenkant van hun schelpen te bekleden. Het woord "parelmoer" komt van het Arabische woord "naqqarah." In het Engels wordt het de naam genoemd die haar is gegeven door de eerste koningin Elizabeth: parelmoer.

De vrijheidsmededebandmoermob voor kinderen, een juweel van karakter

Allereerst is vrijheid een extreem trendy stof. Deze armband zal perfect zijn voor uw kinderen en zal hun avonturen en gekke avonturen weerstaan. De sprankelende kleuren geven het een zomerse en delicate look. Wij herinneren u eraan dat alle art'emi creaties over de hele wereld kunnen worden geleverd. Daarnaast komt het pakket bij u thuis met een echtheidsbewijs en een garantie van één jaar. Tot slot blijft het hele team tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

Als je deze armband leuk vond, zul je ook alle vrijheidsarmbanden uit onze kindercollectie leuk vinden.

9 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in